Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Vores ressourcer er jeres fordel

Vores omfattende udbud giver jer bedre erhvervsrejsemuligheder

Best of both worlds
96%
af reservationer
slår de offentliggjorte priser

Få det bedste fra begge verdener

Som en del af Expedia Group kan Egencia levere samme udvalg og priser, som jeres rejsende normalt ville finde på Expedia.dk eller Hotels.com.

Jeres firmaaftaler er tilgængelige via vores platform, hvilket betyder, at I kan udnytte vores leverandørnetværk uden at gå glip af gode tilbud, som også er tilgængelige for offentligheden. Det er særligt nyttigt i forbindelse med destinationer, hvor I ikke har faste firmaaftaler eller leverandører.

Egencia Preferred-hotelpriser

Giv jeres rejsende adgang til særlige priser, som vi har fastsat med henblik på erhvervsrejsende via Egencia Preferred-prisprogrammet. Du finder disse særlige priser på mere end 35.000 hoteller. De eksklusive fordele inkluderer:

  • Gratis morgenmad
  • Loyalitetspoint
  • Parkering
  • Wi-Fi
  • Minimumsrabat på 10%
  • Afbestilling samme dag

Brug disse tilbud til at understøtte og supplere jeres hoteludbud på destinationer, hvor I muligvis ikke har faste firmaaftaler med hoteller.

Egencia-Preferred-Hotel-Rates
Egencia Add-On

Ekstra fordele fra Egencia

Spar penge med eksklusive priser på ekstra fordele fra Egencia op til 10 dage efter reservation af fly, tog eller biludlejning. Rejsende kan også drage fordel af eksklusive hotelpriser på bestemte hoteller.

Togrejser er ofte populære blandt rejsende, da det er nemt og praktisk. Det er også en god måde at vise omtanke for miljøet på og reducere jeres CO₂-aftryk. I kan reservere hos jeres foretrukne togudbyder takket være vores samarbejde med førende distributionsplatforme som SilverRail og Amadeus.

Nogle gange er motorvejen bare den mest direkte vej. Fra udlejningsbiler til flyttevogne – vælg det køretøj, I har brug for, når I har brug for det. Vores udvalg hentes fra mere end 15 forskellige biludlejningsfirmaer med en samlet flåde på over fem millioner køretøjer verden over. Ni af vores samarbejdspartnere tilbyder erhvervspriser med mere end 30.000 biludlejningskontorer på globalt plan, og der tilbydes rabat gennem Egencia Preferred-prisprogrammet.

19 måder at spare tid og penge på

Optimer jeres rejseløsning med Egencias 100 mest foretrukne erhvervshoteller

Med hundredtusinder af overnatningssteder verden over gennem Egencia har listen over Egencias 100 mest foretrukne erhvervshoteller til formål at anerkende de hoteller, der gør en ekstra indsats for kunderne – både ved at yde den bedste service til erhvervsrejsende og levere værdi for pengene til erhvervskunder.

Top-100-hotels-2019

Vil du gerne vide mere?
Kontakt vores salgsafdeling.