Skip to main content

Sådan Har Tech Data Optimeret Deres Rejseadministration

Global-travel-management-at-tech-data.jpg

Enkel global administration af rejser hos Tech Data

1 min
VIRKSOMHED:
Tech Data
BRANCHE:
Teknologidistribution
MEDARBEJDERE:
14,000

 Udgivet: 13 maj 2020

Den globale distributionsvirksomhed Tech Data har hjulpet selskaber som Apple, Cisco, HP og Microsoft med at få deres produkter på markedet siden 1974.

Joan Santalo, der er teamleder for administration af rejser inden for EU, hjælper Tech Data med at reservere og administrere erhvervsrejser på en strategisk måde som global virksomhed. Forståelse for nuancerne i de enkelte lande i et multinationalt selskab er blot én af de ting, der skal til for at skabe og opretholde en vellykket rejseløsning.

Hos Egencia har vi arbejdet tæt sammen med Tech Data for at sikre, at både europæiske og lokale regler afspejles i den globale rejseløsning. "Vi kan for eksempel have én løsning til togrejser i Frankrig og en anden i Storbritannien – og vi har lokale rejsekonsulenter, som kender til de særlige forhold i de enkelte lande og ved, hvad de kan tilbyde os," forklarer Joan Santalo.

Som teknologivirksomhed har det også været vigtigt for Tech Data at have adgang til effektiv og brugervenlig teknologi. Joan Santalo mener, at Egencia er den erhvervsrejseudbyder, som matcher deres virksomhedsbehov til perfektion, med alt fra tydelige data og rapportering, som gør det nemmere at tage beslutninger, til en elegant og enkel brugeroplevelse.

Se videoen for at lære, hvordan Egencia hjælper Tech Data med at administrere en global rejseløsning med lokale nuancer. Del dette opslag på LinkedIn eller Twitter.

Var denne side nyttig?
0

Er jeres virksomhed interesseret i at opnå en ensartet rejseløsning, samtidigt med at der tages hensyn til lokale nuancer? Kontakt os i dag.