Skip to main content

Sådan Fik Umpqua Bank Øget Afkastet På Erhvervsrejser

Business-traveler-booking-trip-online.jpg

Boost i afkastet på erhvervsrejser hos Umpqua Bank

2 min
Virksomhed:
Umpqua Bank
Branche::
Den finansielle branche

Umpqua Bank har drevet forretning i over 60 år. Banken åbnede sin første filial i 1953 og bryster sig af at være "drevet for mennesker, ikke for penge". I dag har Umpqua 350 afdelinger over hele USA og står derudover stærkt på mobilbankområdet.

Umpqua Banks Corporate Travel Manager JJ Giachetti var opmærksom på betydningen af at finde et erhvervsrejsebureau, der er lige så teknologibevidst som banken selv. Det var også afgørende at finde et erhvervsrejsebureau, der kunne levere et stærkt rejseudbud, et stort investeringsafkast og en høj online andel.

Se videoen for at finde ud af, hvordan Egencias lave gebyrstruktur og globale platform har hjulpet Umpqua Bank til at levere et højt investeringsafkast og en online andel i verdensklasse på 94%.

Er I klar til at forbedre jeres virksomheds rejseudbud og overholdelse af rejsepolitikken? Kontakt os i dag.

Transskription:

"Vi er en meget teknologibevidst virksomhed, og Egencias teknologi har været rigtig nem at forene med vores virksomhedskultur. Noget andet som Egencia tilbyder, er alle de forskellige hoteller, som supplerer vores foretrukne hoteller. Det erhvervsrejsebureau, som kommer tættest på, har omkring 70.000 hoteller at vælge imellem, og Egencia har over 500.000, så det er fantastisk. Det fantastiske ved Egencia og det investeringsafkast, vi opnår, er at gebyrstrukturen er lav, og det, vi optjener på administrationen af ubrugte billetter, er nok til at betale det, så det er alle tiders. Derudover har Egencia et værktøj, som folk gerne vil bruge, og en høj online andel. Hvis et erhvervsrejsebureau ikke har et værktøj, som folk gerne vil bruge, så bruger de det ikke. Jeg har i mine tidligere stillinger i andre virksomheder brugt andre værktøjer, som slet ikke har samme høje online andel. Vi har en meget robust rejsepolitik. Vi giver medarbejderne mulighed for at vælge, hvor de vil hen, men vi puffer dem blidt gennem reservationsværktøjet i forhold til, hvor vi gerne vil have, de overnatter. Og at være i stand til at foretage 94% af reservationerne online, i modsætning til at ringe ind, og have 94% internt kontra eksternt, det er verdensklasse. Det er ikke bare bedst på markedet, det er verdensklasse, det er fantastisk. Min Account Manager hjælper mig med strategisk at planlægge kommende arrangementer, ligesom hun kommer med andre muligheder og tilbud. Vi er for eksempel ved at lancere og implementere vores møder og arrangementer og gruppeflyreservationer, hvilket vi ikke har haft i virksomheden tidligere. Jeg kan virkelig godt lide Egencia. Jeg har arbejdet på dette område i 17 år, og det er et fuldstændig fantastisk værktøj, det kan jeg ikke understrege nok."

Var denne side nyttig?
0

Vil I gerne høre mere? Kontakt Egencias salgsafdeling.