Vi er eksperter i erhvervsrejser

Egencia er med dig hele vejen for at gøre din erhvervsrejse så behagelig og vellykket som muligt. Vi er behjælpelige med alt lige fra planlægning af din rejse, til kontrol af dit fly eller hotel. Du kan enten selv foretage ændringer af rejsen i vores online system eller ringe til én af vores erfarne rejsekonsulenter, som sidder klar til at hjælpe dig.

Let og effektiv bestilling

Egencia gør planlægningen af din næste erhvervsrejse let og effektiv. Bestil flyrejse, hotel eller billeje i vores online bookingsystemer eller kontakt en Egencia rejsekonsulent. Planlæg, bestil og administrer din rejse – det er let og effektivt med Egencia.

Læs mere om Online Booking

Når planer bliver ændret

Når planer bliver ændret, og det har indflydelse på din rejse, kan Egencia hjælpe dig. Vi gør det let for dig at bestille, annullere, og ændre rejser online eller hos vores rejsekonsulenter døgnet rundt, når du har behov for det.

Læs mere om Egencia Rejsekonsulenter
Vi forstår de erhvervsrejsendes behov

Tryghed på rejsen

Egencias rejsekonsulenter er tilgængelige 24/7 for at sikre, at du kan få hjælp, hvis der opstår problemer og nødsituationer.

Læs mere om Egencia Rejsekonsulenter

Mobil app

Vores mobile app Egencia TripNavigator holder dig opdateret omkring dine rejseplaner på fly, hotel og billeje. Med app’en kan du checke ind, finde hotellets placering på et kort, overføre dine rejser til kalenderen og kontakte dit Egencia team direkte gennem app'en.

Læs mere om Egenica TripNavigator

Vi gør planlægningen af din rejse nemmere

Vi har samlet nyttige links og formularer, som du kan bruge i planlægningen af din rejse. Du kan her finde flytider, vejledning til visumansøgninger, info om ESTA og Secure Flight og meget andet.

Planlægning af rejsen

Bliv kunde hos Egencia
Ring til os
+45 70708000
Kontakt os
Ønsker du at vide mere