Skip to main content

Administration af rejseafregning og rapportering af erhvervsrejseudgifter

Travel Expense Management
Travel Expense Management

Rejseafregning, der er skræddersyet til dig

Kombiner din rejseløsning med nemme administrationsløsninger til erhvervsrejser og rejseafregning, der holder styr på rejsegodtgørelse, udgifter, realtidsdata og meget mere.

Business-Travel-Expense-Management

Enkel administration af rejseudgifter

Det er ikke altid nemt at styre erhvervsrejseudgifterne. Men det kan det være.

Uanset om du administrerer en rejseløsning for en lille virksomhed, en mellemstor organisation eller en global virksomhed, skal du dagligt holde øje med rejseudgifter, administrere budgetter og afstemme konti. Dette indebærer at følge rejserelaterede udgifter og se, om de er godkendte og er i dit system.

Gør du din organisations udgifter mere effektive og rapporteringsvenlige som resten af din rejseløsning, er det nemmere at overholde reglerne, og du får et bedre overblik over rejseudgifter.

Vi tilbyder en samlet løsning, der integrerer dine udgifter i din rejsepolitik. Uanset hvad du skal bruge for at holde styr på rejseudgifter og forbrug, så finder vi den bedste tilgang. Se, hvordan du integrerer din rejseløsning med enkle løsninger til rejseafregning, der strømliner rejsegodtgørelse og købsomkostninger samt støtter virksomhedens vækst via rejser.

Én løsning til erhvervsrejser og rejseafregning

Det er vigtigt at holde øje med rejseudgifterne. Vores softwareløsning til rejseafregning har et enkelt rapporteringssystem, der samler alle udgifter på ét sted.

 • Se dine daglige rejseudgifter og hele godtgørelsesprocessen, inklusive flyrejser, billeje, forplejning, biomkostninger og opkrævninger på firmakortet.
 • Brug vigtige datafelter til at understøtte dit budget og økonomiske ansvarlighed.
 • Administrer medarbejdernes rejseudgifter for at afspejle udgifter med personlige kreditkort eller firmakort.
 • Udfør hurtig afstemning af centralt fakturerede udgifter for at betale dine kortudbydere og få godkendt erhvervsrejser og rejseafregning.
Single T&E solution
Streamline your process and travel policy

Strømlin dine processer og din rejsepolitik

Sørg for, at dine politikker og processer for rejseafregning fungerer for dig. Spar tid og penge med en løsning til erhvervsrejser og rejseafregning, som opfylder alle behov.

 • Opret rejseprofiler og reservationspræferencer for at sikre overholdelse af rejsepolitikken.
 • Indstil datafelterne, så de matcher din finansafdelings rapporteringsbehov.
 • Giv fleksibel support til dine forskellige betalingstyper.
 • Opret dataflows, der automatiserer erhvervsrejse- og rejseafregningsprocesserne og rapporteringen.
 • Understøt dine eksisterende processer for rejseafregning og afstemning.
 • Afstem det hele korrekt i din hovedbog.
   
Amex GBT Egencia Background

Rejseafregning for virksomheder i alle størrelser

Det er vigtigt at opretholde dine specifikke krav til afstemning. Med Egencia kan du:

 • Gøre processen mere enkel ved at afstemme din hovedbog med kreditkort- og bankkontoudtog. 
 • Nemt overføre din offline og online transaktionsdata til dit rejseafregningssystem.
 • Automatisk overføre rejsedata til rejseafregningssystemer, leverandører af risikostyring for rejsende og dine ERP-systemer med Open Connect.
 • Forbedre overholdelsen og reducere udgifterne ved at give rejsende mulighed for at samle kvitteringer og personlige kreditkorttransaktioner, endda fra flere forskellige kort. 

Open Sync sammenligner alle udgifter og opretter automatisk et regneark, som nemt kan eksporteres og sendes til dine rejseafregningspartnere. Brug Open Sync til at hjælpe ansatte, der bruger personlige kreditkort til deres rejseudgifter.1

1 Kun tilgængeligt i Nordamerika

Expense management for businesses
Keeping bookers

Hold styr på rejsebestillere og bundlinjen

Det er nødvendigt at afstemme alle kontoudtog, som skal sendes til din hovedbog. Derfor samarbejder vi med dig for at sikre, at alle dine transaktionsdata – online, offline og med brugerdefinerede datafelter – overføres til dine rejseafregningssystem uden problemer. Med vores rejseafregningspartnere og betalingsudbydere får du faktureringsrapporter, der nemt kan eksporteres for at overholde din virksomheds afstemningskrav.

Sådan kommer du i gang

Forstår vi dine behov, kan vi hjælpe med at administrere afregningsprocessen med dataløsninger og mobilapps til afregning, der opfylder din virksomheds krav og erhvervsrejseformål.

Der er flere måder at inkludere rejsedata i et system til rejseafregning, hvor du kan vælge blandt et udvalg af tilpassede og omkostningseffektive muligheder. Takket været vores globale samarbejde med leverandører af rejseafregning kan du reducere arbejdet for rejseafregningsansvarlige, rejsende, regnskabsafdelinger og mange flere. 

Rejseafregning behøver ikke være kedeligt. Kontakt os i dag for at drøfte dine behov for rejseafregning.

Getting-started

Er du klar til at strømline din rejseafregning? Anmod om en demo i dag.

Allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.