Skip to main content

Fusioner og opkøb: Tilpas jeres erhvervsrejseløsning

Fusioner og opkøb: Tilpas jeres erhvervsrejseløsning

2 min
Posted: 11 February 2019
19EG619_MA_options_310119_v02.jpg

Det er svært at være sikker på noget som helst i erhvervsbranchen i dag – tag for eksempel stabiliteten af diverse virksomhedsformer. Financial Times rapporterede om rekordmange fusioner og opkøb i 2018, og i september var der indgået aftaler til en samlet værdi af USD 3,3 billioner på verdensplan1. Ni måneder inde i 2018 udgjorde dette allerede en stigning på 39% sammenlignet med 2017.

Der er tre vigtige drivkræfter bag fusionerne og opkøbene. For det første er der et ønske om at reducere omkostningerne ved at samle driften. Derudover er der et ønske om at være stor nok til at kunne konkurrere på den globale markedsplads og samtidig få adgang til områder med en gunstig lovgivning. Fusioner og opkøb påvirker alle brancher og alle typer af virksomheder – store som små. Ofte bliver fusioner anset for kun at påvirke store virksomheder, men i virkeligheden påvirker det alle virksomheder uanset størrelse.

Små virksomheder opkøbes af store virksomheder. Mellemstore virksomheder slår sig sammen. Store virksomheder slår sig sammen for at blive endnu større. Store foretagender deler sig op i mindre enheder. Alt dette betyder, at en fusion kan have en stor indflydelse på virksomhedens globale indkøb, særligt når det kommer til erhvervsrejser. Den omstrukturering, som finder sted, når to virksomheder fusionerer, kan være forstyrrende.

For at hjælpe jer med at tilpasse jer de uundgåelige forandringer i forbindelse med en fusion har vi bedt vores kunder om at dele deres erfaringer om denne ”overgangsfase”. Dette whitepaper giver deres perspektiver på, hvordan man tilpasser en erhvervsrejseløsning til en ny virksomhedsstruktur:

  • Hvordan man identificerer de trin, der skal til for at tilpasse virksomheden i overgangsfasen.
  • Hvordan man sammensætter en mere robust rejseløsning.
  • Hvorfor fokus på de rejsendes tilfredshed vil lede jer i den rigtige retning.
  • Hvordan jeres erhvervsrejseudbyder og dennes teknologi kan bidrage til en velfungerende rejseløsning efter fusionen.

Download dette whitepaper i dag, og bliv klogere på, hvordan I tilpasser jeres rejseløsning efter en fusion eller et opkøb.

1. “Global M&A activity hits new high,” Financial Times, 27. sep. 2018, https://www.ft.com/content/b7e67ba4-c28f-11e8-95b1-d36dfef1b89a.    

Var denne side nyttig?
0

Download dette whitepaper