Skip to main content

Råd til erhvervsrejser efter coronavirus

3 min
Posted: 15 September 2020
consultants-on-camera_resized.jpg

Hos Egencia er vi stolte af at kunne levere den bedste erhvervsrejsesupport på markedet verden over. Uanset hvor vores kunder befinder sig, står vores Account Managers og rejseansvarlige klar til at hjælpe.

For at underbygge vores forpligtelse over for kunderne kommer et par af Egencias medarbejdere med personlige råd til, hvad I kan gøre nu for at være klar, når erhvervsrejser vender tilbage i en verden efter coronavirus.

Opdater jeres erhvervsrejsepolitik

Margaux Mesurat, Account Manager, Paris

Vi er klar over, at der er blevet vendt op og ned på erhvervsrejser de sidste par måneder. De medarbejdere, som er vant til at rejse i forbindelse med deres arbejde, har ikke været i stand til det, og det kan være frustrerende. For nogle kan tanken om at tage på erhvervsrejse igen også være lidt foruroligende.

For at hjælpe jeres rejsende i denne tid kan I sikre, at jeres erhvervsrejsende er opdaterede omkring jeres gældende rejsepolitik. Implementer en kommunikationsstrategi for at informere jeres rejsende om eventuelle ændringer i rejsepolitikken for at hjælpe dem med at komme bedst muligt på farten igen, når det bliver aktuelt.

Sporing af rejseudgifter og de rejsendes sikkerhed

Shieh Yuan, Regional Account Manager, Singapore

Der er mange ting, I kan gøre nu for at forberede jer på fremtiden. Det er et godt tidspunkt at gennemgå jeres sikkerhedsforpligtelse på og overveje, hvilke ændringer I gerne vil foretage.

Et andet aktuelt område er sikkerhed på erhvervsrejser – tal med jeres rejsende om jeres politikker for risikostyring, samt hvordan Egencia tilbyder sporing af rejsende for at hjælpe rejseansvarlige med at finde rejsende over alt i verden i nødstilfælde.

Det er også en god anledning til at analysere jeres data over rejseudgifter. Egencia Analytics Studio giver jer mulighed for at sammenligne jeres rejseløsning med andre virksomheder, eller I kan få et detaljeret overblik over jeres rejseudgifter til hoteller, flyrejser, togrejser m.m. Når I har adgang til disse oplysninger, kan I se, om I kan spare penge ved f.eks. at skifte til et andet flyselskab eller en anden hotelkæde, og om I skal indføre nye prislofter for bestemte byer. Her er nogle nyttige værktøjer til at tilpasse jeres erhvervsrejseløsning efter COVID-19.

Integrer bæredygtighed i jeres rejseløsning

Delphine Boulton, Director, Consulting, Paris

Det er et godt tidspunkt at styrke jeres erhvervsrejseløsning til fremtiden. I kan tænke over, hvordan I kan underbygge bæredygtighed i jeres rejseløsning, eller hvordan I kan tilpasse jeres leverandørforhold.

Spar tid og penge

Hailey Cirovski, Account Manager, Seattle

Hos Egencia står vores Account Managers altid klar til at hjælpe. Det er et godt tidspunkt at kontakte jeres Account Manager på for at tale om, hvordan I kan spare tid og penge, og lægge en plan for, hvordan I skal informere jeres medarbejdere om ændringer i jeres erhvervsrejseløsning. Målet bør være, at når verden igen er klar til at rejse, er jeres erhvervsrejseløsning også klar.

Gennemgå overholdelse af rejsepolitikken

Rachel Lee, Account Manager, Dallas

Det siger sig selv, at erhvervsrejser har ændret sig drastisk i løbet af de sidste par måneder. Det er en oplagt mulighed for at tage kontakt til jeres Account Manager for at gennemgå jeres sikkerhedsforpligtelse, samt hvordan sporing af rejsende gavner jer og jeres rejsende. I kan bruge denne tid på at gennemgå jeres erhvervsrejseløsning og jeres rejsepolitik samt overholdelsen af samme. Husk, at vi står klar til at hjælpe.

 

 

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.