Skip to main content

Konsulentløsninger Til Administration Af Erhvervsrejser

Travel Management Consulting Solutions Hero Banner
Travel Management Consulting Solutions Hero Banner

Ekspertrådgivning tilpasset jeres virksomhed

Vores erhvervsrejsekonsulenter besvarer de svære spørgsmål, så du ikke behøver.

Travel Management Consulting

Optimer jeres erhvervsrejseløsning

Amex GBT Egencia (Egencia™) tilbyder erhvervsrejserådgivning, der hjælper dig med at opbygge en solid erhvervsrejsestrategi, så du kan tage de bedste valg i forhold til din erhvervsrejseløsning og forbedre din organisations rejseoplevelse. Vi leverer datadrevne indblik og anbefalinger for at hjælpe jer med at måle effektiviteten af jeres rejseløsning, gøre jeres rejseløsning mere bæredygtig, udvikle eller opdatere rejsepolitikken, personliggøre rapporteringen og administrere jeres rejseleverandørers udbudsprocesser. Derudover kan vi implementere Egencias løsning til administration af erhvervsrejser inden for en uge.

Få et tydeligt overblik over jeres erhvervsrejseløsning

Med branchens best practice og vores ekspertise kan I se data for jeres rejseløsning i en visuel fremstilling, som passer til de unikke udfordringer i jeres virksomhed. Dette giver jer indsigt i, hvor der er plads til besparelser, og hvordan I kan sikre overholdelse af rejsepolitikken og tilfredshed blandt de rejsende. 

Tips til at tilpasse jeres erhvervsrejseløsning

Black background promo blade

Gør det nemt at planlægge udbud – brug vores gratis skabelon

Virksomhedernes tilgang til udbud har ændret sig. Rejsedata og rapportering har gjort udbudsprocessen enklere og mere effektiv end nogensinde før. Find ud af, hvordan I kan fokusere på det, der er vigtigst i forhold til at opnå jeres virksomhedsmål.

Øg bundlinjen

Vores erfarne rådgivere inden for erhvervsrejser kan hjælpe med at administrere jeres forhold til leverandørerne.

Vi ved, at der ligger meget arbejde i at forhandle eller forbedre jeres firmaaftaler og faciliteter. Vi kan hjælpe jer med at maksimere værdien af jeres rejseudgifter med jeres nuværende leverandører, skaffe nye leverandører og forhandle tilbud.

Optimer jeres erhvervsrejser

Vi kan hjælpe jer med at finde muligheder for besparelser ved hjælp af data og industriens best practice og komme med anbefalinger, som kan hjælpe jer med at opnå det bedste investeringsafkast (ROI) for jeres rejseløsning.

Vi kan også foretage en diagnosticering for at vurdere niveauet jeres rejseløsnings bæredygtighed i forhold til jeres mål og udforme en handlingsplan for at nå disse mål.

Vi gennemgår også jeres rejsepolitik og anbefaler løsninger, som kan opfylde jeres målsætninger, uanset om I ønsker at øge overholdelse af rejsepolitikken, reducere brud på rejsepolitikken eller opnå et af de mange andre mål, vi hjælper vores kunder med at nå hver eneste dag.

Travel Culture
Light-grey-mobility

Download gratis: Genopfind jeres rejseløsning

2020 har ændret den måde, verden driver forretning på. Erhvervsrejsebranchen er også forandret. BTN Group har i samarbejde med Egencia foretaget en undersøgelse blandt rejseansvarlige og interessenter på ledelsesniveau for at belyse, hvordan virksomheder håndterer rejseadministration i dag og i fremtiden.

Læs dette whitepaper for at lære mere om erhvervsrejsetendenser.

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tilbyder informative videoer til rejseansvarlige, der omhandler alt fra prisoptimering hos flyselskaberne til det globale distributionssystem. Vi kan hjælpe jer med at forstå, hvordan den komplekse og mangfoldige rejsebranche fungerer.

Vil du gerne vide mere?
Kontakt en af vores erhvervsrejsespecialister.