Skip to main content

Susana Meza om at arbejde hos Egencia

3 min
Posted: 24 September 2021
Susana Meza – Software Development Engineer I – at Egencia

Susana Meza
Egencia, Software Development Engineer I

Hvad kan du allerbedst lide ved dit job?

At jeg hele tiden lærer noget nyt. Det var vigtigt for mig, da jeg begyndte at søge job – jeg ville ikke stå i stampe. Det at arbejde med ny kode og lære, hvordan den fungerer, og regne ud, hvordan et problem kan løses, gør, at mit arbejde bliver ved med at være spændende.

Hvad har været dit stolteste øjeblik hos Egencia indtil videre?

Hver gang jeg arbejder med noget, som jeg ikke har arbejdet med før, og jeg ender med at lære noget nyt, føler jeg mig stolt. Det er nemt at synke ned i den samme rutine og arbejde på det samme hver eneste dag, men når du udfordrer dig selv til at lære noget nyt og opnå et mål, har det en større indvirkning både fagligt og personligt.

Hvad gør Egencia til et godt sted at arbejde?

Virksomhedskulturen gør Egencia til et godt sted at arbejde. Det er et meget støttende og samarbejdsorienteret miljø, hvor jeg føler, at jeg også har noget at skulle have sagt. Selv da jeg arbejdede hjemmefra, har jeg følt mig velkommen og tryg ved at kontakte alle i (eller uden for) mit team, når jeg har haft et spørgsmål.

Hvorfor vil du anbefale at blive en del af dit team?

Hvis du brænder for dit arbejde og er glad for at prøve kræfter med udfordringer, mens du prøver noget nyt, så er Egencia det rette sted. Vi har også en god balance mellem arbejdsliv og privatliv og en god virksomhedskultur.

Hvilket råd vil du give ansøgere, der gerne vil arbejde hos Egencia?

Et råd, jeg vil give til dem, der gerne vil arbejde hos Egencia, er at stille spørgsmål og sige ja til nye muligheder, der dukker op. Du kan komme i kontakt med fantastiske mennesker, der kan bidrage med ressourcer eller endda blive din mentor, hvis du for eksempel hjælper til frivilligt ved et arrangement, deltager i et foredrag eller stiller et spørgsmål, når der er noget, du er i tvivl om.

Hvad brænder du mest for?

Jeg brænder for uddannelse i alle livets aspekter. Hvad enten det er fagligt eller personligt, er det virkelig vigtigt at uddanne sig selv og andre, fordi det præsenterer dig for ting, som du måske aldrig ellers ville have kendt til eller ville have overset. Det kan hjælpe dig med at løse problemer via en helhedsorienteret tilgang og finde frem til en bedre løsning.


Er du klar til at transformere rejseteknologien?

Vi er banebrydende. Vi er løsningsorienterede. Vi forstår mennesker.  Bliv en del af en engageret, global familie, som nyder godt af fordelene ved fleksible arbejdstider, godtgørelse for rejser, kompensation for sundhedsfremmende tiltag og aktiviteter, sundhedsforsikring og meget mere.

Bliv en del af os.

Was this content helpful?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.