Skip to main content

Tjekliste: Find det rette erhvervsrejsebureau

1 min
Posted: 13 April 2021
 Female-business-travel-manager-sharing-advice.jpg

Fordelene ved at skifte til administration af erhvervsrejser er enorme. Uanset om I er en hurtigt voksende virksomhed, der søger en bedre rejseløsning, eller et multinationalt selskab, der ønsker at give de rejsende en mere ensartet oplevelse, er der store fordele ved at samarbejde med et erhvervsrejsebureau som Egencia.

E-bogen med en insiderguide til administration af erhvervsrejser indeholder gode råd og erfaringer fra 16 af vores kunder om at skifte til administration af rejser. Vores kunder forklarer i detaljer, hvordan de har håndteret overgangen til rejseadministration, eller hvilken positiv effekt det har haft på virksomheden.

Se resultater fra den virkelige verden, for eksempel hvordan Nasdaq kunne reducere deres rejseudgifter med 32% i løbet af de første seks måneder. Eller læs, hvordan James Fisher Marine Services Ltd. fik opnået en online andel på 95%, samtidigt med at tilfredsheden blev øget hos både rejsende og leverandører.

Download e-bogen for at læse:

  • Hvordan adgang til brugbare data kan hjælpe jeres virksomhed med at spare både tid og penge
  • Hvordan globale data og rapportering kan forandre jeres sikkerhedsforpligtelse
  • Hvordan en erhvervsrejseløsning både skaber bedre overholdelse af rejsepolitikken og større medarbejdertilfredshed
  • Hvorfor den rette erhvervsrejseløsning kan være det perfekte match for både hurtigt voksende virksomheder og komplekse multinationale selskaber

Download e-bogen