Skip to main content

Marc-Andre Brunet om at arbejde hos Egencia

2 min
Posted: 24 September 2021
Marc-Andre Brunet – Director of Product Management – at Egencia

Marc-Andre Brunet
Egencia, Director of Product Management

Hvad kan du allerbedst lide ved dit job?

Vi er omgivet af utroligt dygtige medarbejdere, som alle deler en fælles begejstring for rejser. Det giver et fantastisk arbejdsmiljø, som får dig til at ville yde dit allerbedste.

Hvad har været dit stolteste øjeblik hos Egencia indtil videre?

Jeg er altid stolt af alt, hvad vi laver, fordi jeg tror fuldt og fast på vores idégrundlag, men jeg er især stolt, når vi lancerer en ny funktion, som vi ved vil få stor betydning for vores kunder, og endnu mere stolt, når resultatet overgår vores forventninger.

Hvad gør Egencia til et godt sted at arbejde?

Udfordringerne og medarbejderne. Der er hele tiden spændende udfordringer at tage fat på, og vi har kompetente og engagerede medarbejdere at klare dem sammen med, så det er aldrig kedeligt.

Hvorfor vil du anbefale at blive en del af dit team?

Vi sørger for den relevante støtte til faglig læring og udvikling, masser af gode udfordringer, så du kan vise, hvad du kan, og alle de rigtige værktøjer til at lykkes.

Hvilket råd vil du give ansøgere, der gerne vil arbejde hos Egencia?

Udfordr dig selv til at prøve nye ting, tage chancer, prøve noget af, tage fejl, blive klogere og prøve igen.

Hvad brænder du mest for?

Min familie og at rejse. Egencia gør det muligt for mig at opnå balance mellem arbejdsliv og familieliv med fleksible arbejdstider.

Er der andet, du vil tilføje om din rolle eller erfaring hos Egencia?

Det er ikke nødvendigt at være rejseekspert med erfaring fra branchen for at arbejde hos Egencia. Vi lægger vægt på gode komplementære kompetencer og viden i teamet. Jeg kom til Egencia som Product Manager med erfaring fra telekommunikation og havde aldrig arbejdet med rejser, og nu står jeg i spidsen for vores produktsortiment inden for fly- og togrejser.


Er du klar til at transformere rejseteknologien?

Vi er banebrydende. Vi er løsningsorienterede. Vi forstår mennesker. Bliv en del af en engageret, global familie, som nyder godt af fordelene ved fleksible arbejdstider, godtgørelse for rejser, kompensation for sundhedsfremmende tiltag og aktiviteter, sundhedsforsikring og meget mere.

Bliv en del af os.

Was this content helpful?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.