Skip to main content

Sådan kan data forbedre jeres globale rejseløsning

1 min
Posted: 18 April 2019Updated: 18 April 2019
Topics: Blog
Landing-Page_GettyImages-554489639-1.jpg
Data er en stor del af vores dagligdag. Fra vejvisning på vores mobiltelefon og anbefalinger til restauranter i nærheden til søgemaskiner og forslag til online shopping – data er den store motor bag kulisserne, der sørger for alt, hvad vi ser på skærmen. Data spiller også en vigtig rolle inden for globale erhvervsrejser. De er lige så vigtige for indkøbschefer og økonomidirektører som virksomhedens rejseansvarlige. Ved at forstå hvordan de tilgængelige data udnyttes bedst muligt, kan du være med til at øge de rejsendes tilfredshed, opnå besparelser og få indblik i rejseudgifterne. Du kan også oprette rapporter for at demonstrere værdien af en veladministreret og datadreven erhvervsrejseløsning for virksomhedens øverste ledelse. Ved at benytte data i jeres globale rejseløsning kan du:
  • Gøre arbejdet nemmere for rejseansvarlige med adgang til de nyeste data.
  • Dele visuelle rapporter på tværs af afdelinger og fremhæve investeringsafkastet for den øverste ledelse.
  • Bidrage til udviklingen af brugervenlig teknologi, som engagerer de rejsende med en let anvendelig og intuitiv oplevelse, der gør det nemmere at reservere.
  • Få indblik i, hvordan du kan opnå besparelser, udføre omkostningsanalyser, få prognoser om udgifter og forhandle firmaaftaler.
  • Automatisere dele af rejseløsningen med kunstig intelligens, prædiktiv analyse og maskinlæring.
Download vores white paper for at forstå, hvordan data kan hjælpe jeres virksomhed på flere måder.

Downloade white paper: