Travel Manager Uses Corporate Travel Management
Travel Manager Uses Corporate Travel Management

Erhvervsrejser – det hele handler om jer

Velkommen tilbage. Det er godt se dig.

Travel Technology Pioneer

Coronavirus: de seneste oplysninger om erhvervsrejser

Vi er med jer hele vejen

Tag et kig på ressourcerne nedenfor, som kan hjælpe dig på din rejse. Her finder du tips til at reservere og forberede din rejse. Du kan bruge ressourcerne, mens du er på farten, eller når du er hjemme igen.
Egencia Mobile App

Egencias mobilapp

Egencias app indeholder alle de nødvendige oplysninger til erhvervsrejsende, rejsebestillere, godkendere og rejseansvarlige, der ønsker fleksibilitet til at reservere, administrere og se deres erhvervsrejser.

Hold kontakten under hele rejsen, og nyd godt af eksklusive fordele, som kun er tilgængelige i Egencias app.

Bliv klar til at reservere gennem Egencia

 • Log på din Egencia-konto, eller nulstil din adgangskode, hvis du har glemt den.
 • Er det første gang, du logger på Egencia, skal du gå til loginsiden, indtaste din arbejds-e-mailadresse og dernæst klikke på "Har du glemt dit brugernavn og/eller din adgangskode?". Herefter modtager du en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.
 • Opdater din profil med oplysninger som sæde- og måltidspræferencer, medlemsoplysninger til loyalitetsprogrammer, pasnummer, mobilnummer og oplysninger om nødkontaktperson.
 • Download Egencias app til iOS eller Android. Her vil du opdage, hvordan reservation og administration af erhvervsrejser føles som at reservere fritidsrejser.
 • Reserver flyrejser gennem Egencia, vælg sæde, og betal for bagage.
 • Indløs dine tilgodehavender fra flyselskaber direkte på Egencias platform i tilfælde af ændrede eller aflyste flyrejser.
 • Reserver hoteller via Egencia, og tilføj oplysninger om medlemsprogrammer.
 • CIBT, der samarbejder med Egencia og er en af verdens største visumudbydere, giver jeres erhvervsrejsende besked, hvis visum er påkrævet til en erhvervsrejse (kun Europa og Mellemøsten).

Se denne video for at få alt at vide om at reservere erhvervsrejser

Global National Home Save Time Travel Light
On The Road

Administrer dine erhvervsrejser

 • Det er muligt at tjekke ind online 24 til 48 timer før en flyafgang. Hent Egencias app for at få besked og blive omdirigeret til flyselskabets indtjekningsside.
 • Foretag ændringer til flyrejser eller hoteller reserveret via Egencia online eller i Egencias app.
 • Afbestil erhvervsrejser, herunder flyrejser, hoteller, togrejser eller biludlejning, online eller via Egencias app med kun få klik.

Se denne video for at få alt at vide om at administrere erhvervsrejser

Når du er hjemme igen

 • Få adgang til alle kvitteringer og fakturaer fra en rejse på Egencias platform med et enkelt klik for at opnå effektiv rejseafregning.
 • Få hjælp til at ansøge om kompensation i tilfælde af forsinkede eller aflyste flyrejser med Air Help (hvis din virksomhed er tilmeldt).
Travel Management Consulting
Onboarding Welcome

Har du brug for mere support fra Egencia eller hjælp til at planlægge din rejse?

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Hvis dit firma bruger Egencia, og du ønsker at kontakte Egencias kundeservice, men kan ikke logge ind, bedes du venligst udfylde følgende formular.

Egencia Support Contact