Skip to main content

Løsninger Til Administration Af Rejser, Overholdelse Af Rejsepolitikken, Risikostyring Og Rejseafreg

Travel Management Solutions Hero Banner
Travel Management Solutions Hero Banner

Enkel administration af rejser

Når I har alle de nødvendige rejseoplysninger lige ved hånden, er det nemmere at administrere rejser, uanset om det handler om at reservere eller ændre en rejse eller godkende rejser for medarbejderne.

Sådan udvikler og vedligeholder I en erhvervsrejseløsning

Det kan ofte være overvældende at skulle administrere udgifter, rejseplaner og rejser for jeres rejsende. Egencias platform gør det nemt for virksomheder i alle størrelser at holde styr på udgifter, restriktioner og rejsepolitikker.

Overholdelse af rejsepolitikken. Det er ikke kompliceret.

Når jeres rejsepolitik er integreret i jeres rejseløsning, er det nemmere for alle. De rejsende kan vælge mellem en række forhåndsgodkendte muligheder, og godkendere kan godkende med et enkelt klik.

 • Næsten 500.000 hoteller og mere end 475 flyselskaber tilbyder jeres rejsende de bedste muligheder, hvilket gør det nemt at overholde rejsepolitikken.
 • Proaktive resultater for rejsepolitikken. Bevar overblikket ved at monitorere og optimere jeres rejsepolitik med opdaterede rapporter og analyser.
 • Oplysninger om rejsepolitikken og de rejsende synkroniseres for at øge overholdelsen af rejsepolitikken og de rejsendes tilfredshed.

Løsninger til overholdelse af rejsepolitikken

Travel Management Policy Compliance
82%
af Egencias rejsende
reserverer altid i overensstemmelse med rejsepolitikken
Harvard Business Review

84% af erhvervsledere siger, at kommunikation, som foregår ansigt til ansigt, fremmer et positivt og langvarigt forhold til kunderne.

Rejsekultur – jeres fordel på et konkurrencepræget marked.

Risikostyring til undsætning

Vi ved, at jeres medarbejdere er jeres største aktiv. Derfor samarbejder vi med førende sikkerhedsleverandører for at hjælpe jer med at passe på dem.

 • Sporing af rejsende giver jer mulighed for nemt at lokalisere de rejsende og leverer rejsenyheder hvert kvarter.
 • Ved at være opmærksom på hændelser kan I informere de rejsende om begivenheder, som potentielt kan have indflydelse på deres rejse.
 • Geografiske indikatorer af sikkerhedsniveauet hjælper jer med at begrænse rejser til destinationer med et uacceptabelt risikoniveau.

Løsninger til risikostyring

Travel Management Risk

Tag nemmere rejser til jer. Egencia leverer løsninger til administration af erhvervsrejser til næsten to millioner rejsende. Overlad rejserne til os.

Travel Management Expense

Rejseafregning, der passer til jer

Har I tænkt på al den tid, I kan spare med nemmere rejseafregning? Det har vi. Derfor fungerer vores rejseafregning for jeres virksomhed, uanset om I bruger enkle regneark eller en mere kompliceret løsning.

 • Nemmere rapportering med en integreret, automatisk tilgang til udgifter.
 • Egencia Open Sync forbinder personlige kreditkort med systemer til rejseafregning, så det bliver nemmere at modtage godtgørelse.
 • Egencia Open Connect. Vælg blandt mere end 20 leverandører af rejseafregning til automatisk overførsel af data for at spare tid og penge på administrationen af rejseafregning fra start til slut.

Løsninger til rejseafregning

Black background promo blade

Vi træder ind i en ny tid for erhvervsrejser, og det kræver nye måder at tænke på

Lær mere om, hvordan du kan skabe en rejseløsning, der fungerer for medarbejdere og maksimerer investeringsafkastet

En samlet løsning til administration af profiler

Download jeres data når som helst. Hold alle profiler opdaterede. Med vores digitale rejseplatform er jeres profiloplysninger altid synkroniserede.

 • Den enkle opsætning giver jer mulighed for at sende links til selvregistrering eller oprette flere profiler på ingen tid.
 • HR-overvågning til at spore nye eller fratrædende medarbejdere med integreret administration af costcentre.
 • Profiler synkroniseres på tværs af alle enheder. Reservér når som helst, uanset hvor de rejsende og rejseansvarlige befinder sig.

Løsninger til administration af profiler

Travel Management One-stop Shop

Har I brug for bedre løsninger til administration af erhvervsrejser? Vi kan hjælpe jer.