Skip to main content

Besparelser Og Opskalering Med Erhvervsrejseteknologi

Save and scale with Egencia business travel technology

Spar penge, og opskaler med Egencias rejseteknologi

5 min

Udgivet: 02 juli 2020

Efterhånden som virksomheder forbereder sig på en hverdag efter coronavirus (COVID-19), ændrer prioriteterne sig. Virksomheder har brug for at handle smartere og mere omkostningsbevidst for at klare sig, og det betyder, at der er større fokus på administration af udgifter. Mange succesfulde virksomheder har en stærk rejsekultur, hvilket betyder, at deres ledere og fremgangsmåder støtter op om brugen af erhvervsrejser som en strategisk investering med forretningsværdi. Disse virksomheder bør fokusere på at samarbejde med et erhvervsrejsebureau, som kan tilbyde erhvervsrejseteknologi, der kan spare både tid og penge og samtidigt forbedre rejseoplevelsen. Egencia er den oprindelige pioner inden for digitale erhvervsrejser. Vi har udviklet vores reservationsværktøjer, så de fungerer på alle enheder for at hjælpe rejseansvarlige og rejsende under hele rejsen, uanset hvor de befinder sig. Vores teknologi følger med dig på farten, så du har adgang til den samme effektive løsning, uanset om du sidder ved skrivebordet eller er afsted på erhvervsrejse. Teknologi som understøtter forandring hos Splunk og James Fisher Marine Services Ltd. Den måde, vi driver forretning på, ændrer sig hurtigere end nogensinde, og derfor er det afgørende at samarbejde med et erhvervsrejsebureau, som kan forudse jeres behov og hurtigt tilpasse sig nye situationer. Egencia understøtter virksomheder på tværs af alle størrelser og brancher. Virksomheder, som vokser eller omlægger deres forretning i forhold til nye omstændigheder, drager stor nytte af de forskellige elementer i vores løsning. Vores rejseteknologi inkluderer muligheder for individuel tilpasning, Savings Finder for Air og Hotel samt integrerede rejsepolitikker. Disse funktioner muliggør, at de rejsetjenester og valgmuligheder, som har størst værdi, overholder rejsepolitikken og har den bedste pris, vises først til jeres erhvervsrejsende. Dette giver rejseansvarlige mulighed for at opnå besparelser, uanset størrelsen på jeres virksomhed eller jeres aktuelle situation.

"Hos Splunk elsker vi god teknologi. Og det er altid en udfordring at finde teknologi, der kan udvikle sig i takt med vores virksomhed. Vi havde brug for teknologi, som kunne følge med os – det er en del af vores kultur. Men hvordan implementerer vi teknologi, som virkelig har kunden i fokus? Når jeg taler om kunder, mener jeg vores egne medarbejdere og rejsende. Så på den måde støtter jeg kulturen i Splunk med vores værktøjer. Jeg sikrer, at jeg giver medarbejderne de nyeste og mest relevante værktøjer, der er, hvad de forventer, og hvad de normalt ville forvente af markedet fra et personligt perspektiv."

— Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel, Splunk

Rejsende er vilde med vores enkle, forbrugerlignende reservationsværktøjer og oplevelsen, som fjerner al stress ved ændringer foretaget i sidste øjeblik. Det er nemlig lige så nemt at ændre rejseplaner, som det var at reservere rejsen i første omgang. Egencia Preferred-priser inkluderer yderligere fordele såsom gratis afbestilling, morgenmad og wi-fi for at skabe en positiv oplevelse med den rejsende i fokus.

"Et af Egencias vigtigste salgsargumenter var muligheden for selvbetjening i forhold til reservationer, hvilket betyder, at den enkelte rejsende har mulighed for at se sin egen rejseplan og aflyse reservationer med et enkelt klik. Det kan nemlig ofte være nødvendigt på grund af den fleksibilitet og hast, som er påkrævet i mange af vores projekter."

— Lisa Murphy, Business Operations Team Lead, JFMS

Besparelser med rapportering og udbud hos Skyjack Virksomheder har brug for teknologi, som kan levere betydelige besparelser. Vores teknologi hjælper blandt andet virksomheder med at spare penge på erhvervsrejser via effektiv rapportering. For mange af vores kunder er det afgørende at have mulighed for at få dybdegående indsigt i deres rejseudgifter.

Via vores brugervenlige forbrugerlignende teknologi leverer Egencia rejsemuligheder fra i gennemsnit 290 flyselskaber verden over. Flere flymuligheder kombineret med et online reservationsværktøj, der inkluderer integration af rejsepolitikken, giver rejseansvarlige mulighed for at fremhæve billetter til bestemte priser eller på bestemte klasser for at opnå betydelige besparelser i rejseløsningen.

I løbet af det første år, hvor de samarbejdede med Egencia, reducerede Skyjack gennemsnitsprisen på indenrigsbilletter med 28%.

— Casestudy om Skyjack

Teknologi som hjælper rejseansvarlige hos NTTS og Splunk Det er afgørende at kunne arbejde hvor som helst. Det betyder, at sikkerhedsforpligtelse og de rejsendes sikkerhed er topprioriteter for rejseansvarlige. Med Egencia drager rejseansvarlige fordel af papirløse og øjeblikkelige godkendelsesprocesser, så de rejsende ikke skal sidde og vente, uanset hvilke ændringer der opstår.

"Med Egencia lykkes tingene for mig, fordi de giver mig alle de nødvendige data lige ved hånden, så jeg kan udføre mit arbejde. Det er uanset, om det er i forhold til sikkerhedsforpligtelse, at bruge vores midler rigtigt eller et værktøj, der hjælper mine medarbejdere med at komme fra A til B og ud til en kunde, der skaber vækst i vores virksomhed."

— Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel, Splunk

COVID-19-pandemien er en kraftig påmindelse om, at tingene kan ændre sig hurtigere, end nogen kan nå at forudse. Med det er stadig muligt at forberede sig på det uventede. Muligheden for øjeblikkeligt at finde jeres rejsende, at vide, at de modtager varsler om eventuelle rejseforstyrrelser, og muligheden for med det samme at opdatere rejsepolitikker som følge af globale hændelser gør, at I kan tage hånd om jeres rejsendes sikkerhed, selv når de befinder sig på den anden side af kloden.

"Takket være Egencia ved vi nu, hvor de rejsende befinder sig. Og fordi alle skal reservere gennem platformen, kan vi se deres placering via sporing af rejsende, hvilket virkelig hjælper os med at planlægge vores krisehåndtering."

— Tricia Lim, EVP Corporate Planning, NTT Singapore

Egencias teknologi med fokus på de rejsendes sikkerhed gør det nemmere at spore rejsende, ændre rejsepolitikker, dele hastevarsler og planlægge risikostyring. Det mindsker også de rejseansvarliges stress og frigør værdifuld og produktiv tid. Der er ingen grund til at skifte mellem flere forskellige reservationsværktøjer fra forskellige udbydere, eftersom det hele er samlet på ét sted med Egencia.

Download vores tjekliste til at opnå besparelser på erhvervsrejser for at se, hvordan rapporteringsteknologi kan hjælpe jer med at administrere jeres rejseudgifter og spare penge. Del dette opslag på LinkedIn eller Twitter.

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.