Skip to main content

CFO'ens guide til besparelser på erhvervsrejser i 2021

CFO'ens guide til besparelser på erhvervsrejser i 2021

2 min
Posted: 06 September 2021
Guide to business travel savings

Der er ingen tvivl om, at verden ændrede sig drastisk i starten af 2020. "Omstilling" blev et nøgleord, og mange virksomheder har arbejdet hårdt på at tilpasse deres organisationsstrukturer, ydelser og teknologi på grund af coronapandemien.

Derfor er der stor sandsynlighed for, at jeres erhvervsrejseløsning fra sidste år ikke længere passer til jeres virksomhed i dag. Vi har lavet denne guide særligt for Chief Financial Officers for at hjælpe jeres virksomhed med at administrere rejseløsningen fremadrettet, uanset hvad fremtiden bringer.

Download guiden, og se, hvordan I via fem trin kan udarbejde en fleksibel rejseløsning, som giver jer mulighed for at handle – og omstille jer – i tilfælde af omskiftelige situationer i fremtiden. Guiden fortæller, hvordan I kan:

  • Optimere værdien af omkostningerne – Læs om de fire primære værktøjer, I kan bruge til at optimere besparelser og samtidigt øge værdien.
  • Spare jeres rejsende tid med smart teknologi – Der er større fokus på rejsendes trivsel end nogensinde før. Det er afgørende at forenkle processen for dem – både inden afrejse, under rejsen og efter hjemkomsten – og teknologien spiller en vigtig rolle.
  • Fremme sikkerheden med online og offline ekspertise – Sikkerhed er kommet i fokus på en ny måde. Læs, hvorfor kombinationen af teknologi og øjeblikkelig support er afgørende i dag.
  • Holde jer fleksible – En nylig rapport om risikohåndtering fra McKinsey & Company anbefaler, at virksomheder kan oparbejde styrken til at kunne "håndtere usikkerhed og hurtigt implementere nye måder at gøre tingene på baseret på erfaring". Find ud af, hvordan I kan gøre netop dette med jeres rejseløsning.
  • Finde det perfekte samarbejde – At køre sololøb er ikke en god løsning i dagens verden. Find ud af, hvorfor rejseadministration giver mere mening end nogensinde før.

Erhvervsrejser er nu et ansvarsområde på ledelsesniveau. Download guiden for at læse mere om, hvordan I administrerer den økonomiske indvirkning på en ansvarlig måde efter pandemien.

Var denne side nyttig?
0

Download dette whitepaper