Skip to main content

Egencia Promise

1. september 2020

Hos Egencia gør vi altid vores bedste for, at alle rejser er så vellykkede, effektive og behagelige som muligt. Vi er klar til at hjælpe dig med alle aspekter af din rejse, uanset hvor ofte du rejser for din virksomhed.

  • Hvis du finder en flybillet til en lavere pris, end den du har reserveret gennem Egencia, vil vi annullere rejsen og booke den billigere rejse uden beregning. Se vilkår og betingelser nedenfor for yderligere oplysninger.
  • Hvis du ved ankomst oplever, at lejebilen eller hotellet ikke er reserveret, eller der er en anden fejl med bestillingen, vil vi i samarbejde med leverandøren skaffe dig et tilsvarende tilbud. Er der i det hele taget dele af rejsen, som ikke opfylder dine forventninger, vil vi i samarbejde med vores leverandører forsøge at rette op på den uheldige situation.
  • Hvis vejrforhold truer sikkerheden på din rejse, vil vi kontakte dig og tilbyde dig mulighed for at ændre dine rejseplaner og finde en alternativ rute, der passer til dine behov og budget.
  • Hvis du har behov for hjælp, kan du kontakte vores erfarne rejsekonsulenter døgnet rundt. Kundeservice er vores højeste prioritet.
  • Hvis du overleverer personlige oplysninger til os, kan du være sikker på, at vores privatlivspolitik sikrer fortroligheden af dine oplysninger. Egencia Privatlivspolitik.

Vilkår og betingelser for Egencias prisgaranti på flybilletter

1. Prisgaranti på flybilletter

Hvis du finder en billigere billetpris på Egencia eller en anden dansk website på samme dag, som du reserverer din rejse hos Egencia og modtager en bekræftelses-e-mail fra Egencia, annullerer vi din reservation og ombooker dig til den billigere flyafgang uden beregning. Er der ingen ledige sæder tilbage på den billigere afgang, refunderer vi prisforskellen. Denne flyprisgaranti er underlagt nedenstående vilkår og betingelser.

2. Sådan informerer du Egencia, hvis du ønsker at benytte flyprisgarantien

Du skal kontakte os via dit lokale kundeserviceteam eller kundeserviceafdelingen i det land, hvor bookingwebsitet har hjemme. Vær opmærksom på åbningstiderne. Den lavere billetpris skal kunne reserveres på Egencia eller en anden dansk website, ligesom den skal være tilgængelig på kontakttidspunktet som bekræftet af vores kundeservicemedarbejdere. Bemærk venligst, at e-mails eller skærmdumps ikke gælder som bevis for kontakttidspunkt.

3. Prissammenligningen skal være 1:1

Flyprisgarantien gælder kun for fuldstændigt matchende rejseplaner, dvs. et bestemt flyselskab (inklusive rejseklasse), identiske billetregler- og restriktioner (inklusive gældende regler for refundering, ombooking og annulleringer) samt de præcist samme rejsedatoer, flynumre og rejsetidspunkter eller service som reserveret hos Egencia.

Undtagen i nedenstående tilfælde gælder flyprisgarantien kun for prisen på den reserverede rejse som angivet i bekræftelses-e-mailen fra Egencia, uden gebyrer. Flyprisgarantien er ikke tilgængelig for reservationer foretaget på websites, hvor flyselskabet, rejseplanen eller lignende reservationsdetaljer ikke er kendt før efter købet. Du skal opfylde samtlige krav, der er en forudsætning for at opnå den lavere pris (hvis relevant), inklusive og uden begrænsning, krav til bopælsland, region og alder.

4. Sammenligningspriserne skal være offentligt tilgængelige online.

Sammenligningspriserne skal være offentligt tilgængelige online. Flyprisgarantien gælder kun for priser, der både markedsføres og er tilgængelige for den brede offentlighed på et dansk website, og dette website skal være forbundet til et agentur med licens fra IATA i Danmark. Garantien omfatter ikke priser fundet på metasøgemaskiner, websites med medlemsprogrammer, erhvervsrabatter- eller priser; gruppe,- charter- eller loyalitetsprogrammer, priser tilhørende salgsfremmende initiativer, møder eller konferencer, konsolidator- eller interlinepriser; priser opnået gennem auktion eller lignende formater; priser, der kun er tilgængelige ved hjælp af en kupon eller anden form for kampagne, der ikke er tilgængelig for den brede offentlighed. Garantien gælder ikke for flyselskabets egne priser eller priser, som kun er tilgængelige via direkte og indirekte kanaler, der benytter sig af New Distribution Capability-teknologi (NDC). Den lavere pris må ikke stamme fra et website, hvor du skal ringe for at få oplyst prisen eller fra en e-mail med et personligt pristilbud. Prisen skal både angives og opkræves i danske kroner (og uden henvisning til valutaomregnere).

5. Yderligere eksklusionskriterier

Flyselskaber som tillægger ekstra gebyrer for brug af et globalt distributionssystem (GDS) eller pålægger andre gebyrer fra tredjepartskanaler, er udelukket fra prisgarantien.

6. Vigtig bemærkning vedrørende flybilletprisen

Du kan kun kvalificere dig til refusion eller ombooking, hvis prisforskellen på de to flybilletter er mere end 100 danske kroner (DKK 100).

7. Verificering af garantikrav

Alle garantianmodninger, inklusive kvitteringer, verificeres af Egencia. Egencia accepterer ikke skærmdumps eller andre påståede beviser på en lavere pris, som ikke kan bekræftes uafhængigt af Egencias personale. Egencia afstår desuden fra at verificere enhver garantianmodning, som må formodes at være baseret på trykfejl eller andre fejltyper, eller som er afgivet med bedrageri for øje eller mod bedre vidende. Verificerede anmodninger, der godkendes til refusion, vil blive udbetalt inden for ca. 7 – 10 dage efter verificeringen. Beløbet udbetales via betalingsmetoden anvendt under reservationen.

Begrænsning: tre refusioner per rejsende per kalendermåned (uanset hvor mange forskellige konti, den rejsende måtte have) og en beløbsgrænse på 50.000 danske kroner (50.000 DKK) per kunde om måneden.

8. Ændringer

Egencia forbeholder sig retten til at ændre eller indstille flyprisgarantien, ligesom Egencia kan indskrænke garantiens gyldighed overfor enhver person og på ethvert tidspunkt, uden angivelse af årsag og uden forudgående varsel eller erstatningsansvar til følge. Gældende vilkår på tidspunktet for din refusionsanmodning afgør, hvorvidt du opfylder kravene til flyprisgarantien. Egencia's manglende håndhævelse af enhver bestemmelse i disse vilkår og betingelser er ikke ensbetydende med et afkald fra denne eller øvrige bestemmelser.