Sådan kan jeres virksomhed spare tid og penge med Egencia

Posted: 25 July 2019
Topics: Blog
Save-time-and-money.jpg

Hos Egencia tager vi erhvervsrejser alvorligt. Vi leger ikke kispus eller opfordrer rejseansvarlige til at friste de erhvervsrejsende med gulerødder for at sikre, at rejsepolitikken overholdes i virksomheden. I stedet tilbyder vi en enkel og brugervenlig digital rejseplatform, der kan hjælpe jeres virksomhed til at spare tid og penge – uden nogen smarte fiduser.

For vi kan lige så godt erkende det – penge spiller en rolle for alle virksomheder, ligesom tid også har en kæmpe betydning. Uanset om det drejer sig om et verdensspændende foretagende eller en lille til mellemstor virksomhed, giver Egencias platform mulighed for at opbygge og holde øje med jeres rejseløsning uden gætterier. Platformen lever op til netop jeres specifikke krav, hvad angår rejseforbrug, udgifter og overholdelse af rejsepolitikken. I kan spare tid med opdaterede rapporter, strømlinet bearbejdning af rejseudgifter og nem rejsereservation fra alle typer enheder.

Her er 18 måder, vores platform kan hjælpe jeres virksomhed med at spare tid og penge på:

 1. #spartid og #sparpenge

Vi tilbyder et enormt udvalg af rejsemuligheder med eksklusive foretrukne priser verden over. Hvordan gør vi så det? Som en del af Expedia Group har vi et omfattende udvalg af tilbud. Uanset om I reserverer rejser i en bestemt region eller i hele verden, kan vi imødekomme komplekse rejseløsninger eller tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov. I behøver heller ikke bekymre jer om at have leverandører i alle de nødvendige regioner, for vores udvalg er tilgængeligt for alle vores kunder.

Som et ekstra gode er udvalget af rejsemuligheder ikke kun begrænset til hoteller. Jeres rejsende kan også nyde godt af et bredt udvalg inden for fly- og togrejser samt biludlejning. Vores teknologi fremhæver det mest relevante indhold, så virksomheden og jeres rejsende sparer tid. Så slipper I for at gennemgå endeløse rækker af irrelevante rejsemuligheder eller flere forskellige reservationsværktøjer. Virksomheden sparer tid og holder samtidig de erhvervsrejsende glade med et relevant udvalg.

 1. #spartid

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en administreret rejseløsning, hvor rejsepolitikken bliver overholdt. Bare tænk på al den tid, I kan spare, hvis I ikke skal bruge den på at opspore rejsende, der ikke overholder reglerne.

 1. #sparpenge

Rejseløsninger, der gør det nemt for rejsende at overholde rejsepolitikken, kan også hjælpe med at holde rejseudgifterne under kontrol. Vores erfaring viser, at hvis rejsende kan benytte sig af en klar rejsepolitik, der er nem at forstå og passer til deres behov, vil de sandsynligvis også være gladere. Tilfredshed blandt de rejsende kan hjælpe virksomheden med at fastholde værdifulde medarbejdere, der altid er på farten, ligesom det kan markedsføres som en attraktiv fordel ved jobsamtaler med potentielle medarbejdere.

 1. #sparpenge

Værktøjet Fare Savings Finder giver adgang til et særligt team, der holder øje med priserne på flyrejser. Hvis de finder flyrejsen til en bedre pris, får I besked, og derefter deler vi besparelsen med jer.

 1. #spartid

Teknologi ligger i vores DNA. Det har været omdrejningspunkt for alt, hvad vi nogensinde har skabt, og vi fornyr os konstant for at kunne tilbyde jer den bedste digitale platform.

Derfor vil vi gerne præsentere Smart Mix, der er Egencias program til maskinlæring, som tilbyder jeres virksomhed de bedste typer hoteller og flyrejser. Hvad betyder det for reservationen af rejser? I får vist flere muligheder, der overholder rejsepolitikken, med personligt tilpasset udvalg og priser øverst på siden.

Hvordan gør vi så det? Maskinlæring bruges overvejende til at oplære kunstig intelligens i at finde mønstre i vores data. Vi har milliarder og atter milliarder af databytes, og kunstig intelligens bruges til at finde gentagne datapunkter, som ikke ville kunne ses af mennesker, da vi ikke kan bearbejde store mængder data så hurtigt. Det gør hele administrationssystemet mere forudsigende og handlingsorienteret.

Hvordan fungerer det? Med denne teknologi kan vi tilbyde jer det, I vil have som første valg – det er styrken ved kunstig intelligens. Som eksempel kunne vi forestille os, at jeres virksomhed deltager i et arrangement to gange om året hvert år, det ene i Berlin, det andet i San Francisco. Ved hjælp af maskinlæring ved vores system, hvilke hoteller, flytider og transportmuligheder jeres rejsende foretrækker, så disse resultater vises først.

 1. #sparpenge

Vi tilbyder altid de bedste foretrukne priser, og vores fly- og hotelpakker kan hjælpe jer med at opnå endnu flere besparelser, når flyrejse og hotel reserveres inden for 10 dage. Og det bliver bedre endnu, for disse besparelser vises øverst, så I ikke behøver at bruge lang tid på at flikke den økonomisk mest fordelagtige pakke sammen til jeres rejsende.

 1. #spartid

Når jeres rejsende er på farten, er tiden af afgørende betydning. De rejsende har nok at se til med at komme til lufthavnen og nå flyet eller deres videre forbindelse, så det sidste de har brug for, er at spekulere over, hvordan de når frem til hotellet, får noget at spise eller logger på wi-fi-forbindelsen på værelset. Med funktionen Hotel Conversations kan de erhvervsrejsende kommunikere direkte med hotellet, så de kan finde ud af, om der tilbydes transport til lufthavnen, om hotellet har en restaurant, og om wi-fi-loginoplysningerne kan findes på værelset, når de ankommer.

 1. #spartid #sparpenge

Med en online reservationsandel på mere end 90% kan virksomheden nyde godt af en øget produktivitet gennem vores intuitive reservationsplatform, som nemt kan anvendes fra en hvilken som helst enhed. 

 1. #spartid

Det er nærmest en selvfølge, at når mennesker er på farten, går det hele ikke altid som planlagt. Vi er her for at hjælpe jeres rejsende med kundeservice døgnet rundt hele året. I mobilappen finder du funktionen Hjælp med mulighed for at blive ringet op af en af vores erfarne rejsekonsulenter, der kan hjælpe med komplicerede rejseplaner. Vi tilbyder også modersmålssupport via vores kundeserviceafdelinger, der taler mere end 32 sprog.

 1. #sparpenge

Værdien af konstant og pålidelig rapportering er væsentlig for alle, der administrerer en rejseløsning. Egencia Analytics Studio er et brugervenligt værktøj til datavisualisering, der gør jer i stand til hele tiden at holde øje med virksomhedens erhvervsrejser. Det er nemt at stille skarpt på rejseudgifterne fra dag til dag, måned til måned eller år til år. Jeres virksomhed kan få indblik i, hvordan I kan spare penge, ligesom der er mulighed for at kigge nærmere på udgiftstendenser for at analysere og implementere jeres strategi og rejsepolitik.

 1. #spartid

At sørge for jeres rejsende er vigtigt for både de rejsende og virksomheden. Hvis I får brug for hurtigt at finde ud af, hvor jeres rejsende befinder sig, kan I via funktionen til sporing af rejsende søge efter by eller radius. Uanset om det er vejret eller en strejke blandt jernbanemedarbejdere, der kan få betydning for rejseplanerne, har I muligheden for at finde og advare jeres erhvervsrejsende lige ved hånden.

 1. #spartid

Vi hjælper jeres erhvervsrejsende med hele tiden at være et skridt foran, hvad angår rejseændringer eller -opdateringer med varsler om flyrejser, så I ikke behøver at gøre det. Jeres rejsende kan også anvende funktionen til ændring af flybilletter online, der giver dem mulighed for at ændre flybilletter på nettet eller i appen, så eventuelle ændringer i pris eller gebyrer kan ses med det samme.

 1. #spartid #sparpenge

Vi gør det nemt at indføre en erhvervsrejseløsning, hvilket medfører både økonomiske og tidsmæssige besparelser. I kan ganske enkelt oprette jeres rejsepolitik og integrere den med HR og jeres udgiftssystem med få klik. I oversigten over jeres rejseløsning kan I finde et komplet overblik over jeres virksomheds besparelser, udgifter og rejsetendenser.

 1. #spartid

Det kan være kedsommeligt og tidskrævende at administrere rejseudgifter og afstemme konti. Vi tilbyder en strømlinet bearbejdning af rejseudgifter fra start til slut med flere forskellige leverandører, så både virksomheden og jeres rejsende får mere tid.

 1. #spartid #sparpenge

Invite Me er en samarbejdsplatform til fællesrejser, der kan spare tid ved at give de relevante personer besked på én gang, så det ikke er nødvendigt at sende en række e-mails frem og tilbage. Det er nemt at se og reservere lignende flyvetider og hoteller og holde øje med gruppens ankomsttider, så der kan koordineres udgiftsbesparende transport ved ankomsten.

 1. #spartid

Er du ikke på kontoret, men har du alligevel brug for at ændre eller arrangere en rejse? Med rejsebestillerfunktionen kan rejser godkendes med et enkelt tryk.

 1. #spartid #sparpenge

Nyd godt af ekspertrådgivning fra vores rejsekonsulenter, der kan hjælpe med at evaluere virksomhedens rejseløsning for at finde mulige besparelser, effektivisere drift og administrere jeres hoteludbud.

 1. #spartid #sparpenge

Vi leverer langt mere end blot en reservationsplatform og tilbyder de tjenester, som virksomheden og jeres rejsende har mest brug for på farten. Programmet Egencia Advantage er en samlet løsning, der giver adgang til AirHelp, forsikring, visum og meget mere.