Skip to main content

Nye rapporteringsfunktioner til at forstå effekten af COVID-19

2 min
Posted: 20 April 2020
egencia-travel-reporting-tool_featured_image.jpg

Af Caleb MacIlvaine, Senior Product Marketing Manager

En god tilpasningsevne er afgørende, når det drejer sig om at drive forretning. Det gælder også jeres rejseløsning. Vellykkede rejseløsninger kan tilpasses virksomhedens behov, som hele tiden udvikler sig. Dette var tilfældet, inden COVID-19 begyndte at udfordre virksomheder verden over, og det er endnu vigtigere under de nuværende omstændigheder.

De sidste par uger har budt på voldsomme ændringer for erhvervsrejsebranchen og for jeres virksomhed. Som reaktion på den hurtige udvikling af situationen har Egencia skabt nye rapporteringsfunktioner, der kan hjælpe jer med at administrere rejserisici og tilpasse jer under denne krise.

I midten af marts, da COVID-19-krisen eskalerede, og erhvervsrejsende verden over var nødt til at vende tilbage til deres hjemlande, lancerede vi rapportering i forbindelse med COVID-19 i Egencia Analytics Studio. Den nye samling af rapporter findes på rapporteringssiden og hjælper jer med at få overblik over de økonomiske konsekvenser for jeres virksomhed via data om alle jeres flyrejser og hotelreservationer, som det også er muligt at downloade. Disse rejserapporter kan tilpasses fremtidige datointervaller frem til slutningen af 2020.

Rapportering i forbindelse med COVID-19

Med de rette data lige ved hånden kan I nu udføre detaljerede analyser, som er afgørende for jeres rejseløsning og virksomhed. Hotelrapporten giver en fremtidsorienteret, samlet oversigt over hotelophold samt deres aktuelle status. Rapporten viser:

  • Rejseplansnummeret for hver transaktion
  • Bruttoreservationsværdi
  • Hotellets afbestillingspolitik
  • Kædefleksibilitet
  • Afbestillingsperiode
  • Eventuelle gebyrer m.m.

Når I har adgang til disse vigtige oplysninger for hver transaktion, kan I vurdere de økonomiske konsekvenser for jeres virksomhed og finde ud af, hvordan I kan genvinde så mange udgifter som muligt i tilfælde af afbestillinger. Flyrapporten viser billetstatus for alle flyreservationer. Disse data giver oplysninger om hver transaktion, herunder:

  • PNR
  • Afbestillingsstatus
  • Rute, flyselskab m.m.

I kan bruge disse oplysninger til proaktivt at holde styr på den løbende status af alle reservationer, så I kan vurdere og mindske risikoen for både jeres rejsende og jeres virksomhed. De nye rapporter i forbindelse med COVID-19 i Analytics Studio giver jer det nødvendige overblik til at reducere risici for jeres rejsende, tilpasse jer hurtigt og undgå at famle i blinde, efterhånden som nye ændringer påvirker jeres virksomhed, jeres rejseløsning og jeres rejsende.

Was this content helpful?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.