Skip to main content

Fire tips til en bedre erhvervsrejseløsning

3 min
Posted: 25 June 2018Updated: 25 June 2018
Topics: Blog
Navigating-change-management.jpg
Er I ved at implementere en helt ny erhvervsrejseløsning? Eller skal I til at optimere jeres nuværende løsning for at sikre en mere strømlinet tilgang? Måske er I midt i at skifte erhvervsrejsebureau? Uanset hvilken forandring jeres erhvervsrejseløsning gennemgår, kan vi hjælpe. For at jeres erhvervsrejseløsning kan blive en succes, er det vigtigt at huske, at det er et spørgsmål om balance, da I både skal opfylde virksomhedens målsætninger og samtidig sikre, at jeres medarbejdere føler, de har et valg. Kommunikation er afgørende. Når jeres ansatte forstår de fordele, forandring kan medføre, kan I være sikre på, at ændringerne holder ved. Alle vinder. Nedenfor giver vi fire tips til bedre håndtering af ændringer i jeres erhvervsrejseløsning.
1. Spørg medarbejderne, hvad de synes om jeres erhvervsrejseløsning.
Vellykket kommunikation går begge veje. Ledelsens prioriteter og interesseområder vil naturligvis være anderledes end de rejsende medarbejderes prioriteter og interesseområder. Ved at holde alle kommunikationskanaler åbne, kan I med det samme løse eventuelle problemer i forbindelse med de nye ændringer i jeres erhvervsrejseløsning. Først bør I spørge alle involverede, hvad de ville ændre i den nuværende erhvervsrejseløsning. Hvad er frustrerende, og hvilke rejsepolitikker vil de gerne beholde? Dette ekstra trin kan ikke kun hjælpe jer med at begrunde eventuelle ændringer, men det vil også være med til at sikre, at alle, der bliver berørt af ændringerne, vil føle sig hørt.
2. Drag fordel af forandringsvillige og positivt indstillede brugere af erhvervsrejseløsningen.
Identificer de første brugere af løsningen. Ved at anerkende denne interne gruppe og belønne en positiv indstilling til administration af rejser er I med til at danne grobund for intern accept af en ny erhvervsrejseløsning. Drag fordel af pionergruppens entusiasme over den nye rejsepolitik og fremgangsmåde, og lad denne indstilling smitte af på resten af virksomheden. Henvend jer til de hyppigt rejsende, direktionsassistenter og teknologiafdelinger med samme strategi. Hvis disse medarbejdere føler, at de er en del af udviklingen, vil de samtidig blive ambassadører for den nye erhvervsrejseløsning. Sørg for, at de er på jeres side og står klar til at snakke åbent og ærligt om rejseadministration med resten af virksomheden. Denne gruppe kan også være med til at fremhæve fordelene ved den nye erhvervsrejseløsning undervejs i udviklingen.
3. Lyt til dem, der modarbejder ændringer i jeres erhvervsrejseløsning.
Der vil altid være nogle, der modarbejder ændringer, uanset hvordan I præsenterer jeres nye og forbedrede erhvervsrejseløsning. Dette handler igen om, at alle skal føle sig hørt. I vil muligvis ikke overbevise disse medarbejdere om fordelene ved opdateringer, nye rejsepolitikker eller rapporteringsprocesser med det samme, men I skal ikke give op. Her kan jeres ambassadører for erhvervsrejseadministration spille en stor rolle. Opfordr medarbejderne til dialog og samarbejde for at sikre, at alle har de oplysninger, de har brug for, så de kan tilpasse sig forandringerne.
4. Husk, at erhvervsrejsebureauer er jeres bedste medspillere
Uanset om I foretager små eller store ændringer til jeres erhvervsrejseløsning, har processen mange lag, som kræver både tid og energi. I kan ikke udrette det hele alene. Benyt jer af den ekspertise, et erfarent erhvervsrejsebureau kan tilbyde. Specialister hos erhvervsrejsebureauer som Egencia kan hjælpe jeres virksomhed med at styre uden om de mange potentielle faldgruber i forbindelse med implementeringen af en ny erhvervsrejseløsning. Derudover kan et erhvervsrejsebureau hjælpe jer med at spare både tid og penge ved at give jer gode råd og yde support, når I har brug for det. Selvom forandring er nødvendig, er det ikke nemt. De rette ændringer i jeres erhvervsrejseløsning kan dog være med til at effektivisere arbejdsbyrden, sikre bedre overholdelse af rejsepolitikken, medføre besparelser og øge tilfredsheden blandt erhvervsrejsende. Det er investeringen værd, hvis I finder den rette løsning. Få praktiske tips til en vellykket implementering af ændringer i jeres rejseløsning.

Bliv opdateret med de seneste nyheder fra erhvervsrejsebranchen

Tilmeld dig til Egencias mailinglisste og få artikler om erhvervsrejsebranchen direkte i din indbakke