Skip to main content

Egencias Mobilapp, Erhvervsapps Til Mobilen

Egencia Mobile
Egencia Mobile

Administration af rejser på farten

Egencias mobilapp: Rejseappen, som giver dig frihed på farten.

Din rejseguide i Egencias app

Med vores mobilapp er det nemt for dig og de rejsende at holde jer ajour med rejseplaner og håndtere ændringer i en tid med evigt skiftende omstændigheder.

Én app til administration af rejser, som opfylder alle behov

Alt inden for rækkevidde.

Med Egencias mobilapp har erhvervsrejsende, rejsebestillere, godkendere og rejseansvarlige nem adgang til alle oplysninger. Den effektive rejseapp giver også fleksibilitet til at reservere, administrere og tjekke erhvervsrejser på farten.

  • Alt, I behøver, i én app. Få adgang til rejseplaner og kvitteringer, afbestil og foretag ændringer i reservationer, få hjælp fra kundeservice og meget mere.
  • Reserver den perfekte rejse med personlig søgning, nem filtrering og et tydeligt overblik over tilgængelige faciliteter.
  • Find rundt i alle byer. Sammenlign muligheder for transport, og find den bedste rute til den næste destination.
  • Eksklusive fordele. Få mere værdi for mindre med særlige hotelpriser for brugere af appen.
  • Enkelt overblik over jeres udgifter. Se og strømlin betalinger med rejseafregning og administration af kvitteringer på mobilen.
One travel management app
Keeping business trip planning on track

Hold planlægningen af erhvervsrejserne på sporet

Vi er med jeres erhvervsrejsende hele vejen. Med den brugervenlige grænseflade kan de reservere togrejser, biludlejning, flyrejser og hoteller. Udover at reservere hjælper vi dem også med at rejse trygt, da de altid kan finde deres rejseplan med oplysninger om, hvor de skal hen og hvornår. Fås også til Android Wear og Apple Watch.

Vores app til administration af rejser giver desuden eksklusive fordele kun på mobilen som særlige hotelpriser og muligheder for landtransport. Under reservationen kan I også altid fortsætte, hvor I slap.

Det er vores pligt at hjælpe jeres rejsende. Hjælpen er kun et tryk væk med appens Hjælp-funktion, så jeres rejsende let kan kontakte vores kundeservice, uanset hvor de befinder sig.

Hvert sekund tæller i en nødsituation. Vores værktøj til sporing af rejsende er integreret i appen, og I kan dermed søge efter og finde jeres erhvervsrejsende med det samme. Søg efter en by eller en rejseperiode, og se alle jeres rejsende på et interaktivt kort eller en liste.

Løsninger til risikostyring

Hurtig og enkel rejsegodkendelse

Gå aldrig glip af noget. Rejsegodkendere er ofte selv på farten. Nu kan I undgå udsolgte værelser eller prisstigninger med lynhurtig godkendelse.

Vi sørger for, at rejseforstyrrelser ikke forstyrrer bundlinjen. Med blot et par tryk i appen til administration af erhvervsrejser er det muligt at godkende eller afvise en anmodning eller se rejsehistorikken.

Brug appens funktioner. Rejsebestillere vil opleve, at det er nemt at hjælpe de rejsende, også når de ikke befinder sig på kontoret. De kan se alle rejser og ændre reservationer direkte fra mobilen.

Rejsebestillere kan også nemt søge efter erhvervsrejsende, se deres erhvervsrejser og ændre reservationerne.

Quick and easy trip approvals

Egencias mobilapp

Egencias mobilapp gør det nemt for både erhvervsrejsende, rejsebestillere, godkendere og rejseansvarlige at planlægge, reservere, administrere og tjekke erhvervsrejser.

Hold kontakten under hele rejsen, og nyd godt af eksklusive fordele, som kun er tilgængelige i Egencias app til smartphones.

Egencia mobile app

Klar til at tage dit rejseprogram til næste niveau?
Kontakt os for at lære mere.