Skip to main content

Besparelser På Erhvervsrejser: Egencias Leverandørnetværk

Supplier Network
Supplier Network

Vores ressourcer er jeres fordel

Vores omfattende udbud giver jer bedre erhvervsrejsemuligheder

Best of both worlds
96%
af reservationer
slår de offentliggjorte priser

Få adgang til et leverandørudvalg i verdensklasse

Egencia giver virksomheder og deres rejsende et bredt udvalg.

Jeres firmaaftaler er tilgængelige i vores platform. Derudover får I også adgang til et stort udvalg af firmaaftaler, der er tilgængelige hos Expedia. Det betyder, at I kan nyde godt af vores leverandørsamarbejde uden at gå glip af gode tilbud, der også er offentligt tilgængelige. Det er særligt nyttigt i forbindelse med destinationer, hvor I ikke har faste firmaaftaler eller leverandører.

Egencia Preferred-hotelpriser

Giv jeres rejsende adgang til særlige priser, som vi har fastsat med henblik på erhvervsrejsende via Egencia Preferred-prisprogrammet. Du finder disse særlige priser på mere end 35.000 hoteller. De eksklusive fordele inkluderer:

  • Gratis morgenmad
  • Loyalitetspoint
  • Parkering
  • Wi-Fi
  • Minimumsrabat på 10%
  • Afbestilling samme dag

Brug disse tilbud til at understøtte og supplere jeres hoteludbud på destinationer, hvor I muligvis ikke har faste firmaaftaler med hoteller.

Egencia-Preferred-Hotel-Rates
Egencia Add-On

Ekstra fordele fra Egencia

Spar penge med eksklusive priser på ekstra fordele fra Egencia op til 10 dage efter reservation af fly, tog eller biludlejning. Rejsende kan også drage fordel af eksklusive hotelpriser på bestemte hoteller.

Togrejser er ofte populære blandt rejsende, da det er nemt og praktisk. Det er også en god måde at vise omtanke for miljøet på og reducere jeres CO₂-aftryk. I kan reservere hos jeres foretrukne togudbyder takket være vores samarbejde med førende distributionsplatforme som SilverRail og Amadeus.

Nogle gange er motorvejen bare den mest direkte vej. Fra udlejningsbiler til flyttevogne – vælg det køretøj, I har brug for, når I har brug for det. Vores udvalg hentes fra mere end 15 forskellige biludlejningsfirmaer med en samlet flåde på over fem millioner køretøjer verden over. Ni af vores samarbejdspartnere tilbyder erhvervspriser med mere end 30.000 biludlejningskontorer på globalt plan, og der tilbydes rabat gennem Egencia Preferred-prisprogrammet.

19 måder at spare tid og penge på

Optimer jeres rejseløsning med Egencias 100 mest populære hoteller

Med hundredtusinder af overnatningssteder verden over gennem Egencia har listen over Egencias 100 mest populære erhvervshoteller til formål at anerkende de hoteller, der gør en ekstra indsats for kunderne – både ved at yde den bedste service til erhvervsrejsende og levere værdi for pengene til erhvervskunder.

Top-100-hotels-2019

Vil du gerne vide mere?
Kontakt vores salgsafdeling.