Skip to main content

Egencias ledere besvarer spørgsmål om erhvervsrejser i dag og efter COVID-19

3 min
Posted: 15 September 2020
business-travel-COVID19-QA1.jpg

I takt med at rejsebranchen ændrer sig hurtigt, kommer det ikke som den store overraskelse, at rejseindkøbere og erhvervsrejseansvarlige brænder inde med spørgsmål om, hvor situationen påvirker dem. Derfor har Egencias ledere givet sig tid til at besvare spørgsmål fra rejseansvarlige i Egencia Connect-fællesskabet.

Lad os tage et kig på nogle af de mest populære spørgsmål!

Hvordan støtter Egencia erhvervsrejsesansvarlige igennem COVID-19-situationen?

Vi lytter til vores kunder og kommunikerer på tværs af kanaler, hvor der er behov for det.  Fordi Egencia-platformen er udformet internt, har vi mulighed for at arbejde hurtigt og tilbyde nye løsninger inden for blot timer eller dage i disse tider. Eksempler:

  • Sikkerhedsforpligtelse: Rejseansvarlige bør være klar over, hvor deres rejsende vil befinde sig, og hvor de har været. Dette er allerede gjort muligt via Egencias funktion til sporing af rejsende – et værktøj, som hurtigt blev opgraderet i de første par dage af krisen. Vi har også implementeret COVID-19-rapportering i Egencia Analytics Studio i takt med, at statussen på erhvervsrejser udvikler sig. Rapporteringen giver rejseansvarlige et hurtigt overblik over statussen på hotel- og flyreservationer.
  • Hurtig support: Som supplement til vores rejsevarsler har vi publiceret vejledninger for at minde rejsende om, hvor nemt det er at afbestille reservationer i vores app (hvor det er muligt). Derudover har vi arbejdet hårdt på at opdatere Egencias kundeserviceside jævnligt, inklusive opdatering om fleksibel ombooking og afbestillingspolitikker – også selv om disse ændres ofte.
  • Global dækning døgnet rundt – hele året: Hos Egencia har vi kunder i mere end 60 lande verden over. Vi tilbyder også global support på stedet gennem vores 3.000 rejsekonsulenter, der taler over 30 sprog og yder øjeblikkelig support til rejsende døgnet rundt hele året. Kunder reagerer positivt over for den måde, hvorpå Egencia har håndteret krisen, men vi ved, at vi altid kan gøre mere og gøre det hurtigere. Vores team arbejder på tværs af tidszoner, så vores support og innovation stopper aldrig.

Hvordan forbereder Egencia sig på at hjælpe kunder i tiden efter COVID-19? 

Vi hjælper kunder med at styrke og optimere deres rejseløsninger nu, således disse er klar, til når rejserestriktionerne lempes. Eksempler på optimeringer inkluderer online markedsføring og integrationen af mobilappen hos de rejsende for at effektivisere omkostningerne og sikkerheden via regulære rejsevarsler samt ændring af rejsepolitikken for at maksimere de rejsendes sikkerhed og værdi ved hver rejse. Derudover samarbejder vi med ét erhvervsrejsebureau til sporing af rejsende globalt, og dermed sikre vi support døgnet rundt hele året.

Vi fortsætter med at styrke værktøjet til administration af de rejsendes sikkerhed og udnytte de bedste teknologier på tværs af Expedia Group til gavn for vores kunder. Det, at vi ejer vores egen teknologi, betyder, at vi kan levere løsninger drevet af teknologi, der kan skaleres på tværs af virksomhedens som f.eks. giver mulighed for flere løsninger med selvservice, således problemer kan løses hurtigere.

Hvad er jeres forudsigelser for erhvervsrejser i fremtiden?

Det "nye normale" kommer også til at gælde for erhvervsrejser. Vi ser en opgang i indenrigsrejser og hotelophold samt i det offentlige, sundheds- og rådgivningssektoren i Kina. Vi forudser, at erhvervsrejser vil være de første i branchen, som kommer tilbage på en nogenlunde rette kurs, hvilket giver mulighed for virksomheder at genfinde relationen til kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Rejsende er klar til at drage ud igen med ro i sindet, fordi de får den støtte, de har behov for.

Se alle ofte spørgsmål og svar i Egencia Connect-fællesskabet online Nuværende kunder kan tilmelde sig her. Kommer snart – Vores fællesskab opgraderes.

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.