Velkommen til Marine & Offshore

Egencia Marine & Offshore leverer specialløsninger til marine, offshore og vindmølle industrien.

 

Ekstraordinær service

Den fortsatte vækst blandt maritime virksomheder har øget efterspørslen efter skræddersyede rejseløsninger, der sikrer øget effektivitet og omkostningseffektive løsninger.

Vores specialuddannede medarbejdere sidder parat til at yde ekstraordinær service til vores kunder fra hele verden.Vores fokus er at bringe jeres personale sikkert ud til deres destinationer til tiden.

 

Altid tilgængelig

Vi tilbyder 24 timers service fra vores kontorer i Norge, Gøteborg (inkl. en Manila filial), København og Helsinki. Vores internationale Marine & Offshore partner G Travel har kontorer i London, Rio de Janeiro, Singapore, Shanghai og Manila. International tilstedeværelse i nogle af de største shipping og offshore knudepunkter er af stor betydning for Egencia Marine & Offshore.

Specialpriser

Egencia tilbyder specialpriser. Vi har adgang til luftfartsselskabernes specialpriser for vindmølle, offshore og marinebilletter. Disse billetter giver store besparelser i forhold til markedsprisen på fleksible billetter.

 

I mere end 50 år har førende shipping firmaer fra hele verden valgt VIA Egencia som deres foretrukne leverandør af marine og offshore rejser.
Vil du være kunde hos Egencia?
Ring til os på:
+45 70708150
Kontakt salg
Vil du vide mere