Skip to main content

Når erhvervsrejser involverer biludlejning

Hvornår skal du leje en bil på erhvervsrejsen?

2 min
Posted: 12 July 2019Opdateret: 19 March 2024
Business-traveler-collecting-rental-car2.jpg

Forestil dig, at du skal på forretningsrejse om få uger, og du har planlagt nogle møder på stedet. Du har reserveret din flyrejse og dit hotel, så nu er det tid til at arrangere transport på stedet. Vil du tage en taxa til hotellet? Vil du tage undergrundsbanen til dine fire møder, der ligger lige efter hinanden, og dernæst springe ud i en taxa igen for at deltage i den planlagte middag? Eller kunne det give mere mening at planlægge at leje bil?

Uanset om du har flere stop undervejs eller skal afsted til fjerntliggende møder, er der mange situationer, hvor biludlejning er den bedste mulighed.

Administration af rejser & udlejningsbiler 

Heldigvis er det let at finde biludlejningsfirmaer og -lokationer, når man rejser både internationalt og nationalt.

Du skal sikre dig, at et erhvervsrejseprogram for udlejningsbiler er en del af din rejsepolitik, så du kan bibeholde en fuldt udfoldet rejsestrategi. Når du reserverer igennem et erhvervsrejsebureaus mobile app eller portal, eliminerer det ikke blot besværet ved at dele biler med lokale kollegaer, men du kan også finde den rigtige bil til de bedste udlejningspriser – og samtidig effektivisere udgifter og godtgørelser til enten et personligt kreditkort eller til et firmakort.

Et erhvervsrejsebureau kan også gøre det muligt at bruge et loyalitetsprogram, så hver en krone brugt på din erhvervsbilleje bliver til status og points hos biludlejere.

Tjek grafikken herunder før din næste forretningsrejse, så du kan beslutte om en køretur kan være den bedste transportmulighed. Og for at se, hvor let det er at afhente og aflevere en udlejningsbil med en erhvervsaftale.

When to Rent a Car for Business Travel Graphic in Danish

 

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.