Moderne travel management

Egencias innovative rejseteknologi og service-setup hjælper Travel Managers med at implementere besparelsesinitiativer, sikre overholdelse af rejsepolitik og overvåge ændringer i rejseudgifter. Egencia udnytter den digitale tidsalders teknologi til at optimere virksomheders travel management programmer og assistere den erhvervsrejsende.

Justerbare rejsepolitikker

Egencias justerbare kontrolmekanismer giver vores kunder mulighed for at tilpasse deres travel management programmer efter virksomhedens ønsker og behov. Rejsepolitikkens kriterier kan justeres efter rejsegruppe for at passe til unikke roller og rejsemønstre.

Egencia bestræber sig på at give alle kunder og rejsende en god oplevelse, hver gang vi er i dialog.

Et godt overblik

Egencia hjælper Travel Managers med at følge rejseaktiviteterne på nært hold, hvilket gør det lettere at leve op til målsætninger for overensstemmelse med rejsepolitik og overholdelse af individuelle kontraktforpligtelser:

 • Rapportering

  Rapportering giver Travel Managers mulighed for at identificere, udtrække og analysere data relateret til virksomhedens rejseaktiviteter 24/7. Rapportering giver jer adgang til realtime data og giver jer både mulighed for at få en hurtig oversigt over jeres KPI'ere eller lave et udtræk af specifikke data i henhold til et konkret behov.

 • Standardrapporter

  Standardrapporter genererer predefinerede udgiftsrapporter i henhold til Travel Managerens specifikke tidsrammer og ønsker til indhold.

 • Dynamisk rapportering

  Dynamisk rapportering giver Travel Manageren mulighed for at bestille rapporter udarbejdet ud fra specifikke data og kriterier.

 • Handlingsorienteret business intelligence

  Travel Managers kan hurtigt afdække besparelsesmuligheder ved at trække rapporter, som omfatter daglig opdaterede data fra såvel online bookinger som bookinger foretaget hos en rejsekonsulent. Benyt de omfattende rapporter, som giver en detaljeret analyse af et særligt aspekt i forhold til rejseudgifterne eller se på bredere rejsetendenser på tværs af organisationen.

Bliv kunde hos Egencia
Ring til os
+45 70708000
Kontakt vores salgsafdeling
Ønsker du at vide mere