Skip to main content

Support Til Erhvervsrejsende – Døgnet Rundt, Verden Over

Customer Service Hero Banner
Customer Service Hero Banner

Vi er med jer hele vejen

Uanset hvor eller hvornår, I har brug for det.

Woman Smiling at Phone While Waiting for Train

Enestående support døgnet rundt

Sørg for, at jeres erhvervsrejsende har den nødvendige support, uanset hvor de befinder sig.

Vi tilbyder kundeservice for erhvervsrejsende døgnet rundt, hele året, lige fra det øjeblik reservationen finder sted, til de rejsende er sikkert hjemme igen. De rejsende har adgang til support med et enkelt klik eller et enkelt opkald, når de har brug for det. Vores team af rejsekonsulenter ved præcis, hvad jeres rejsende vil have, og hvordan problemet kan løses hurtigt, effektivt og i overensstemmelse med rejsepolitikken.

Vi er her for jer

De erfarne lokale rejsekonsulenter sørger for, at jeres erhvervsrejser forløber helt uden problemer.

Vi har over 2.500 rejsekonsulenter, som udelukkende arbejder med erhvervsrejser. Med 15 års brancheerfaring i gennemsnit har de fuld forståelse for de unikke behov hos erhvervsrejsende. Disse lokale teams af erhvervsrejseeksperter taler mere end 32 sprog og befinder sig i over 66 lande.

  • De står klar til at hjælpe rejsende og rejsebestillere, når som helst og hvor som helst, via vores døgnåbne kundeservice, der kan kontaktes online, via appen eller over telefonen.
  • En gennemført profilforbindelse via vores samlede platform giver vores rejsekonsulenter adgang til de rejsendes rejseplaner samt rejsepolitikken, så de hurtigt kan foretage de mest hensigtsmæssige ændringer.
  • Stor erfaring med erhvervsrejser. Vores rejsekonsulenter beskæftiger sig kun med erhvervsrejser og forstår derfor de unikke behov og krav i forbindelse hermed.
Profile Connection Customer Service
Black background promo blade

Selvstændige rejsende er glade rejsende

70% af rejsende siger, at de nyder erhvervsrejser. Se, hvordan I kan øge overholdelse af rejsepolitikken, de rejsendes tilfredshed og meget mere.

Optimize Business Travel Program During Coronavirus

Support via én samlet platform

En global og brugervenlig platform, som gør reservationer og rejser nemmere for alle.

Vi er det eneste store erhvervsrejsebureau, som kan tilbyde den samme oplevelse på tværs af alle kanaler: online, i appen og over telefonen.

  • En samlet visning for alle reservationer (fly, hotel, bil og tog). Det er ikke nødvendigt at skifte mellem flere forskellige rejsebureauer og rejseportaler.
  • Alle får den samme oplevelse – rejsende, rejsebestillere og rejsekonsulenter – og alle bruger den samme platform, så vigtige oplysninger ikke går tabt.
  • Vi ser jer. Vores rejsekonsulenter ser præcis, hvad jeres rejsende ser, så de kan sikre, at jeres rejsende har alt, hvad de har brug for.
Gateway Mobility

Den globale rejseplatform forandrer erhvervsrejser

Vores platform forbinder alle rejseprocessens dele, hvilket giver rejsende en personlig oplevelse og rejseansvarlige de nødvendige data samt bedre overholdelse af rejsepolitikken.

Giv jeres rejsende et valg

Hos Egencia kan vi tilbyde det bedste udvalg fra vores leverandører, hvilket giver flere valgmuligheder og mere fleksibilitet til jeres rejsende – online eller med adgang til vores erfarne rejsekonsulenter.

  • Erfarne rejsekonsulenter sikrer, at jeres rejsende får alle de særlige serviceydelser og forretningsfaciliteter, de fortjener.
  • Med over 500.000 hoteller og mere end 375 flyselskaber kan vi tilbyde jeres rejsende mere relevante muligheder, hvilket skaber større tilfredshed.
  • Takket være en intuitiv reservationsoplevelse kan jeres rejsende altid reservere eller foretage ændringer uden problemer.
Gloabl National Save Time Travel

Er I klar til at tage jeres rejseløsning til næste niveau?
Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger.