Travel Managers vælger Egencia

Egencia hjælper Travel Managers med at håndtere rejseaktiviteterne mere effektivt. Vi sørger for, at du kan forbedre kontrol, optimere effektivitet, styrke overholdelse af rejsepolitik, og samtidig glæde jeres medarbejdere med moderne teknologi og høj service. Som kunde hos Egencia får du værktøjerne, så du konstant kan følge og forbedre håndteringen af jeres travel management program.

Integreret rejsepolitik

Med Egencia bliver rejsepolitikken klart kommunikeret i løbet af bookingprocessen, så rejsebestillere og rejsende er bekendt med indholdet. Egencias rejsekonsulenter og de rejsende deler samme platform, således at rejsepolitikken altid overholdes, hvad enten bestilling foregår online eller pr. telefon.

Fleksibel håndhævelse og kontrol af rejsepolitik

Egencia har forståelse for, at én rejsepolitik muligvis ikke fungerer for alle rejsende. Vores fleksible set up giver dig mulighed for at gruppere rejsende efter de kriterier, du ønsker, og anvende en politik for hver særskilt gruppe. Du kan gruppere rejsende efter cost center, tillade nogle rejsende lidt mere spillerum, eller opretholde en streng politik for rejsende, der tidligere har overtrådt rejsepolitikken – Egencia giver dig redskaber til at forstærke rejsepolitikken på en effektiv måde.

Som kunde hos Egencia får du værktøjerne, så du konstant kan overvåge og forbedre håndteringen af jeres travel management program

Stærke rapporteringværktøjer giver bedre beslutningstagning

Egencias online statistiksystem er baseret på realtime rejsedata og omfatter dynamiske og interaktive tabeller og grafer, som giver dig mulighed for hurtigt at identificere besparelsesmuligheder og foretage virkningsfulde justeringer af jeres travel management program.

Læs mere om rapporteringsværktøjer

Eksperter i travel management

Vores Account Managers har mange års erfaring med erhvervsrejsebranchen. De sikrer, at Egencias løsninger kontinuerligt er i overensstemmelse med kundens behov og målsætninger. Implementering af onlineløsninger, opsætning af rejsepolitik samt kurser og undervisning er blot nogle eksempler på de fordele, som vores Account Managers giver den enkelte kunde. Ligeledes yder de værdifuld rådgivning i forbindelse med leverandørforhandlinger. 

Læs mere om Account Management
 • Intuitive onlinesystemer

  Egencias intuitive online systemer gør det lettere for jeres medarbejdere og rejsebestillere at finde det, de søger - og dermed sparer I både tid og omkostninger.

  Læs mere om Online Booking
 • Succesfulde travel management programmer

  Egencia hjælper virksomheder i hele verden med at implementere og igangsætte effektive, travel management programmer på under 30 dage, hvilket sparer både værdifuld tid og omkostninger. Vi forpligter os til at hjælpe vores kunder med at opbygge og opretholde de bedst mulige travel management programmer i branchen.

  Læs mere om Implementering af rejseprogram
 • Ekspertanalyse af travel management program

  Egencia Consulting tilbyder et bredt udvalg af løsninger, der bidrager til at tilpasse, finjustere og implementere et travel management program, så det er i overensstemmelse med jeres strategi og målsætninger. Vi indsamler data, udfører analyser, giver anbefalinger og arbejder sammen med jer for at implementere løsningen.

  Læs mere om VIA Egencia konsulentservice
 • Den rejsendes sikkerhed

  Du kan benytte VIA Egencias Travel Tracker til at identificere, hvem der er ude at rejse og deres rejseruter (flyruter og hoteller). Egencias rejsekonsulenter er også tilgængelige i døgnets 24 timer, syv dage om ugen for at sikre, at jeres rejsende kan komme i kontakt med os, hvis der opstår problemer og nødsituationer.

  Læs mere om Egencia Rejsekonsulenter
 • Egencia Alert

  Egencia hjælper dig med at informere rejsende medarbejdere. Egencia Alerts underretter dig om begivenheder, vejrudsigter, naturkatastrofer, transportproblemer og meget mere.

Bliv kunde hos Egencia
Ring til os
+45 70708000
Kontakt vores salgsafdeling
Ønsker du at vide mere