Kontrol af udgifter med realtime data

Virksomheder over hele verden efterspørger redskaber, teknologi og support, der kan bidrage til at reducere udgifterne til erhvervsrejser, sikre overholdelse af rejsepolitik og give bundlinjebesparelser. Egencia tilbyder adgang til realtime rejsedata og mulighed for selv at trække rapporter, så rejseaktiviteterne konstant kan overvåges og optimeres.

Bedre business intelligence

Egencia løfter travel management op på et nyt niveau. Dynamiske og interaktive tabeller og grafer fremhæver hurtigt muligheder for besparelser på rejseudgifter, så der kan foretages virkningsfulde justeringer i travel management programmet. Adgang til realtime data giver indsigt i ændringer af rejseudgifter, overtrædelser af rejsepolitikken og muligheder for at forhandle sig til bedre prisaftaler med leverandører.

Handlingsorienteret business intelligence

Travel Managers kan hurtigt afdække besparelsesmuligheder ved at trække rapporter, som omfatter dagligt opdaterede data fra såvel online som rejsekonsulent assistererede bookinger. I kan enten vælge at benytte de omfattende rapporter, som giver en detaljeret analyse af et særligt aspekt i rejseudgifterne eller se på bredere rejsetendenser på tværs af organisationen.

Egencia løfter travel management op på et nyt niveau.

  • Proaktive notifikationer

    Notifikationer sikrer proaktiv overvågning af jeres travel management program.

  • Sammenlign rejseudgifter på tværs af afdelinger

    Kør en månedlig eller kvartalsvis gennemgang af rejseudgifter pr. afdeling for at identificere hvilke afdelinger, der overholder firmapolitikken bedst og hvilke afdelinger, som har brug for en påmindelse, ekstra træning eller oplæring. 

  • Vurdér omfanget af besparelser på tidligt bestilling af flybilletter

    Vis gennemsnitlige billetpriser, samt antal og procentdel af billetter købt i løbet af fem forskellige tidsintervaller set i forhold til den aktuelle rejsedato. Du kan hurtigt identificere, om de rejsende forbedrer deres adfærd omkring tidlig køb af billetter for at bidrage til at reducere organisationens globale gennemsnitlige pris på flybilletter.

Bliv kunde hos Egencia
Ring til os
+45 70708000
Kontakt vores salgsafdeling
Ønsker du at vide mere