Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Få en fordelagtig erhvervsrejsepolitik

Takket være vores intuitive platform er det let at overholde rejsepolitikken.

Travelers Safety Checklist

Enkel overholdelse af rejsepolitikken

Det er let for jeres erhvervsrejsende at reservere i overensstemmelse med rejsepolitikken, når de har adgang til en intuitiv platform, som konsekvent integrerer jeres erhvervsrejsepolitik.

 • Alle reservationer på tværs af alle kanaler underlægges virksomhedens rejsepolitik.
 • Hjælp de rejsende med at vælge reservationer i overensstemmelse med rejsepolitikken hver gang, uanset hvor de befinder sig, på alle enheder.
 • Opdater øjeblikkeligt oplysninger om erhvervsrejsepolitikken på tværs af alle reservationsværktøjer.

Find muligheder for besparelser, og gør de rejsende glade

Når jeres erhvervsrejsepolitik er integreret i jeres rejseløsning, får de rejsende vist muligheder, som passer til deres profil, uanset hvordan de reserverer.

Mens jeres rejsende glæder sig over brugervenligheden, kan I opnå besparelser via en øget overholdelse af rejsepolitikken.

 • Opnå besparelser. Når det er let for rejsende at reservere via en erhvervsrejseudbyder med et effektivt rapporteringssystem, kan I få det fulde overblik over jeres rejseudgifter, så det er let at identificere, hvor der er plads til forbedring.
 • En personlig oplevelse for alle rejsende. Opdel jeres rejsende i forskellige grupper baseret på deres rolle, og opret personlige erhvervsrejsepolitikker, der imødekommer deres behov, så de er mere tilbøjelige til at reservere i overensstemmelse med rejsepolitikken.
Business-Travel-Policy-Compliance-Savings
82%
af erhvervsrejsende
reserverer altid i overensstemmelse med rejsepolitikken
Business-travel-policy-compliance-adding-value

Føj værdi til jeres erhvervsrejser

Jeres virksomhed er fyldt med forskellige individer, og jeres erhvervsrejsebureau bør behandle dem derefter. Se, hvordan erhvervsrejser kan bruges som en strategisk investering og skabe forretningsværdi, samtidigt med at I gør jeres erhvervsrejsende glade.

Den bedste måde at sikre overholdelse af rejsepolitikken på er at sørge for, at jeres rejseløsning kan opfylde både jeres og de rejsendes behov gennem en fleksibel platform, som understøttes af erfarne kundeservicemedarbejdere.

 • Opret flere forskellige rejsegrupper, så I kan definere separate rejsepolitikker for hyppigt rejsende, lejlighedsvise rejsende, ledelsen og alle derimellem.
 • Gør plads til undtagelser med muligheden for at tilpasse rejsepolitikkens betingelser på et individuelt niveau.
 • Optimer hurtigt ved at sikre, at ændringer og opdateringer øjeblikkeligt er synlige for de rejsende på tværs af alle kanaler, så de kan være sikre på altid at overholde rejsepolitikken.

Få indblik, og opnå besparelser

En samlet platform til reservationer og administration af rejsepolitikken giver et komplet overblik over rejseløsningen og skaber en erhvervsrejsepolitik, der gør en positiv forskel.

 • Øjeblikkelig adgang til rapporter, som viser jer et helhedsbillede af rejsepolitikken på tværs af alle typer rejsende, uanset hvordan rejsen blev reserveret.
 • Overlad datavidenskaben til os. Fjern behovet for manuel databehandling, når alle jeres betingelser for rejsepolitikken og reservationer er samlet på en enkelt platform.
 • Find muligheder for besparelser ved at holde øje med tendenser i forhold til de erhvervsrejsendes adfærd på tværs af virksomheden.
Business-Travel-Policy-Compliance-Insights-Savings

Er I klar til at tage jeres rejseløsning til næste niveau?
Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger.