Skip to main content
Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimer jeres rejseudgifter
med konstante besparelser

Uanset om jeres virksomhed er nyetableret eller verdensomspændende, kan vi hjælpe jer med besparelser på erhvervsrejseudgifter for hver reservation.

Funktioner til at spare tid og penge på erhvervsrejser

Egencia Savings Finder for Hotel and Air leverer de bedste besparelser og tilbud på rejser, selv efter I har reserveret. Hvis priserne falder, bliver flyrejser og overnatningssteder automatisk ombooket.

Egencia Smart Mix anvender maskinlæring til at give erhvervsrejsende en hurtig, intuitiv reservationsoplevelse. Den rejsendes præferencer og rejsehistorik bliver inkluderet sammen med virksomhedens rejsepolitik for at levere bedre resultater, der sparer tid og penge.

Global købekraft øger besparelser på erhvervsrejser

Som en del af Expedia Group udnytter vi vores globale købekraft inden for erhvervsrejser på 107 mia. USD hos vores leverandører for at øge jeres besparelser.

Men rejsebesparelserne stopper ikke der. Vi tilbyder særlige priser fra 40 flyselskaber, Egencia Preferred-priser på 35.000 hoteller og et omfattende netværk af biludlejningsfirmaer.

Se, hvordan et omfattende fly- og togudbud kan give besparelser på erhvervsrejser

EG-Logos
Benchmarking-dashboard

Data giver flere besparelser i jeres erhvervsrejseløsning

Egencia Analytics Studio giver jer adgang til rapporter over rejseudgifter, online andel og overholdelse af rejsepolitikken.

Disse handlingsorienterede indblik styrker beslutningsprocessen og giver jer fuld kontrol over jeres rejseudgifter. Bliv klogere på, hvor mange besparelser I opnår via firmaaftaler, og hvor I går glip af besparelser.

Oversigten til benchmarking giver jer mulighed for at se, hvordan jeres rejseløsning klarer sig i forhold til andre virksomheder for at identificere mulige besparelser på erhvervsrejseudgifter.

Se, hvordan Egencia Analytics Studio fungerer

Vi er med jer hele vejen

Egencia gør det nemt og hurtigt at reservere erhvervsrejser. Rejseansvarlige kan tilpasse rejsemuligheder for at fremhæve foretrukne hoteller, ligesom de let kan opbygge eller tilpasse rejsepolitikker eller implementere prislofter og krav om forhåndskøb – alt sammen for at reducere omkostningerne ved erhvervsrejser.

Vi hjælper jer med at øge medarbejdernes produktivitet ved at give erhvervsrejsende mulighed for let at reservere online, via mobilappen eller over telefonen.

Opnå besparelser med selvbetjente erhvervsrejser

2020-IDC-MarketSpace-blog-image
Light-grey-mobility

Umpqua Bank fik øget sit afkast på erhvervsrejser

"Her er det fantastiske ved Egencia: Gebyrstrukturen er lav, og det, vi optjener på administrationen af ubrugte billetter, er nok til at betale det, så det er alle tiders. Derudover har Egencia et værktøj, som folk gerne vil bruge."

JJ Giachetti
Corporate travel manager
Umpqua Bank

Se casestudiet om Umpqua Bank

 

Savings-checklist

Jeres tjekliste over besparelser på erhvervsrejser

Mens I forbereder jer på at få jeres rejsende tilbage på farten efter COVID-19, kan I sikre jer, at jeres virksomhed opnår de besparelser, I fortjener.

Se, hvordan I kan mindske de samlede erhvervsrejseudgifter.

Allerede kunde? Kontant venligst Egencias kundeservice.