Skip to main content

Administration Af Erhvervsrejser Og Rejseafregning Samt Rapportering Af Erhvervsrejseudgifter

Travel Expense Management
Travel Expense Management

Rejseafregning, der er skræddersyet til jer

Integrer jeres rejseløsning med brugervenlige løsninger til rejseafregning

Business-Travel-Expense-Management

Enklere administration af rejseudgifter

Det er ikke nemt at administrere erhvervsrejser og den dertilhørende rejseafregning.

Både globale selskaber og små til mellemstore virksomheder skal holde øje med de daglige rejseudgifter, administrere budgetter og afstemme konti som en del af rejseløsningen. Det omfatter sporing af alle rejserelaterede udgifter, uanset om de er godkendt og registreret i jeres system eller ej.

Det kan gøres enklere, så rejseafregningen bliver lige så effektiv som resten af jeres rejseløsning, sikrer overholdelse af rejsepolitikken og giver jer det fulde overblik over jeres rejseudgifter. 

Vi tilbyder en samlet løsning, som kan hjælpe jer med at integrere jeres udgifter i jeres rejsepolitik. Uanset hvad I har brug for til at få overblik over jeres rejseudgifter, kan vi hjælpe jer med at finde den bedste løsning til at forbinde jeres rejseløsning med brugervenlige løsninger til rejseafregning.

En samlet løsning til erhvervsrejser og rejseafregning

Vi ved, hvor vigtigt det er at have overblik over jeres rejseudgifter – og vores løsning til rejseafregning kan hjælpe med et brugervenligt rapporteringssystem, der samler alle jeres udgifter. 

  • Få et dagligt overblik over jeres rejseudgifter.
  • Brug vigtige datafelter til at understøtte jeres budget og økonomiske ansvarlighed.
  • Administrer medarbejdernes rejseafregning for at afspejle udgifter med personlige kreditkort eller firmakreditkort.
  • Udfør hurtig afstemning af centralt fakturerede udgifter for at betale jeres kreditkortudbydere og få godkendt erhvervsrejser og rejseafregning i jeres hovedbog.
Single T&E solution
Streamline your process and travel policy

Strømlin jeres processer og rejsepolitik

Sørg for, at jeres politikker og processer for rejseafregning fungerer for jer. Spar tid og penge med en løsning til erhvervsrejser og rejseafregning, som opfylder alle jeres behov.

  • Opret profiler til de rejsende og reservationspræferencer for at sikre overholdelse af rejsepolitikken.
  • Tilpas jeres datafelter, så de passer til jeres rapporteringsbehov.
  • Giv fleksibel support til jeres forskellige betalingstyper.
  • Opbyg datastrømme på tværs af erhvervsrejser og rejseafregning samt de tilknyttede rapporteringssystemer.
  • Understøt jeres eksisterende processer for rejseafregning og afstemning.
  • Afstem det hele korrekt i jeres hovedbog.

Tre måder Analytics Studio kan hjælpe jer på

Egencia tilbyder en fuldt integreret løsning til erhvervsrejser og rejseafregning, som skaber en komplet oplevelse bestående af reservation, gennemførte rejser og rejseafregning direkte på vores platform. Dette er ideelt for virksomheder, der ønsker en komplet rejseløsning.

Rejseafregning for virksomheder i alle størrelser

Det er vigtigt at opretholde jeres specifikke krav til afstemning.  Gør processen enklere ved at afstemme jeres hovedbog med kreditkort- og bankkontoudtog. Det er nemt at overføre alle offline og online transaktionsdata til jeres rejseafregningssystem.  

Overfør automatisk rejsedata til rejseafregningssystemer, leverandører af risikostyring for rejsende og jeres ERP-systemer med Open Connect.  

Øg overholdelse af rejsepolitikken, og reducer udgifterne ved at give jeres rejsende mulighed for at samle kvitteringer og transaktioner fra deres personlige kreditkort, endda fra flere forskellige kort. Brug Open Sync* til at hjælpe medarbejdere, der bruger personlige kreditkort til deres rejseudgifter. Open Sync sammenligner alle udgifter og opretter automatisk et regneark, som nemt kan eksporteres og sendes til jeres rejseafregningspartnere.   

*Kun tilgængeligt i Nordamerika

Expense management for businesses
Keeping bookers

Skab balance mellem rejsebestillere og udgifter

Det er nødvendigt at afstemme alle kontoudtog, som skal sendes til jeres hovedbog. Derfor samarbejder vi med jer for at sikre, at alle jeres transaktionsdata – online, offline og med skræddersyede datafelter – overføres til jeres rejseafregningssystem uden problemer. Vi samarbejder desuden med en lang række betalingstjenesteudbydere og rejseafregningspartnere for at levere rapporter over fakturering, som kan eksporteres for at opfylde de specifikke behov i jeres virksomhed.

Sådan kommer I i gang

Vi samarbejder med vores kunder for at forstå deres behov og hjælpe dem med at finde den rette proces til rejseafregning, dataløsninger og apps til rejseafregning, som passer til virksomhedens specifikke behov.

Det er muligt at inkludere rejsedata i et rejseafregningssystem på flere måder. Takket være vores leverandører inden for rejseafregning verden over kan vi tilbyde adskillige skræddersyede, udgiftsbesparende muligheder til vores kunder. Vi kan også hjælpe med at reducere de manuelle processer for rejseansvarlige, rejsende, regnskabsafdelinger m.m.

Rejseafregning behøver ikke være kedeligt. Kontakt os i dag for at drøfte jeres behov for rejseafregning.

Getting-started

Vil I gerne høre mere?
Kontakt Egencias salgsafdeling.