Egencia Platinum

Skræddersyede ferierejser

Individuel rådgivning

Egencia Platinum arrangerer individuelle ferierejser til hele verden samt fodboldrejser og Formel 1 rejser. Vores erfarne rejsekonsulenter tilrettelægger din rejse efter dine behov, og giver dig individuel rådgivning om alt fra flybiletter, hotelophold, forsikringer og billeje.

Skræddersyet til dine behov

Hvad enten du drømmer om en weekendrejse til en europæisk storby, stemningen til en Champions League kamp, ferie på en bounty strand med svajende palmer og turkisblåt hav, Formel 1 i hæsblæsende tempo, spa ophold i luksuriøse omgivelser, krydstogt på Nilen, bilferie med familien i USA, rundrejse i Thailand, glæder vi os til at hjælpe dig.

Ferierejser, fodboldrejser og Formel 1 rejser skræddersyet efter dit behov

Egencia er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1507)

 • Ferierejser

  Vi arrangerer individuelle ferierejser til hele verden ud fra dine ønsker og budget. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud på din ferierejse.

   

  Tlf +45 70708050

  platinum.denmark@viaegencia.com

   

   

 • Fodboldrejser

  Fodboldrejser til Europas største ligaer

  Vil du være med på sidelinjen, når dit favorithold løber ind på grønsværen omgivet af tusindvis af jublende fans? Vi arrangerer fodboldrejser til Premier League i England, La Primera Division i Spanien, Serie A i Italien samt til udvalgte UEFA Cup og Champions League kampe. Vi sørger for de praktiske detaljer som flybillet, hotel og kampbillet. Som en særlig service ændrer vi din flybillet uden ekstra omkostninger, hvis en kamps spilletidspunkt ændres i sidste øjeblik.

  Tlf. +45 70708050

  platinum.denmark@viaegencia.com

   

 • Formel 1 rejser

  Formel 1 i Italien

  Få en oplevelse for livet med Formel 1 i Italen. Oplev suset, duften af benzin, brændt gummi, fart, adrenalin - kort sagt en helt utrolig atmosfære fra tilskuerpladserne på Monza banen i Italien.

  Tlf. +45 70708050

  platinum.denmark@viaegencia.com

 • Rejsebetingelser

  Egencia Platinum har særlige rejsebetingelser for ferierejser, fodboldrejser og Formel 1 rejser. Kontakt os og hør, hvilke særlige betingelser, du skal være opmærksom på.

  Tlf. +45 70708050

  platinum.denmark@viaegencia.com