Skip to main content

Nem overholdelse af erhvervsrejsepolitikken

Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

En fordelagtig rejsepolitik

Bedre beslutninger og besparelser gennem intuitive værktøjer til administration af rejsepolitikken

Nemt, hurtigt og effektivt

Egencia gør det let for jeres erhvervsrejsende at reservere i overensstemmelse med rejsepolitikken via en intuitiv platform, som altid integrerer jeres erhvervsrejsepolitik og godkendelsesproces.

Når jeres erhvervsrejsepolitik er integreret i jeres rejseløsning, får de rejsende vist muligheder, som passer til deres profil, uanset hvordan de reserverer.

  • Hjælp de rejsende med at reservere i overensstemmelse med rejsepolitikken hver gang, uanset hvor de befinder sig, på alle enheder.
  • Brug visuelle, skræddersyede hjælpemidler, herunder informative beskeder, røde flag samt foretrukne priser og firmaaftaler.
  • Tilpas rejsepolitikken og godkendelsesprocessen for destinationer med høj risiko. Optimer hurtigt ved at sikre, at ændringer og opdateringer øjeblikkeligt er synlige for de rejsende på tværs af alle kanaler, så de kan være sikre på altid at overholde rejsepolitikken.

Se, hvordan Umpqua Bank administrerer omkostningerne og rejsepolitikken med Egencia

Travel Policy Visual Guilt On Hotel Shopping
Light-grey-mobility

Dynamiske besparelser i realtid

Gennemsnitlig besparelse på 20 USD pr. hotelreservation. Spar tid og penge med dynamiske prislofter.

Trip Approval Request Email On Mobile App

Tilpasning og fleksibilitet

Alle virksomheder er forskellige. Derfor gør Egencia det nemt for kunderne at konfigurere så mange eller så få rejsepolitikker og godkendelsesworkflows, som de har brug for.

Den bedste måde at sikre overholdelse af rejsepolitikken på er at sørge for, at jeres rejseløsning kan opfylde både jeres og de rejsendes behov gennem en fleksibel platform.

  • Opret et ubegrænset antal rejsepolitikgrupper. Definer separate rejsepolitikker for hyppigt rejsende, lejlighedsvise rejsende, gæster, ledelsen og alle derimellem.
  • Omfattende funktioner til rejsegodkendelse, fra afdelingschefen og hele vejen til godkendelsesworkflows på flere niveauer.
  • Giv godkendere de nødvendige oplysninger med det samme, så de kan tage den rette beslutning.

Læs, hvordan NASDAQ sparede 500.000 USD på 6 måneder

Light-grey-mobility

Den nyeste indsigt i rejsepolitikken

Find den rette balance i jeres rejsepolitik for at opnå besparelser, reducere risici og sikre overholdelse.

Opnå rejsebesparelser, og følg tendenser med komplet overblik

Mens jeres rejsende glæder sig over brugervenligheden, kan I opnå besparelser via en øget overholdelse af rejsepolitikken.

Egencia giver virksomheder de værktøjer, de har brug for til at undgå brud på rejsepolitikken, få overblik over medarbejdernes reservationsmønstre og tilpasse rejsepolitikker til nye tendenser.

En samlet platform til reservationer og administration af rejsepolitikken giver et komplet overblik over rejseløsningen og skaber en erhvervsrejsepolitik, der gør en positiv forskel.

  • Spor og analyser medarbejdernes reservationsmønstre, og find muligheder for at øge overholdelse af rejsepolitikken. Når det er let for rejsende at reservere gennem en erhvervsrejseudbyder med et effektivt rapporteringssystem, kan I få det fulde overblik over jeres rejseudgifter, så det er let at identificere, hvor der er plads til forbedring.
  • Få øjeblikkelig adgang til rapporter, som viser jer et helhedsbillede af rejsepolitikken på tværs af alle rejsetyper, uanset hvordan rejsen blev reserveret. Hurtige oversigter og detaljerede visninger i Egencia Analytics Studio sporer overholdelse af rejsepolitikken, besparelser og tendenser.
  • Gør plads til unikke omstændigheder med muligheden for at tilpasse rejsepolitikken og godkendelseskriterier på et individuelt niveau. Tilpas rejsepolitik og godkendelsesworkflow øjeblikkeligt på tværs af alle reservationskanaler.

Læs om, hvordan Coca-Cola Consolidated moderniserede deres erhvervsrejseløsning

Analytics Studio Travel Policy Reporting Dashboard

Anmod om en demo for at finde ud af, hvad erhvervsrejseløsninger hos Egencia kan gøre for jer.

Allerede kunde? Kontakt venligst Egencias kundeservice.