Skip to main content

Rejsehåndbog til byggebranchen – administration af budget og investeringer

Rejsehåndbog til byggebranchen: Sådan får I mest ud af investeringer i erhvervsrejser

2 min
Posted: 26 October 2021
construction-travel-playbook

Hvad angår rejseplanlægning, står byggebranchen over for flere udfordringer end de fleste. En spredt arbejdsstyrke, hyppige ændringer i tidsplanen, reservationer i sidste øjeblik og langtidsophold betyder, at fleksibilitet er afgørende.

Men fleksibilitet kan hurtigt blive dyrt. Data viser, at rejsende indenfor byggeriet i USA har 20% højere omkostninger pr. rejse end nogen anden type erhvervsrejsende.

Tid spiller også ind. Forrester Research har fastslået, at det i gennemsnit tager 13,6 timer manuelt at reservere en rejse (og behandle rejseudgifterne). Egencias rejsende reserverer derimod hoteller inden for fire minutter samt flyrejser, billeje og togrejser inden for fem minutter i gennemsnit.

En digital rejseløsning kan forbedre effektiviteten, strømline budgetfordelingen, gøre det nemt at holde styr på en spredt arbejdsstyrke og føre til et imponerende investeringsafkast.

Download denne håndbog for at få mere at vide om at digitalisere jeres rejseløsning fra dem, der allerede opnår fordelene. Det er blandt andet:

  • En Executive Administration Manager hos en virksomhed, der renoverer og ombygger boliger: "Samarbejdet med et digitalt erhvervsrejsebureau har samlet alle vores reservationer under ét – og givet mig muligheden for at se vores samlede udgifter ét sted."
  • En Director of Accounting hos en stor isolationsvirksomhed: "Virksomhedens besparelser (og investeringsafkast) siden skiftet til Egencia er tydelige."
  • Chris LeFevre, Corporate Account Manager hos Egencia: "At gå fra en forældet papirmodel til en digital løsning forbedrer de interne processer, øger effektiviteten og forbedrer bundlinjen."

I en branche, hvor der er blevet rejst meget gennem hele pandemien, vil entreprenører, som skifter til en digital rejseløsning, få en stærk konkurrencefordel på markedet.

Var denne side nyttig?
0

Download håndbogen