Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Oplevelser lige så enestående som jer

Jeres virksomhed er helt unik.
Lad os sørge for, at jeres møder og arrangementer også er det.

Meetings And Events That Matter

Møder og arrangementer, som gør en forskel

Skab uforglemmelige erhvervsoplevelser med den samme lethed og ekspertise, som du forventer af vores platform til rejseadministration. Arbejd sammen med en af vores eksperter inden for planlægning af forretningsmøder og -arrangementer for at skabe de perfekte rammer om jeres virksomhed.

Når 10 eller flere mennesker rejser sammen, anses de som en gruppe inden for rejse- og mødebranchen. Det betyder, at særlige regler, vilkår og betingelser og afbestillingspolitikker gælder for disse rejsende, og det er nødvendigt at holde hovedet koldt for at undgå unødvendige omkostninger og gebyrer.

Bare rolig – vi er her for at hjælpe. Vi er specialister, når det kommer til logistik, uanset om jeres arrangement har 10 eller 20.000 deltagere, eller om det udspiller sig ét sted eller på tværs af flere destinationer og konferencecentre. Vi sørger for, at alt fungerer uden problemer, så I kan fokusere på jeres arrangement.

Black background promo blade

10 tips til at implementere jeres erhvervsrejseløsning

Best practice til at gøre implementeringen af jeres rejseløsning enkel og ligetil.

Hvad vi tilbyder

Image
Travel Support

Grupperejser

Planlæg og reserver fly- og togrejser som en enkeltstående service eller som del af et større arrangement.
Image
Multinational Corporate

Møder og indkvartering

Reserver hotelværelser og mødelokaler til større grupper, og find de rette lokaler til jeres arrangement.
Image
Global Card

Arrangementer med fuld service

Sammensæt jeres arrangement a la carte, og nyd godt af vores planlæggere, som kan skabe og udføre en skrædd...

Smart administration af møder

Vi hjælper jer med at samle udgifterne og følger op løbende, så I kan overholde jeres budget. Vi kommer også med forslag til at forbedre jeres planlægning af møder og arrangementer og opnå besparelser. Vores ansvarlige for møder og arrangementer vil støtte jer under hele processen, baseret på jeres virksomheds specifikke behov.

Vi forstår behovet for at have det fulde overblik, så vi arbejder udelukkende med troværdige fagfolk, som føjer værdi til jeres arrangement. Vores særlige teams er specialiserede på alle områder, men der vil altid være en erfaren projektleder til at vejlede og støtte jer. Vi tilbyder en omfattende portefølje af hoteller og er stolte af at forhandle os frem til de bedst mulige priser på jeres vegne.

Deltagernes oplevelse er afgørende for et vellykket arrangement. Vi skræddersyr vores forslag for at levere den bedst mulige oplevelse. Uanset arrangementets størrelse står vi klar til at hjælpe. Du kan overlade det hårde arbejde til os og lade vores erfarne team håndtere planlægning, logistik, rejser og meget mere.

Smart Meetings Management
Travel Management Expense

Enklere online administration af arrangementer

Se, hvor let det kan være at levere et fremragende arrangement ved hjælp af moderne teknologi – med udgangspunkt i vores online oplæg. Gå online for at vælge forskellige muligheder, indtil I er tilfredse med jeres valg, inklusive omkostninger.

Vi arbejder hele tiden på at levere de bedst mulige arrangementer. Vores værktøj til administration af deltagere inkluderer individuelle programmer, en widget til oprettelse af QR-koder, push-meddelelser, individuel betaling og meget mere.

Vi tilbyder også en app med interaktive funktioner under møder og samt sociale mediekonti til hele arrangementet. Vi brænder for at kombinere vores platforms erhvervsrejseteknologi med vores personlige service for at gøre jeres arrangement så vellykket som muligt.

Skal I planlægge jeres næste møde eller arrangement?
Kom i gang allerede i dag.