Skip to main content

Bæredygtighed og fremtiden inden for erhvervsrejser

Sådan reducerer I CO2-udledningen og opbygger en klimavenlig rejseløsning.

Business Man Working With His Lapton On a Train

Sådan når I virksomhedens bæredygtighedsmål

Bæredygtighed er mere end et modeord – det er kommet i fokus, efterhånden som virksomheder forpligter sig til at beskytte naturressourcer, reducere CO2-udledningen og have en positiv indvirkning på miljøet med klimavenlige tiltag. Administrationen af erhvervsrejseløsninger, der understøtter bæredygtige rejser, er ingen undtagelse.

Hvis det har høj prioritet for jer at rejse bæredygtigt, kan Egencia hjælpe. I får adgang til ressourcer, der kan hjælpe jer med at opbygge en bæredygtig rejseløsning, som drives af erhvervsrejseteknologi, hvor rejsende har mulighed for at mindske deres CO2-aftryk.

Det gør Egencia i forhold til bæredygtighed

"Som global virksomhed forpligtede Expedia Group sig til at være CO2-neutral fra 2017 og udligne hele vores CO2-aftryk – affald, vand og rejser – for medarbejdere over hele verden. Og det var bare begyndelsen på vores bæredygtige initiativer."

 – Katherine Cheng, chef for Global and Community Impact, Expedia Group

Sådan opbygger I en bæredygtig erhvervsrejseløsning

Ifølge Global Business Travel Association (GBTA) har størstedelen af rejseansvarlige i 2020 angivet, at de er blevet bedt om at implementere bæredygtige rejseprocedurer i virksomhedens rejseløsning. Rejseansvarlige har brug for vejledning til at skabe rejsepolitikker, der sætter ind over for klimaforandringer og reducerer negative indvirkninger på planeten. Ligeledes skal der skabes balance mellem en klimavenlig rejseløsning og virksomhedens mål samt leveres data for at få accept fra interessenter.

Business Man Getting On a Train Wearing a Mask

Sådan kan Egencia hjælpe

Ny funktion: Se muligheder for fly- og togrejser side om side, så I kan booke rejser med flere transportformer for at mindske jeres CO2-aftryk. Brug vores Air-Rail Display til at sammenligne rejsens varighed, omkostninger og CO2-påvirkning og kombinere forskellige former for transport, så I kan rejse mere effektivt.

Flyrejser: Vis jeres CO2-aftryk i reservationsprocessen, og føj begrænsninger til jeres rejsepolitik, som at forhindre flyrejser til bestemte destinationer.

Transport: Vis jeres CO2-aftryk i reservationsprocessen, og føj begrænsninger til jeres rejsepolitik, som at forhindre flyrejser til bestemte destinationer.

Rapportering: Få opdaterede data for CO2-udledning for flyrejser, togrejser og hoteller, så I kan oprette tilpassede rapporter for at holde øje med jeres CO2-aftryk.

Rådgivning: Samarbejd med vores bæredygtighedskonsulenter om at identificere mangler i jeres rejseløsning og rejsepolitik, måle jeres indvirkning på miljøet, evaluere samarbejder med leverandører og oplyse jeres rejsende.

Initiativer til CO2-udligning: Udforsk muligheder for CO2-udligning gennem vores Egencia Advantage-samarbejdspartnere, herunder Climate Neutral Group (CNG), atmosfair og ClimatePartner for at få råd om certificerede bæredygtighedsprojekter.

 

Fem trin til en bæredygtig rejseløsning

Arial Photo National Park

Grønne rejsetips

Stig på:

Togrejser kan reducere jeres CO2-aftryk op til tre gange af en flyrejse

Klimavenlig kørsel:

El- og hybridbiler udleder op til 50% mindre CO2

Brug genanvendelige flasker:

80% af 50 milliarder årligt solgte vandflasker af plastik havner på en losseplads

Få jeres medarbejdere til at tage klimavenlige rejser til sig

Via Egencia kan rejseansvarlige få kontrol over reduceringen af CO2-udledning. Rejsende har også signifikant indvirkning gennem de valg, de foretager, lige fra brugen af genanvendelige produkter, når de rejser, eller ved at begrænse mellemlandinger for at reducere antallet af flyafgange, når rejsen reserveres.

Hjælp jeres rejsende til at få en klimavenlig rejseoplevelse:

  • Få et klart overblik over en rejses CO2-udledning i reservationsprocessen med relevante eksempler fra det virkelige liv
  • Lej en hybrid- eller elbil
  • Undersøg muligheder for offentlig transport eller tog i regionen

Klimavenlige rejsetips

Bike Riding To See Local Culture

Vores engagement i klimavenlige rejser

At være førende inden for bæredygtige rejser betyder også at gå foran som bæredygtig virksomhed. Vores moderselskab, Expedia Group, har været CO2-neutral siden 2017 og udligner hele vores CO2-aftryk verden over.

Men det stopper ikke der. Her er, hvad Egencia og Expedia Group gør:

  • Vi har integreret otte af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling
  • Expedia Groups hovedkvarter i Seattle er LEED-certificeret, fri for engangsplastik og Salmon-Safe-certificeret
  • Medarbejdergruppen Sustainable and Green at Expedia Group, der består af 470 medarbejdere i 22 lande, udvikler løbende nye måder at reducere vores indvirkning på miljøet og hjælpe lokalsamfund på
  • Vi samarbejder tæt med større leverandører for at hjælpe dem med at tilpasse sig UNESCOs verdensmål for bæredygtig udvikling med det formål at give kunderne en hurtig måde at identificere virksomheder, der forpligter sig til bæredygtighed på

Optimering af rejseløsninger i forbindelse med bæredygtighed

Anmod om en demo for at se, hvad erhvervsrejseløsninger hos Egencia kan gøre for jer.

Allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.