Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Ekspertrådgivning tilpasset jeres virksomhed

Vi svarer på alle de svære spørgsmål for jer.

Travel Management Consulting

Optimer jeres erhvervsrejseløsning

Egencia tilbyder erhvervsrejserådgivning for at hjælpe jer med at udvikle en solid strategi og tage de bedste beslutninger i forhold til jeres rejseløsning. Vores eksperter leverer datadrevne indblik og anbefalinger for at hjælpe jer med at måle effektiviteten af jeres rejseløsning, udvikle eller opdatere rejsepolitikken, personliggøre rapporteringen og administrere jeres rejseleverandørers udbudsproces. Derudover kan vi implementere Egencias rejseløsning inden for en uge.

Få et tydeligt overblik over jeres erhvervsrejseløsning

Med industriens best practice og vores ekspertise kan I se data for jeres rejseløsning i en visning, som passer til de unikke udfordringer i jeres virksomhed. Dette giver jer indsigt i, hvor der er plads til besparelser, og hvordan I kan sikre overholdelse af rejsepolitikken og tilfredshed blandt de rejsende.

Black background promo blade

Gør det nemt at planlægge udbud – brug vores gratis skabelon

Virksomhedernes tilgang til udbud har ændret sig. Rejsedata og rapportering har gjort udbudsprocessen enklere og mere effektiv end nogensinde før. Find ud af, hvordan I kan fokusere på det, der er vigtigst i forhold til at opnå jeres virksomhedsmål.

Øg bundlinjen

Vores erfarne rådgivere inden for erhvervsrejser kan hjælpe med at administrere jeres forhold til leverandørerne.

Vi ved, at der ligger meget arbejde i at forhandle eller forbedre jeres firmaaftaler og faciliteter. Vi kan hjælpe jer med at maksimere værdien af jeres rejseudgifter med jeres nuværende leverandører, skaffe nye leverandører og forhandle tilbud.

Optimer jeres erhvervsrejser

Vores eksperter kan hjælpe jer med at finde muligheder for besparelser ved hjælp af data og industriens best practice og komme med anbefalinger, som kan hjælpe jer med at opnå det bedste investeringsafkast for jeres rejseløsning.

Vi gennemgår også jeres rejsepolitik og anbefaler løsninger, som kan opfylde jeres målsætninger, uanset om I ønsker at øge overholdelse af rejsepolitikken, reducere brud på rejsepolitikken eller opnå et af de mange andre mål, vi hjælper vores kunder med at realisere hver eneste dag.

Travel Culture
Light-grey-mobility

Sådan kan data forbedre jeres rejseløsning

Data er en stor del af vores dagligdag. Vi bruger mere end 189 milliarder datarækker for at levere den bedst mulige online oplevelse for vores kunder og give rejseansvarlige det nødvendige indblik i besparelser. Find ud af, hvordan dataene i jeres rejseløsning kan hjælpe jer.

Optimize Business Travel Program During Coronavirus

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tilbyder informative videoer til rejseansvarlige, der omhandler alt fra prisoptimering hos flyselskaberne til det globale distributionssystem. Vi kan hjælpe jer med at forstå, hvordan den komplekse og mangfoldige rejsebranche fungerer.

Vil du gerne vide mere?
Kontakt en af vores erhvervsrejsespecialister.