Skip to main content

Erhvervsrejseløsning, erhvervsrejsetjenester og -løsninger

Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimer jeres rejseudgifter
med konstante besparelser

Uanset om jeres virksomhed er nyetableret eller verdensomspændende, kan vi hjælpe jer med besparelser på erhvervsrejseudgifter for hver reservation.

Funktioner til at spare tid og penge på erhvervsrejser

Egencia Savings Finder for Hotel and Air leverer de bedste besparelser og tilbud på rejser, selv efter I har reserveret. Hvis priserne falder, bliver flyrejser og overnatningssteder automatisk ombooket.

Egencia Smart Mix anvender maskinlæring til at give erhvervsrejsende en hurtig, intuitiv reservationsoplevelse. Den rejsendes præferencer og rejsehistorik bliver inkluderet sammen med virksomhedens rejsepolitik for at levere bedre resultater, der sparer tid og penge.

2020-IDC-MarketSpace-blog-image

Vi er med jer hele vejen

Egencia gør det nemt og hurtigt at reservere erhvervsrejser. Rejseansvarlige kan tilpasse rejsemuligheder for at fremhæve foretrukne hoteller, ligesom de let kan opbygge eller tilpasse rejsepolitikker eller implementere prislofter og krav om forhåndskøb – alt sammen for at reducere omkostningerne ved erhvervsrejser.

Vi hjælper jer med at øge medarbejdernes produktivitet ved at give erhvervsrejsende mulighed for let at reservere online, via mobilappen eller over telefonen.

Opnå besparelser med selvbetjente erhvervsrejser

Data giver flere besparelser i jeres erhvervsrejseløsning

Egencia Analytics Studio giver jer adgang til rapporter over rejseudgifter, online andel og overholdelse af rejsepolitikken.

Disse brugbare indblik styrker beslutningsprocessen og giver jer fuld synlighed over jeres rejseudgifter. Bliv klogere på, hvor mange besparelser I opnår via firmaaftaler, og hvor I går glip af besparelser.

Oversigten til benchmarking giver jer mulighed for at se, hvordan jeres rejseløsning klarer sig i forhold til andre virksomheder for at identificere mulige besparelser på erhvervsrejseudgifter.

Se, hvordan Egencia Analytics Studio fungerer

Benchmarking-dashboard
Dark background image

Umpqua Bank fik øget sit afkast på erhvervsrejser

"Her er det fantastiske ved Egencia: Gebyrstrukturen er lav, og det, vi optjener på administrationen af ubrugte billetter, er nok til at betale det, så det er alle tiders. Derudover har Egencia et værktøj, som folk gerne vil bruge."

JJ Giachetti
Corporate travel manager
Umpqua Bank

Egencia Savings Graphic Piggy Bank

Jeres tjekliste over besparelser på erhvervsrejser

Opnå de besparelser, jeres virksomhed fortjener.

Se, hvordan I kan mindske de samlede erhvervsrejseudgifter.

Allerede kunde? Kontant venligst Egencias kundeservice.