Skip to main content
Egencia Anaylicts Studio
Egencia Analytics Studio

Rejserapportering med brugbar indsigt

Egencia Analytics Studio centraliserer alle jeres reservationsdata, hvilket giver jer øjeblikkelig adgang og overblik, så I nemt kan optimere jeres erhvervsrejseløsning og maksimere besparelser.

Dynamiske visuelle oversigter og centraliserede data

Indsigt i rejseløsningen, brugbare data og besparelsesmuligheder lige ved hånden.

Dark background image

Sådan kan data forbedre jeres rejseløsning

Data er en stor del af vores dagligdag. Vi bruger mere end 189 milliarder datarækker for at levere den bedst mulige online oplevelse for vores kunder og give rejseansvarlige det nødvendige indblik i besparelser. Find ud af, hvordan dataene i jeres rejseløsning kan hjælpe jer.

Komplet overblik over jeres rejseløsning

Med nem adgang til data har I alt, hvad I skal bruge til at forstå resultaterne af jeres erhvervsrejseløsning. Hold øje med rejseudgifter og besparelser, og find muligheder for at maksimere udbyttet af rejseløsningen via én central platform med alle jeres data. Få et fugleperspektiv over jeres transaktioner, overholdelse af rejsepolitikken og online andel i forhold til flyrejser, hoteller, togrejser og billeje.

  • Dataplatforme med rejseoversigt og administrationsoversigt viser jer rejseløsningens overordnede sundhed og giver mulighed for at spore overholdelse af erhvervsrejsepolitikken.
  • Rapportering til krisehåndtering. Vellykkede rejseløsninger kan tilpasses de skiftende behov i jeres virksomhed. Det var tilfældet, inden COVID-19 begyndte at udfordre virksomheder verden over, og det er endnu vigtigere under de nuværende omstændigheder. Egencia tilbyder rapportering for at hjælpe jer med at opfylde jeres sikkerhedsforpligtelse og mindske de økonomiske konsekvenser for jeres virksomhed. Læs, hvordan rejserapportering og indsigt i forbindelse med COVID-19 kan hjælpe jer med jeres risikostyring.
  • Få direkte adgang til jeres data med vores API. Vi giver jer nøglen til succes med programstyret adgang til data på oversigts- og transaktionsniveau, så I kan integrere dataene med jeres system og udbydere af risikostyring.
Travel Summary
Maximize Savings

Maksimer besparelser

  • Egencia Analytics Studio præsenterer jeres data på en måde, der giver mening. Forstå hurtigt og nemt, hvor I opnår besparelser, gennemgå jeres udgifter til rejseløsningen, og foretag justeringer for at tilpasse den. Find og forstå tabte muligheder for besparelser.
  • Opnå integrerede besparelser med Savings Finder for Air and Hotel.

Find ud af, hvordan Analytics Studio har hjulpet Alexander Mann Solutions med at forstå deres CO2-aftryk.

Indsigt, som muliggør datadrevne beslutninger

Egencia Analytics Studio samler intuitivt jeres data på letforståelige visuelle dataplatforme. Se intuitive statistikker og oversigter såsom udgifter efter forhåndskøbsperiode, rejseafregning, online andel, gebyrudgifter og besparelser på rejser og overnatning.

  • Dataplatformen til CO2-udledning giver jer mulighed for at se jeres rejseløsnings overordnede CO2-påvirkning samt muligheder for forbedring.
  • Sammenlign jeres rejseløsning med andre lignende virksomheder, og find specifikke muligheder for at forbedre resultaterne af jeres rejsepolitik og spare penge gennem forhandlinger om hoteller og flyrejser.
  • Markedsandel hjælper jer med at få et helhedsbillede af jeres rejseudgifter. Se fordelingen af jeres udgifter på tværs af de flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer, I anvender.
Benchmark Your Travel Program

Anmod om en demo for at finde ud af, hvad erhvervsrejseløsninger hos Egencia kan gøre for jer.

Allerede kunde? Kontakt venligst Egencias kundeservice.