Skip to main content

Det bliver mere enkelt at være erhvervsrejsende med Egencia® Advantage

Det bliver mere enkelt at være erhvervsrejsende med Egencia® Advantage

3 min
Posted: 15 September 2020
business-traveller-waiting-airport.jpg

Det nye program har fokus på at gøre livet lettere for de erhvervsrejsende.  Enkel adgang til lounge i lufthavnen, hjælp til visum og rejsetilladelser og administrativ forenkling af flyrejsekompensation. København, den 16. november, 2017 – Egencia®, Expedia-koncernens selskab for erhvervsrejser, introducerer i dag Egencia® Advantage, et nyt globalt serviceprogram, der er designet til at yde støtte til erhvervsrejsende under hele deres rejse. Fra adgang til lufthavnslounger, til risikostyring og hjælp til visum og rejsetilladelser samt meget mere, giver det nye program adgang til ekstra services, der øger tilfredsheden undervejs og giver plads til mere effektivitet og produktivitet, samtidig med at virksomhederne får mulighed for at forbedre deres rejseløsninger. “Det er vores ønske at skabe en strømlinet og integreret oplevelse for de erhvervsrejsende, der benytter vores teknologi,” siger Sys Hansen fra Egencia Danmark. ”Der er mange steder på rejsen, hvor vi kan hjælpe vores rejsende – før, under og efter rejsen. Vores mål er derfor at sørge for, at vores rejsende får den bedste hjælp, når de er undervejs, og gøre det enkelt at rejse. Det står Egencia Advantage for.” Egencia® Advantage vil fortsætte med at tilføje services til Egencia® Advantage løbende som programmet udvikles. Ved lanceringen omfatter Egencia® Advantage:

  • Visumservices: Egencia tilbyder visumservices gennem et globalt netværk af partnere. I Danmark håndteres visum af vores danske visumafdeling, der kan være behjælpelige med alle facetter af visumprocessen. Servicen letter de erhvervsrejsende for unødig spildtid og ekstraarbejde ved indlevering af forkert udfyldte ansøgninger og lange køer og ventetider ved ambassader og konsulater.
  • LoungeBuddy: Servicen indeholder information om lufthavnslounges til erhvervsrejsende på globalt plan. Et tilbud til rejsende hvor de, kan købe lounge adgang fra gang til gang, selv når de rejser på økonomiklasse. Hvis rejsende bliver forsinkede i lufthavnen eller har et langt stop, kan adgang til en af de mange hundrede tilgængelige lounges verden over give den fred og ro, der skal til for at få noget arbejde fra hånden, spise en bid mad, eller hvile sig og genoplade batterierne.
  • AirHelp: Verdens førende service for flyrejsekompensation hjælper erhvervsrejsende med at håndhæve de retmæssige krav, hvis flyet er forsinket eller aflyst. AirHelp hjælper alle passagerer fra alle lande, som har oplevet forsinkelser, aflysninger eller overbookinger på rejse i EU, på vej fra EU eller via ankomst med et europæisk flyselskab. Servicen sørger for, at ansøgningsprocessen om kompensationskrav er så problemfri som overhovedet muligt for erhvervsrejsende hos Egencia®.

Læs mere om Egencia® Advantage på Egencia®s blog. Om Egencia Egencia gør erhvervsrejser mere effektive. Egencia sætter den erhvervsrejsende i centrum og udvikler kontinuerligt brugervenlige løsninger, der understøtter hele rejsen og sikrer at rejsepolitikken overholdes. Drevet af brugerindsigt og teknologiinvesteringer fra moderselskabet Expedia Gruppen, samler Egencia alt det, som de rejsende og rejseansvarlige behøver - indhold, teknologi, service og rapportering - i én platform. Egencia udbyder sine ydelser i 65 lande. For mere information om Egencia, besøg www.egencia.dk eller besøg vores blog eller LinkedIn. For mere information, kontakt venligst Sys Hansen, Egencia Danmark                     Simone Hjorth, Halo. agency E-mail: shansen@egencia.com                     E-mail: simone.hjorth@haloagency.dk Tlf. +45 65 43 35 28                                       Tlf. +45 53 82 36 31  

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.