Skip to main content

Smarte løsninger til erhvervsrejser for logistikvirksomheder

Aerial view of cargo ship in transit
Aerial view of cargo ship in transit

Transport- og logistikvirksomheder rejser med Egencia

Amex GBT Egencia (EgenciaTM) er en anerkendt og troværdig erhvervsrejseløsning 
for transport- og logistikvirksomheder.

Hvorfor bør I vælge Egencia?

Uanset hvor i verden du skal rejse hen med din virksomhed, gør vi rejseadministrationen nemmere.

Over 2 mio.

Erhvervsrejsende

Over 440

Kunder i logistik- og transportbranchen

10 mio. USD

i besparelse for kunder siden april 2022

95 %

kundetilfredshed

Vi forstår jeres unikke udfordringer

Se de tre største rejseudfordringer for transport- og logistikvirksomheder, og hvordan Egencia løser dem:

A post express worker checking on shipment on tablet

Løsning: Spar virksomhedens tid med virtuelle kort, der strømliner betalinger, samt gør dem nemme at spore og administrere.

Løsning: Få adgang til hoteller og support døgnet rundt i Egencias mobilapp, så jeres personale kan reservere, når de har brug for det.

Løsning: Brug Egencias Rejsebestillergrupper til hurtigt at matche chauffører og leverandører.

GBT-Additional-Pattern-blue

Er I klar til at opdatere jeres rejseløsning?

Se, hvordan Egencia håndterer nogle af de mest unikke udfordringer, som fragt- og logistikbranchen står overfor

Øg overholdelsen af rejsepolitikken

Erhvervsrejser stopper aldrig for en virksomhed som Air Methods, der leverer sygetransport via luften. Se, hvordan virksomheden overholder rejsepolitikken, og hvorfor data og rapportering er essentielle for deres succes.

Læs mere

Hvorfor bliver logistiksektoren ved med at vælge Egencia?

I en tid med forstyrrelser af forsyningskæden, mangel og kompleksitet har virksomheder i jeres branche brug for smarte strategier, der kan administrere rejseudgifter. Her er nogle af de måder, hvorpå en digital ændring af erhvervsrejser kan gavne virksomheder, der fokuserer på rejser, transport, fragt og logistik.

Alle oplysninger kommer fra Amex GBT Egencias interne rapportering fra 2023.

Mid 30s Asian Chinese Female Truck Driver preparing to leave on road trip

Vores Smart Mix bruger en ny teknologi, der automatiserer rejsereservationsprocessen. I gennemsnit tager det mindre end fire minutter at reservere flyrejser og fem minutter at reservere hoteller, biler og togrejser. Maskinlæring tilbyder rejsemuligheder baseret på jeres virksomheders foretrukne udbydere, rejsepræferencer, tidligere reservationer og jeres virksomheds unikke rejsepolitik. Dette kan overordnet set betyde en besparelse af både tid og penge for jeres transportvirksomhed.

Det er vigtigt at overholde reglerne i et regelmiljø under konstant ændring og med adskillige interessenter. Egencias intuitive reservationsoplevelse hjælper vores kunder med at opnå en online andel på over 95 % på verdensplan. En stor online andel for en erhvervsrejseløsning betyder, at I bedre kan spore sikkerhed, privatliv, omsorgspligt og overholdelse af reglerne.

Overvågning af rejseudgifterne er essentielt for at bevare et sundt regnskab. Egencia tilbyder en automatiseret besparelsesteknologi, der omreserverer flyrejser og hotelværelser, hvis prisen falder. Derudover kan rejsende reservere næsten 45.000 hoteller i 186 lande med Egencia Preferred-priser, hvilket er priser særligt designet til erhvervsrejsende.

Få hurtigere indsigt i detaljerne med rapportering for ethvert produkt (flyrejser, togrejser, hotel og billeje) overalt i verden, inden for en time efter reservering. Få driftseffektivitet, overvåg rejseudgifter, se omkostningsbesparelser, og find muligheder for at booste løsningens effektivitet via en central kilde med alle jeres data.

Vi har en kundetilfredshed på 95 % eller højere hos virksomheder af alle størrelser og i alle brancher, takket være vores brugervenlige platform og enestående service.

Flere ledere af logistikvirksomheder inkluderer mere bæredygtig adfærd og bæredygtige parametre. Sådan bør det også være for jeres erhvervsrejseløsning. Med Egencia kan I spore jeres CO2-udledning fra flyrejser, hoteller og togrejser. Rejsende kan altid se den mest kulstofeffektive flymulighed, når de tjekker en rute.

Vores implementeringsteam giver jer adgang til et komplet udvalg af funktioner til at administrere jeres rejseløsning online. Du bliver oprettet med en administratorprofil, der inkluderer dit navn og din e-mailadresse, så du kan administrere jeres Egencia-side.