Skip to main content

Sådan øger Zeb de rejsendes tilfredshed verden over

Berlin-train-station-.jpg
KUNDECASES Zeb

Sådan øger Zeb de rejsendes tilfredshed verden over

2 min
Virksomhed
Zeb
Branche
Konsulent virksomhed
Antal medarbejdere
1,000

Det multinationale konsulentfirma Zeb forbedrer sine resultater og styrker sin kundebase gennem strategi, salg, organisation og erfaring inden for virksomhedsledelse.

Zeb er bevidst om, at de rejsendes tilfredshed fører til højere kvalitet og øget loyalitet, og derfor giver virksomheden deres erhvervsrejsende mulighed for at tage egne beslutninger i forhold til rejser baseret på personlig komfort og bekvemmelighed.

Se videoen for at finde ud af, hvordan Egencias globale platform hjælper med at forbedre og samle reservations- og rejseoplevelsen hos Zeb.

Video Transcript:

"Vi valgte Egencia, fordi de tilbød os den mest moderne tilgang til onlinereservationer og onlinerejser. De har en ekstremt god database, hvor vi kan kontrollere vores rejseudgifter, og de er tilgængelige i alle de lande, vi driver forretning i, så vi har en perfekt integration med vores rejseløsning.

Vi tror på flade hierarkier i vores virksomhed, og på at vores rejsende er i stand til at tage egne beslutninger, når de rejser, og derfor kontrollerer vi dem ikke ret meget – vi stoler på deres dømmekraft, når det kommer til rejser. De tilbringer mange nætter på hoteller, så det er vigtigt, at de har det godt, og ikke spørger sig selv, hvorfor de overnatter på sådan et hotel, og om de nu også har det rigtige arbejde."

Vi udfører vores egne undersøgelser blandt de rejsende, hvor vi spørger dem, hvor tilfredse de er med produkterne, med vores indkøb i forhold til hoteller, og hvilke tjenester de gerne vil have, udover hvad vi allerede tilbyder, eller hvad der skal ændres.

De rejsendes tilfredshed har stor betydning for kvaliteten af arbejdet i vores virksomhed. Vi gik efter et rejsebureau, som kan hjælpe de rejsende, uanset hvor de befinder sig, og uanset hvor de arbejder. For at have de samme værktøjer, onlineværktøjer og apps, for at have en komplet digital oplevelse, og det er ikke så let at finde. Vi har en helhedsprocedure, som er ens i alle lande, så selv når vi har multinationale teams, bruger de alle det samme værktøj, og de har alle den samme oplevelse, så det er det samme for alle, og det er en rigtig god ting."

Var denne side nyttig?
0