Skip to main content

Forenkling af komplekse rejseløsninger

1 min
Posted: 18 December 2019
WP-Optimizing-Business-Travel-1-Egencia-Blog-Resource.jpg

Efterhånden som medarbejderne stiller krav til bedre rejseoplevelser, og rejseansvarlige forventer flere data og øget overholdelse af rejsepolitikken, er flere forskellige reservationsværktøjer og løsninger til administration af rejser ikke længere en holdbar strategi. Det gælder også, selv hvis de forskellige reservationsværktøjer er tilgængelige via en samlet brugergrænseflade.

Rejseansvarlige kan have svært ved at overskue og optimere erhvervsrejser på tværs af flere lande eller kontinenter. Forskellige rejseudbydere i forskellige lande og en blanding af online og offline reservationsmetoder reducerer synligheden og overblikket over rejseudgifter og -mønstre. Dette kan begrænse virksomhedens potentiale for at forhandle sig frem til de bedste priser og centralisere data for at finde muligheder for besparelser samt gøre den daglige administration af globale rejseløsninger vanskelig.

Svaret er en global erhvervsrejseplatform, som optimerer komplekse rejseløsninger. Vores platform forbinder alle rejsens dele og understøtter alle enheder, som bruges af rejsende, rejseansvarlige og rejsebestillere samt andre interessenter. Platformen indsamler rejsedata og muliggør avanceret rapportering og analyse. Med en samlet platform kan I også drage fordel af større synlighed over jeres rejseudgifter og overholdelse af rejsepolitikken på alle jeres markeder.

Download dette whitepaper fra Alex Kaluzny, der er Senior Vice President og Chief Technology Officer hos Egencia, som fortæller, hvordan en samlet rejseplatform hjælper globale virksomheder med at udvikle rejseløsninger til alle regioner verden over.

Download dette whitepaper