Skip to main content
Egencia reviews
Egencia review

Anmeldelser af Egencia

Læs, hvad mere end to millioner erhvervsrejsende mener om Egencias fremragende teknologi til administration af rejser.

Travel Management Policy Compliance

Førende inden for erhvervsrejsebranchen

Vores reservationsværktøj er i en klasse for sig – men du skal ikke bare tage vores ord for det.  Egencias kunder beviser det gennem:

  • En online andel på 90%
  • En kundetilfredshed på 90%

Egencia har forenklet kundernes administration af erhvervsrejser, optimeret rejsemuligheder, opnået besparelser og hjulpet dem med at realisere deres forretningsmål.

Uanset om du er rejsebestiller, rejseansvarlig, leder eller arbejder inden for HR, bliver dit arbejde nemmere med Egencia – lige fra reservation af erhvervsrejser og rejseafregning til opdatering af virksomhedens rejsepolitik.

Alt, hvad I skal bruge til at administrere erhvervsrejser

"Med så mange sundhedsudbydere, der er nødt til at rejse, vidste vi, at vi havde brug for et team, der kunne håndtere alt fra start til slut."  
- Jon Lensing, doktorgrad i medicin, administrerende direktør for Apollo Healthcare

Kundeanmeldelser fra G2

Platformen G2 rangerer Egencia som førende inden for software til rejseadministration.

Vi har arbejdet på at forenkle reservation af erhvervsrejser og reservationsprocessen for erhvervsrejsende. For at lette rejseadministrationen giver vi rejseansvarlige de løsninger, de skal bruge til at administrere virksomhedens rejsepolitik, reducere rejseudgifterne og optimere rejseløsningen.

Det siger vores kunder om Egencia

G2 Leader
IDC Egencia Graph

Egencia udpeget som førende ifølge IDC MarketScapes analyse

IDC MarketScape har for nylig udgivet rapporten "Worldwide SaaS and Cloud-enabled Corporate Travel Booking Applications 2019 Vendor Assessment". Denne rapport udpeger os som førende inden for SaaS- og cloud-baserede applikationer til reservation af erhvervsrejser og kaster lys over, hvad der bør tages i betragtning, når virksomheder skal implementere eller skifte til en ny erhvervsrejseudbyder.

Få mere at vide

Administration af erhvervsrejser lige ved hånden

5 star icon

 

En bedømmelse på 4,6

Erhvervsrejser på en enkel og smart måde. Egencias app giver dig mulighed for at opfylde alle dine erhvervsrejsebehov på ét sted.

Du kan få øjeblikkelig adgang til alle nødvendige oplysninger om reservation af hotel og billeje samt rejseafregning og kundesupport i forbindelse med din erhvervsrejse – perfekt, når du er på farten.

Egencia Mobile App

Anmod om en demo for at se, hvad erhvervsrejseløsninger hos Egencia kan gøre for jer.

Allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.