Skip to main content

Bæredygtighed og fremtiden inden for erhvervsrejser

Sådan reducerer I CO2-udledningen og opbygger en klimavenlig rejseløsning.

Bæredygtige erhvervsrejser gør fremtidige rejser mulige

En bæredygtig rejseløsning gavner ikke bare miljøet – den gavner også jeres virksomhed. Med Egencia kan I få den nødvendige support til at implementere en vellykket og skalerbar rejseløsning.

Sådan når I virksomhedens bæredygtighedsmål

Bæredygtighed er mere end et modeord – det er kommet i fokus, efterhånden som virksomheder forpligter sig til at beskytte naturressourcer, reducere CO2-udledningen og have en positiv indvirkning på miljøet med klimavenlige tiltag. Administrationen af erhvervsrejseløsninger, der understøtter bæredygtige rejser, er ingen undtagelse.

Hvis det har høj prioritet for jer at rejse bæredygtigt, kan Egencia hjælpe. I får adgang til ressourcer til at skabe en bæredygtig rejseløsning, som bruger erhvervsrejseteknologi, der kan hjælpe rejsende med at mindske deres CO2-aftryk.

Det gør Egencia i forhold til bæredygtighed

Business Man Working With His Lapton On a Train
Business Man Getting On a Train Wearing a Mask

Sådan skaber I en bæredygtig
erhvervsrejseløsning

Ifølge Global Business Travel Association (GBTA) har størstedelen af rejseansvarlige i 2020 angivet, at de er blevet bedt om at implementere bæredygtige rejseprocedurer i virksomhedens rejseløsning. Rejseansvarlige har brug for vejledning til at implementere rejsepolitikker, der sætter ind over for klimaforandringer og reducerer negative indvirkninger på planeten. Ligeledes skal der skabes en balance mellem en klimavenlig rejseløsning og virksomhedens målsætninger samt leveres data for at få accept fra interessenter.

Sådan kan Egencia hjælpe

Ny funktion: Beregn jeres CO2-udledning fra flyrejser i realtid med vores beregner til CO2-udligning. Vælg en fast pris pr. ton CO2, hvorefter kompensationsbeløbet går til bæredygtighedsprojekter efter jeres valg.

Flyrejser: Vis jeres CO2-aftryk i reservationsprocessen, og føj begrænsninger til jeres rejsepolitik, som at forhindre flyrejser til bestemte destinationer.

Brug vores værktøj til sammenligning af fly og tog til at se alternative muligheder med tog på siden med flysøgninger. Vælg tog i stedet for fly på ruter i Norge, Spanien, Sverige, Belgien, Frankrig, Storbritannien, USA og andre lande.

Transport: Vis jeres CO2-aftryk i reservationsprocessen, og føj begrænsninger til jeres rejsepolitik, som at forhindre flyrejser til bestemte destinationer.

Rapportering: Få opdaterede data for CO2-udledning for flyrejser, togrejser og hoteller, så I kan oprette tilpassede rapporter for at holde øje med jeres CO2-aftryk.

Rådgivning: Samarbejd med vores bæredygtighedskonsulenter om at identificere mangler i jeres rejseløsning og rejsepolitik, måle jeres indvirkning på miljøet, evaluere samarbejder med leverandører og oplyse jeres rejsende.

Initiativer til CO2-udligning: Udforsk muligheder for CO2-udligning gennem vores Egencia Advantage-samarbejdspartnere, herunder Climate Neutral Group (CNG), atmosfair og ClimatePartner for at få råd om certificerede bæredygtighedsprojekter.

 

Fem trin til en bæredygtig rejseløsning

Arial Photo National Park

Grønne rejsetips

Stig på:

Togrejser kan reducere jeres CO2-aftryk op til tre gange af en flyrejse

Klimavenlig kørsel:

El- og hybridbiler udleder op til 50% mindre CO2

Brug genanvendelige flasker:

80% af 50 milliarder årligt solgte vandflasker af plastik havner på en losseplads

Få jeres medarbejdere til at tage klimavenlige rejser til sig

Via Egencia kan rejseansvarlige hjælpe rejsende med at reducere CO2-udledningen. Rejsende har også betydelig indflydelse gennem de valg, de foretager, lige fra brugen af genanvendelige produkter, når de rejser, til at begrænse mellemlandinger for at reducere antallet af flyafgange.

Hjælp jeres rejsende med at få en klimavenlig rejseoplevelse:

  • Få et klart overblik over en rejses CO2-udledning i reservationsprocessen med relevante eksempler fra det virkelige liv.
  • Lej en hybrid- eller elbil.
  • Undersøg muligheder for offentlig transport eller regionale tog.

Tips til klimavenlige erhvervsrejser

Bike Riding To See Local Culture

Anmod om en demo for at se, hvad erhvervsrejseløsninger hos Egencia kan gøre for jer.

Allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.