Skip to main content
egmont-tv-filming.jpg
KUNDECASES Egmont

Kontroller rejseudgifterne med data samlet på ét sted

2 min
Virksomhed
Egmont
Branch
Mediebranchen
Antal medarbejdere
6,000

Egmont er en førende nordisk mediekoncern, der leverer og udgiver indhold inden for film, tv og medier i mere end 30 lande. Med over 6,000 medarbejdere fordelt på 100 virksomheder var det afgørende for Egmont-koncernen at centralisere rejsedata for at kontrollere rejseudgifter og skabe en samlet reservationsoplevelse. 

Se videoen for at finde ud af, hvordan Egencias globale platform gør erhvervsrejser til en vellykket og enkel proces hos Egmont.

Er I klar til at forbedre denmåde, I udnytter virksomhedens rejsedata på? Kontakt os i dag.

Video Transcript:

"At samarbejde med en virksomhed, som deler vores mål og virksomhedskultur, er enormt vigtigt for os i Egmont. Vi er en fond, der ejer over 100 virksomheder, hvilket betyder, at det er afgørende for os, at vores samarbejdspartnere kan flytte sig lige så hurtigt, som vi gør.

Vores udfordring, før vi begyndte samarbejdet med Egencia, var, at mange af vores medarbejdere reserverede og administrerede hotelreservationer uden for platformen. Ved at indgå et samarbejde med Egencia har vi styrket vores data, ligesom vi kender til og indsamler oplysninger om, hvor medarbejderne rejser hen. I dag er der stort set ingen, som reservererrejser, der ikke overholder rejsepolitikken, og hvis det sker, så er der envirkelig god grund til det.

Jeg tror, at det vanskelige ved at drive enkoncern med mange virksomheder i mange lande består i, at lovgivningen skifterfra land til land, ligesom hvert land har sin egen kultur og hver sine forventninger. 

For os er det enormt vigtigt, at vi har vores data samlet centralt i virksomheden, og at vi derefter får disse data fordeltud til medarbejderne. Så når jeg ringer til en af de rejseansvarlige, er detvæsentligt, at vedkommende ved alt om virksomheden og alt om de rejsendes rejsemønstre."

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.