Egencia® App med flyreservation på iPhone og iPad!

Hjælper dig med hurtig og effektivt at finde de bedste flyrejser og bestille din rejse med få klik.

En mobil ledsager på erhvervsrejsen

Egencia App fungerer lige som en personlig rejseassistent, der informerer dig om, hvornår det er tid til at checke ind, giver dig besked, hvis du ikke har booket hotel, og minder dig endda om at tanke din udlejningsbil op, før du afleverer den, og giver dig samtidig en oversigt over nærliggende tankstationer.

Informationer og notifikationer om bookinger, hotel, bil og tog overføres direkte til din mobil, så du altid har de nyeste oplysninger lige ved hånden.

Bliver en del af din rejse forsinket eller aflyst, hjælper Egencia App dig med at finde og booke et værelse på et nærliggende hotel eller få kontakt med en Egencia rejsekonsulent, der vil finde et alternativ til dig.

Se video om hvordan iPad Appen fungerer her

Download Egencia® App

Egencia forbedrer oplevelsen for den moderne erhvervsrejsende med Egencia® App, som nu fås til Android, iPhone og iPad.

Egencia® App indeholder realtime rejse alerts, visninger af flyafgange, online check-in og mange flere funktioner, som gør erhvervsrejsen lettere. Alle brugere kan, selvom de ikke er Egencia-kunder, downloade og teste app’en ved at benytte valgmuligheden “Udforsk”.

Download Egencia® App til iPhone og iPad

Download Egencia® App til Android

Hotelbooking og særlige tilbud på mobilen

Egencia® App giver dig mulighed for at søge efter og booke hotel i et af verdens største hotelkataloger med over 190.000 hoteller verden over. Du får oversigt over prisalternativer, hotelregler samt billeder og informationer om tilgængelige faciliteter, hvilket gør hotelbooking på mobilen yderst brugervenlig.

Brugere af app’en kan samtidig få glæde af særlige tilbud, der kun er tilgængelige på mobilen og opnå besparelser på mellem 10-50 % på 7.200 hoteller i hele verden, hvilket er perfekt, når hotelbooking foretages i sidste øjeblik.

Interaktiv rejseplan

Foretag check-in, find lufthavnsfaciliteter, søg efter kørselsvejledninger til/fra din lufthavn eller dit hotel og meget mere.

Egencia® App giver dig den mest relevante information baseret på din rejseplan med interaktive kort for hver etape af rejsen.

Egencia App giver nyttig rejseinformation, når du har mest brug for det, uanset hvor du befinder dig.

Bedre teknologi forbedrer rejseoplevelsen

Egencia® App har et både brugervenligt og visuelt inspirerende interface og er i sin helhed designet med fokus på de erhvervsrejsendes behov. Som samtlige af Egencias produkter og services ejes og styres det teknologiske fundament af Egencia selv og ikke en outsourcet tredjepart.

Denne integrerede platform med et centraliseret system, som anvendes af både rejsekonsulener og rejsende, betyder, at kundeservice og teknologi samarbejder. Bookinger, der er foretaget enten online eller gennem en rejsekonsulent, opdateres desuden i realtime på app’en, så du altid har den opdaterede rejseplan lige ved hånden.

 • Handlingsorienteret rejseplan

  Check-in, find kørselsvejledninger til/fra dit hotel eller din lufthavn, del din rejseplan og meget mere.

 • Rejse alerts

  Egencia® App sender dig realtime globale rejse alerts, hvis din flyafgang er forsinket eller aflyst og giver konkrete anbefalinger, du kan handle efter.

 • Global hotelshopping

  Rejsende i hele verden har glæde af en konsekvent oplevelse, uanset hvor de befinder sig, når de søger efter hotel et af verdens største hotelkataloger. Egencia® App-brugere modtager desuden særlige tilbud, der kun er tilgængelige på mobilen, hvor de kan spare 10-15 % på 7.200 hoteller i hele verden.

 • Kort og vejledninger tilpasset din rejseplan

  Bevar overblikket om næste punkt på din dagsorden med kort og vejledninger tilpasset din rejseplan samt kort over terminaler ved længere ophold i lufthavne.

 • Service med integreret teknologi

  Egencia® App har en standard ‘klik-for-opkald’-funktion, som er tilgængelig i hele verden.

 • Visuelt inspirerende interface

  Inspireret af moderne rejse apps og udviklet med fokus på dine behov som erhvervsrejsende.

Bliv kunde hos Egencia
Ring til os
+45 70708000
Kontakt vores salgsafdeling
Ønsker du at vide mere

Egencia til det mobile web

Erhvervsrejsende, som bruger andre mobile platforme (herunder Blackberry eller Windows-telefoner), kan få adgang til en version af Egencia til det mobile web. Egencia® Mobile giver nem adgang til eksisterende rejseplaner og holder dig informeret med rettidige rejse alerts.