Skip to main content

Besparelser Og Analyser – Erhvervsrejseløsninger Til Data Og Rapportering

Savings And Analytics
Savings And Analytics Mobile

Dynamiske visuelle oversigter og centraliserede data

Rapportering på højt niveau, brugbare data og besparelsesmuligheder lige ved hånden.

Bust Travel

Erhvervsrejser som en vækststrategi

Erhvervsrejser bør være en del af jeres vækststrategi, uanset om I er et stort selskab med global rækkevidde eller en nystartet virksomhed, der skal ind på markedet.

Det er ikke nok at implementere en erhvervsrejseløsning – I er også nødt til at have adgang til jeres data for at måle, hvordan rejseløsningen klarer sig.

  • Egencia Analytics Studio samler jeres rejsedata og giver jer mulighed for at se jeres rapporter i en dynamisk, visuel oversigt. Det er muligt at se rapporter over rejseløsningens overordnede resultater eller dykke ned på et mere detaljeret niveau.
  • Hav fingeren på pulsen med rapporter, som giver jer en oversigt over hele rejseløsningen eller specifikke rapporter over flyrejser, hoteller, tog eller biludlejning.
  • Uanset hvilke data I har brug for, har vi allerede klaret det hårde arbejde for jer, så I kan fokusere på de statistikker, som betyder mest for jeres virksomhed. Brug oplysningerne fra Analytics Studio til at optimere jeres besparelser, øge overholdelse af rejsepolitikken og forbedre de rejsendes tilfredshed.
Black background promo blade

Fusioner og opkøb: Sådan tilpasser I jeres rejseløsning

I 2018 blev der handlet for 3,3 billioner USD på globalt plan, hvilket var en ny rekord. Find ud af, hvordan I tilpasser jeres rejseløsning til udviklingen.

Spar tid og penge

Tilfredse medarbejdere er jeres bedste repræsentanter og jeres ansigt udadtil. Det er afgørende, at de har en rejseløsning, som er tydelig, let at forstå og opfylder deres behov. Vi ejer vores teknologi, og det betyder, at vi kan levere en ensartet oplevelse for både rejsende og rejsebestillere, uanset om de tilgår Egencia online, via vores app eller gennem en af vores rejsekonsulenter.

Den gode erhvervsrejseoplevelse stopper ikke der. Vi har også et dedikeret team af rejsekonsulenter, som bruger monitoreringsværktøjet Fare Savings Finder til at finde besparelser på flyrejser. Vi bruger maskinlæring til funktionen Smart Mix, som sørger for at vise de bedste hoteller og flyrejser under søgningen. Det betyder, at alle de mest relevante muligheder vises øverst og tager hensyn til personlige præferencer, rejsehistorik og priser, der overholder rejsepolitikken.

Teknologien kommer i første række på vores platform, hvilket er med til at skabe en bedre oplevelse for rejsende og rejseansvarlige. Med en online reservationsandel på mere end 88% kan virksomheden nyde godt af en øget produktivitet gennem vores reservationsplatform, som kan anvendes på en hvilken som helst enhed.

Tjekliste over besparelser på erhvervsrejser

Save Time And Money
Data Makes The Difference

Data gør forskellen

Egencia er den eneste erhvervsrejseudbyder, der kan samle alle jeres online og offline data ét sted, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at synkronisere flere systemer.

Vi har udviklet vores digitale rejseplatform med fokus på de mennesker, der står for rejseadministration til daglig. Det betyder, at I trygt kan rapportere om rejseløsningens resultater, vel vidende at I har et samlet overblik.

Vi bringer jeres rejseløsning til live gennem datavisualisering i Analytics Studio. Med et udvalg af filtre, dynamiske diagrammer og intuitive funktioner er jeres data lige ved hånden, når som helst. Uanset om I har brug for at downloade billeder, Excel-filer, rådata eller gemme rapporter som PDF-filer, er der mulighed for det. Er der brug for at vurdere overholdelse af rejsepolitikken hos en bestemt gruppe rejsende? Bare indstil de relevante filtre, og så er alle oplysninger tilgængelige.

Vi ved, at erhvervsrejser involverer mange forskellige brikker, og at det er nødvendigt at handle hurtigt og effektivt. Derfor har vi føjet alle de nødvendige funktioner til Analytics Studio, så det er nemmere at se, hvordan jeres rejseløsning klarer sig og finde muligheder for besparelser.

Sådan brugte Air Methods data til at styrke deres erhvervsrejser

Light-grey-mobility

Datadrevne TMC'er hjælper med at drive din rejseløsning

Data er en stor del af vores dagligdag. Vi bruger mere end 189 milliarder datarækker for at levere den bedst mulige online oplevelse for vores kunder og give rejseansvarlige det nødvendige indblik i besparelser. Find ud af, hvordan dataene i jeres rejseløsning kan hjælpe jer.

Vis jer fra den bedste side.

Opret visuelle diagrammer med gennemslagskraft

Gør et indtryk med præsentationer til flere afdelinger, interessenter og den øverste ledelse med effektive og overbevisende visuelle data. Egencia Analytics Studio gør det nemt at fortælle den ønskede historie og fremhæve rejseløsningens værdi.

Det er tid til at få nye forventninger til besparelser.
Anmod om en demo i dag.