Skip to main content

Egencia Expense er klar til afgang

3 min
Posted: 15 September 2020
Egencia-Resources.png
Egencia vil revolutionere erhvervsrejsebranchen med en integreret ét-kliks løsning til at holde styr på rejseudgifterne. Løsningen imødekommer den moderne erhvervsrejsendes behov, og 29 virksomheder bidrager allerede med deres teknologi til den nye løsning. København, den 17. juli 2017 - Egencia, erhvervsrejseselskabet i Expedia Group, fremviser  virksomhedens nye, integrerede rejse- og rejseafregningssystem ved verdens største erhvervsrejseevent; GBTA-konferencen i Boston. Grundpillen i løsningen er den integrede brugerflade, som simplificerer og automatiserer rejseafregningen. Løsningen kommer på et kærkommet tidspunkt og løser en væsentlig problemstilling for den moderne erhvervsrejsende og kræsne It-bruger. En ny undersøgelse viser nemlig, at erhvervsrejsende mener, at rejserapportering i dag tager alt for lang tid. Undersøgelsen viser ydermere, at halvdelen af de adspurgte erhvervsrejsende stadig holder styr på udgifterne manuelt. Og de, som allerede i dag anvender digitale løsninger til rejseafregning, mener tilmed, at disse løsninger er for komplicerede. For at løse dette problem anvender Egencia Integrated Travel and Expense-systemet kun ét log-in og én datakilde til alt – i én integreret løsning!
Ét klik… og så er den rejsende videre
Løsningen er udviklet i samarbejde med virksomheden Chrome River Technologies, som er en global expense management-softwareudvikler og ekspert i elektronisk udgiftsstyring – og den første Egencia partner til at tilbyde denne type løsning. Chrome River Technologies CEO, Alan Rich, fortæller: “Mange af vor kunder har rejsende, som anvender  vores løsning over hele verden. Samarbejdet med Egencia gør, at vi nu kan udvide brugeroplevelsen til at omfatte hele bestillings- og afregningsprocessen, uanset hvor de er i verden“. Inkluderet i det nye rejseafregningsssystem er Egencia Open Connect Platform. Platformen er designet til at åbne markedet for enhver leverandør af rejseafregnings- og økonomistyringssystemer ved at forenkle dataoverførsel mellem partnere. 29 partnere, inklusiv Chrome River Technologies, har allerede meldt sig på banen med udgiftsstyringssystemer – inklusiv Microsoft, Coupa, MobileXpense og Expensify. Administrerende direktør for Egencia Rob Greyber tilføjer: "Det som adskiller en fantastisk rejseløsning fra en god rejseløsning, er det at have et valg! Vi har således designet en åben løsning, som gør  det muligt for kunderne at vælge det rejseafregningssystem, de selv ønsker. Derefter forbedrere vi brugeroplevelsen  ved at give kunderne direkte adgang til rejseafregning fra Egencia platformen, og gør rejseafregning til et spørgsmål om ét enkelt klik. Reaktionen har været yderst positiv, og vi er glade for at så mange partnere har valgt at være med allerede nu".
Eksempler på nogen af partnerne i Egencia Connect Platform:
  • Traveldoo® an Expedia, Inc. company
  • Microsoft
  • MobileXpense
  • Coupa
  • DIMO (Notilus & In-one)
  • Expensify
  • Insperity® ExpensAble®
  • DATABASIC
Om Egencia
Egencia gør erhvervsrejser mere effektive. Egencia sætter den erhvervsrejsende i centrum og udvikler kontinuerligt brugervenlige løsninger, der understøtter hele rejsen og sikrer at rejsepolitikken overholdes. Drevet af brugerindsigt og teknologiinvesteringer fra moderselskabet Expedia Gruppen, samler Egencia alt det, som de rejsende og rejseansvarlige behøver - indhold, teknologi, service og rapportering - i én platform. Egencia udbyder sine ydelser i 65 lande. For mere information om Egencia, besøg www.egencia.dk eller besøg vores blog eller LinkedIn.
Om Chrome River
Chrome River Technologies er en softwareleverandør, som tilbyder en fuldt integeret cloud-baseret løsning inden for rejseafregning. Softwaren er intuitiv og kan anvendes på smart phones, tablets på bærbare computere. SaaS-produktene er tilrettelagt således, at de gør erhvervsrejsen og rejseafregningen  enklere og mere fleksibel. Løsningen anvendes af flere globale virksomheder og har over en million brugere i mere end 600 virksomheder. For mere information om Chrome River besøg venligst www.chromeriver.com, Facebook, Twitter og LinkedIn eller ring på tlf. +1 888 781 0088.
For mere information kontakt venligst
Sys Hansen, Egencia Denmark                   Dennis Bylov Dalgaard, Hill+Knowlton Strategies E-mail: shansen@egencia.com                   E-mail: dennis.dalgaard@hkstrategies.com Tlf. +45 70 70 80 00                                     Tlf. +45 31 79 16 28