Skip to main content

Sådan får tre Egencia-kunder mere for pengene med data

5 min
Posted: 27 May 2020
analytics-studio_s_curve-copy.jpg

Mens mange virksomheder forbereder deres rejseløsninger på, at rejserne vender tilbage efter COVID-19-situationen, afhænger de af data for at kunne lægge den bedst mulige strategi. Fra effektiv rapportering over kommende og tidligere rejser til brugbare statistikker over rejsetyper og administration af ubrugte billetter – data kan give jeres virksomhed det samlede overblik, når det kommer til at understøtte de rejsendes sikkerhed og indtægtsstyring. 

Egencia Analytics Studio giver jer en samlet oversigt over alle jeres data, når I har brug for det. Med både online og offline rejsedata samlet på ét sted, definerede dataplatforme og omfattende filtrering har Analytics Studio hjulpet med at give overblik over rejseudgifterne, så vores kunder kan optimere og skabe effektivitet og besparelser i deres rejseløsninger.

Vores rapportering hjælper også med at levere bedre risikostyring til både små og store virksomheder. Teknologi som Egencias sporing af rejsende giver rejseansvarlige mulighed for at se, hvor deres rejsende har været i de sidste 30 dage, samt hvor de skal hen, for at tage hånd om deres sikkerhed og reducere risici.

Data betyder bedre tilbud og beslutninger hos AMS

Vores rapporteringsteknologi giver vores kunder de mest relevante data lige ved hånden. Når de er udstyret med konkrete tal, kan vores kunder måle tendenser og mønstre i udgifter og investeringsafkast og finde områder, hvor det er muligt at spare penge.

"Ved at samarbejde med Egencia får vi et overblik over vores udgifter. Vi betaler ikke en formue, og vi har en handelsmodel, der fungerer. Det betyder, at vi kan administrere vores forbrug omhyggeligt og få et tydeligt overblik over, hvor mange penge vi bruger på at administrere rejseløsningen i forhold til selve løsningen. Rapporteringen giver os overblik over, hvad vores rejseomkostninger er."

– Michael McSperrin, Global Head of Facilities and Support Services hos AMS

Mange af vores større kunder har allerede firmaaftaler med hotelkæder, og selv disse kan optimeres. Ved at anvende rapportering i Analytics Studio kan kunderne se, hvor deres rejsende ofte rejser til i større grupper, og bruge disse data til at forhandle sig frem til bedre eller nye leverandørtilbud.

"Rapportering har virkelig hjulpet med at tage beslutninger om, hvornår vi skal øge antallet af rejser, mindske antallet af rejser og målrette rejser til bestemte områder eller regioner. Det giver os overblikket til at forstå, hvor vi skal bruge vores ressourcer, budgetter og personale for at sikre, at vi rejser de rigtige steder hen på det rigtige tidspunkt. Men også for at sikre at vi kan udnytte vores købekraft til eksempelvis at forhandle en bedre pris på et hotel eller hos et flyselskab."

– Michael McSperrin, Global Head of Facilities and Support Services hos AMS.

Det fulde overblik hos Kaspersky og Egmont

Vores rapporteringsfunktioner giver vores kunder mulighed for at samle både online og offline data på et og samme sted. De samlede data betyder, at vores kunder får én enkelt visning af deres data og ikke spilder produktiv tid på at arbejde på tværs af flere forskellige systemer og programmer.

Fra statistikker over forbrug og online andel til resultater for Savings Finder, forhåndskøbsperioder og tilgængelighed af ubrugte billetter – Analytics Studio er fyldt med værdifulde data, som hjælper vores kunder med at foretage omkostningsbevidste beslutninger, der giver besparelser.

Hvis en kunde bemærker, at hotelreservationer ofte foretages med kort varsel i en bestemt afdeling eller hos en bestemt gruppe af rejsende, kan de opdatere deres rejsepolitik, så forhåndsreservation er påkrævet, hvilket typisk er langt billigere.

"Jeg er vild med data. Jeg elsker at arbejde med tal. Jeg elsker at se, hvordan data kan vise os, hvad der sker, hvor vi er på vej hen, og hvordan tendenserne er. Jeg bruger data til at generere forskellige typer rapporter over for eksempel overholdelse af rejsepolitikken, globale rejseanmeldelser med mere, og det er en stor hjælp."

– Irina Kostyukova, Head of Business Travel hos Kaspersky

Vores kunder får mere end bare en oversigt over deres egne data med Analytics Studio. De kan for eksempel få adgang til markedsandel og endda sammenligne deres resultater med andre lignende virksomheder via en oversigt til benchmarking. Alle disse oplysninger betyder selvfølgelig, at vores kunders rejseansvarlige nemt kan rapportere videre til deres interne interessenter og den øverste ledelse.

"Ved at samarbejde med Egencia har vi styrket vores data. Det er enormt vigtigt, at vi har vores data samlet centralt i virksomheden. Derefter kan vi få disse data fordelt ud til medarbejderne, så når jeg ringer til en af de rejseansvarlige, er det væsentligt, at vedkommende ved alt om virksomheden og alt om de rejsendes rejsemønstre."

– Adam Massigeh, Category Manager hos Egmont

Giv tallene mening

For mange virksomheder er miljøet og indblik i deres rejseløsnings klimapåvirkning blevet en prioritet. Når grønne mål står øverst på programmet, hjælper vores rapportering med at give indsigt, så virksomheder kan foretage mere klimavenlige beslutninger om erhvervsrejser.

"Oversigten over CO2-udledning fungerer fremragende for os. Den synliggør vores CO2-påvirkning, og hvilket klimaaftryk vi har som virksomhed. Den hjælper os også med at blive klogere, så vi kan oplyse vores rejsende. Vi vil gerne informere rejsende om flyrejsers CO2-påvirkning, både på langdistance Business Class, første klasse og økonomiklasse. Vi bliver nødt til allesammen at tage del i kampen mod klimaændringer, og oversigten giver os data, som vi kan bruge til at påvirke og ændre adfærd."

– Michael McSperrin, Global Head of Facilities and Support Services hos AMS.

Rapporteringsoversigten over CO2-udledning for hoteller og flyrejser findes i Analytics Studio og hjælper virksomheder med at spore deres CO2-påvirkning og handle derefter. Dataene i oversigten er afgørende for at tage grønnere beslutninger – fra at udligne CO2-aftrykket til at informere rejsende om at ændre deres adfærd.

Mange rejseleverandører tager deres klimaforpligtelser meget alvorligt og forstår, hvor vigtigt det er at have data og evidens, når det kommer til at understøtte mere bæredygtige rejser nu og i fremtiden.

"Vi har kun én planet, og vi har stor påvirkning på den og de mennesker, der lever her. Der er stor fokus på data og evidens, hvilket er afgørende for at skubbe bæredygtighedsarbejdet i den rigtige retning. Vi har et ansvar over for vores kunder om at være mere gennemsigtige i forhold til vores klimaaftryk og finde flere håndgribelige målinger, så de kan tage velinformerede beslutninger."

– Harald Bjugstad-Holm, Director of Sustainability hos Nordic Choice Hotels

Download vores vigtige tjekliste med besparelser til erhvervsrejser for at finde flere måder at spare på. 

 

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.