Travel Management som giver resultater på bundlinjen

Egencia leverer værktøjer, teknologi og support, der bidrager til at reducere udgifterne til erhvervsrejser, sikrer overholdelse af rejsepolitik og giver besparelser på bundlinjen.

Et unikt tilbud

Egencia kombinerer et rejsebureaus klassiske serviceydelser med innovativ rejseteknologi og global rejseekspertise og tilbyder professionelle rejseløsninger til virksomheder i hele verden. Lige fra planlægning af rejsen og overensstemmelse med rejsepolitikken, til check-in eller ændringer af fly, hotel og billeje – vi er med hele vejen.

Besparelser på erhvervsrejser

Gennem konsolidering af rejsedata og optimering af rejserelaterede udgifter reducerer Egencias kunder deres samlede omkostninger til erhvervsrejser. Ved at give indsigt i rejseudgifter og synliggøre besparelsesmuligheder bidrager Egencia til år efter år at skabe besparelser for vores kunder.

Egencia er en del af Expedia, Inc., verdens største rejseselskab.

Bedre business intelligence når du har brug for det

Egencia løfter rapportering relateret til jeres rejseaktiviteter op på et højere niveau. Dynamiske og interaktive tabeller og grafer med realtime rejsedata, giver dig mulighed for hurtigt at fremhæve nye muligheder for besparelser på rejseudgifter og foretage effektfulde justeringer af jeres travel management program.

Læs mere om Intelligence

Expedias indkøbsvolumen

Egencia er en del af Expedia, Inc., verdens største rejseselskab. Dette betyder at vi kan give vores kunder adgang til priser og tilbud, som ingen anden rejseleverandør i verden kan tilbyde.

 • Det rigtige hotel til den rigtige pris

  Egencia tilbyder et af de største udvalg af hoteller i hele verden. Egencia rådgiver om besparende alternativer og særtilbud og tilbyder unikke priser.

  Læs mere om Egencia Hotel
 • Besparelser på flybilletter

  Egencia bruger proprietær teknologi til at analysere ruteplanlægning, tilgængelighed og prisdata for alle flyruter, fra alle lufthavne, med alle flyselskaber i de næste 365 dage. Vi sørger for, at dine medarbejdere har adgang til det bredeste udvalg af rejsemuligheder til de mest konkurrencedygtige priser.

  Læs mere om Online Booking
 • Analyse af travel management programmer

  Egencia Consulting tilbyder et bredt udvalg af løsninger, der bidrager til at tilpasse, finjustere og implementere et travel management program i overensstemmelse med jeres målsætninger og forretningsstrategier. Vi indsamler data, udfører analyser, giver anbefalinger og arbejder sammen med jer for at implementere løsningen.

  Læs mere om Egencia konsulentservice
 • Bedre erhvervsrejser

  Egencia gør erhvervsrejser bedre for jeres virksomhed. Egencia er en travel management partner, som 10.000 firmaer i næsten 60 lande har tillid til. Vores viden inden for rejsebranchen, teknologiekspertise og dedikerede medarbejdere bidrager hver dag til at skabe gode oplevelser for tusindvis af erhvervsrejsende, Travel Managers og rejsebestillere.

Bliv kunde hos Egencia
Ring til os
+45 70708000
Kontakt os
Ønsker du at vide mere