Skip to main content

Nye API'er til at automatisere og integrere jeres rejseløsning

Egencia lancerer nye API'er til at automatisere, integrere og forenkle jeres rejseløsning

3 min
Posted: 21 April 2022
API Developer Center Launch

Af Jayde Phillips, Senior Product Marketing Manager

Egencia udvider sit digitale udbud med nye API'er (Application Programming Interface), som giver virksomheder mulighed for automatisk at integrere data om rejser og rejseafregning i deres interne systemer.

Egencias API'er hjælper med at samle flere forskellige systemer, undgå datasiloer og centralisere fragmenterede data med henblik på nem adgang til og enklere administration af rejsedata. Den åbne platform gør det nemt at oprette en effektiv integration, som hjælper med at automatisere og forenkle hele rejse- og rejseafregningsprocessen.

Efterhånden som virksomheder forbereder sig på næste fase af erhvervsrejser, er det en topprioritet at optimere reservationsoplevelsen for at sætte skub i den økonomiske vækst. Det betyder ubegrænset deling af data for at skabe en hurtigere og mere integreret brugeroplevelse. Det er besværligt og tidskrævende at skulle indtaste, indsamle, afstemme og dele data mellem interne og eksterne systemer. Muligheden for at forbinde systemer via Egencias API'er har stor betydning i den digitale transformation af kundens rejseløsning og -afregning.

Fra reservation af rejser til behandling af fakturaer hjælper Egencias API'er rejseansvarlige med at udføre opgaver på en skalerbar måde, oprette tilpassede oversigter og tage rettidige beslutninger med data i realtid.

Og der er mere endnu. Egencias nye API Developer Center har alt, hvad I skal bruge til at komme i gang med en hurtig og nem implementering.

Hvilke API'er er tilgængelige?

Egencia tilbyder et voksende udvalg af 12 API'er, som understøtter alle faser under reservations- og rejseafregningsprocessen:

API'er til brugeradministration – som automatisk integrerer data i interne HR-systemer og skaber en enkel brugeroplevelse via single sign-on.

API'er til rejseafregning – som giver en komplet oversigt over rejseudgifter og hjælper med at forenkle og konsolidere data for at optimere budgetlægning, prognoser og overholdelse af rejsepolitikken.

API'er til rapportering – som hjælper virksomheder med at centralisere data, oprette tilpassede oversigter og få indsigt i realtid, så de kan tage datadrevne beslutninger, der giver bedre værdi.

API'er til sikkerhedsforpligtelse – som hjælper virksomheder med hurtigt at finde og kontakte berørte rejsende på farten for at få dem i sikkerhed.

Hvad rummer vores API Developer Center?

Webudviklere og softwareudvikling er afgørende for at opnå en vellykket anvendelse og integration af API'er, så Egencias nye Developer Center har fokus på at få udviklere hurtigt i gang. Den brugervenlige hjemmeside fungerer som en central platform med den nyeste tekniske dokumentation, startvejledninger, koder m.m. med henblik på hurtigere implementering af API'erne. Egencias team af specialister står klar til at yde skræddersyet support til at konfigurere og forberede testmiljøet og sikre en vellykket integration.

API Developer Center

 

John Sturino, Vice President of Product & Technology hos Egencia:

"Vores kunder skal have indgående kendskab til, hvad deres rejseløsning betyder for deres forretning. Denne dataindsigt kommer fra flere forskellige systemer, og webudviklere spiller en afgørende rolle i forhold til at få dem til at arbejde sammen. Vi hjælper virksomheder ved at tilbyde adskillige API'er, som er nemme at bruge og sender data om reservationer og rejseafregning videre til deres egne systemer. Dette er med til at optimere erhvervsrejser på tværs af hele virksomheden og placerer rejseadministration tættere på den strategiske kerne i virksomheden, hvor det hører hjemme."

Hvad er næste skridt?

Besøg Egencias API Developer Center for at strømline jeres rejseløsning.

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.