Skip to main content

Erhvervsrejseløsninger Til Virksomheder, Tilfredshed Blandt Erhvervsrejsende

Traveler Satisfaction
Traveler Satisfaction Mobile

Et erhvervsrejsebureau, som gør det nemmere for alle

Erhvervsrejser er nemmere med Egencia – på land og i luften.

Driv forretning overalt. Overlad rejserne til os.

Giv jeres erhvervsrejsende den oplevelse, de fortjener. Erhvervsrejser bør være personlige, naturlige og enkle for de rejsende og give jer mulighed for at administrere rejser på en praktisk måde, samtidig med at I øger besparelser og overholdelsen af rejsepolitikken. Opnå dette med det rette erhvervsrejsebureau, der passer til jeres virksomhed og forretningsbehov.

  • Spar tid med et enkelt og brugervenligt reservationsværktøj, hvor de rejsendes data synkroniseres på tværs af alle enheder.
  • Reducer omkostningerne med eksklusive priser og en personlig oplevelse, der er optimeret til jeres rejsende.
  • Gør erhvervsrejser endnu enklere med Egencia Advantage: en samlet løsning til forsikring, parkering, visum og meget mere.

Derfor er rejsekulturen vigtig

Travel Management Company Helps Business Travelers

Nyd godt af erhvervsrejser uden stress med Egencia

Rejser er dynamiske, så Egencias rejseplatform giver brugere på alle enheder mulighed for at holde sig ajour med vigtige lokale forhold og rejseændringer. Vi giver jeres rejsende en stressfri oplevelse.

Vi er med jeres rejsende hele vejen

Øg tilfredsheden blandt jeres rejsende, og gør jeres rejseløsning til en succes. Egencia leverer bekvemmelighed, innovation og besparelser gennem vores erhvervsrejseløsning.

  • Det er let at reservere og administrere erhvervsrejser på alle enheder – computeren, mobilen eller over telefonen.
  • Med mobilappen kan rejsende reservere hoteller, rejser og biludlejning, tjekke rejseplaner, få øjeblikkelige opdateringer og finde rundt på deres destination.
  • Hjælpen er altid nær med funktionen Hjælp – en enkel supportfunktion, hvor rejsekonsulenter kan se de rejsendes profiler, rejseplaner og virksomhedens rejsepolitik.

Hold kontakten

Corporate Travel Program Travel Options
Light-grey-mobility

Selvstændige rejsende er glade rejsende

70% af rejsende siger, at de nyder erhvervsrejser. Se, hvordan I kan øge overholdelse af rejsepolitikken, de rejsendes tilfredshed og meget mere.

Travel Management Company Traveler Support

Eksperthjælp til rejsende

Alt kan ske under en rejse. Vi er her som erhvervsrejsebureau for at sikre, at rejserne overholder jeres rejsepolitik og ikke forstyrrer jeres forretning.

  • Ring til ét nummer fra hele verden for at få den nødvendige support.
  • De rejsende kan få hjælp på deres modersmål fra erhvervsrejsekonsulenter og specialister, der ved, hvad de taler om.
  • Tilføj ekspertbehandling til de rejsende, der altid er på farten med særlige tjenester, der blandt andet har fokus på de rejsendes sikkerhed og risikostyring.

Løsninger til erhvervsrejsende

Tilfredse rejsende. Amex GBT Egencia gør det nemmere at rejse og hjælper næsten 2 millioner erhvervsrejsende med at nå deres destination.

Light-grey-mobility

Fleksible rejseløsninger til hurtigt voksende virksomheder

Jeres virksomhed har brug for et erhvervsrejsebureau, som kan holde trit med jeres behov, når det kommer til erhvervsrejser. Læs, hvordan I kan opnå meget mere end besparelser på rejseudgifterne, og få øjnene op for rejseløsningens fulde potentiale.

Vil I gerne have en rejseløsning, der stiller jeres rejsende tilfredse? Vi kan hjælpe jer.