Skip to main content

Besparelser På Reservation Af Erhvervsrejser Og Hoteller

Optimer udgifter til hotelophold med Egencia Savings Finder for Hotel

5 min
Posted: 05 October 2020
Corporate travel bookings with Savings Finder for Hotel

Af Natasha Samuel, Senior Manager, Product Marketing

Den aktuelle pandemi har tvunget mange virksomheder til at genoverveje, hvordan de vil administrere udgifterne til erhvervsrejser fremover. En undersøgelse foretaget af Egencia i juni 2020 viser, at op til 20% af rejseansvarlige er bekymrede for større begrænsninger af rejsebudgettet. 

Vi er glade for at kunne meddele, at Egencia Savings Finder for Hotel er til rådighed for alle vores kunder verden over. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at forberede sig på et lidt strammere budget, når rejserne vender tilbage, og større besparelser kan hjælpe dem med at optimere deres udgifter til erhvervsrejser. 

Vi har alle prøvet at lede efter det perfekte hotelværelse, uanset om det er til en erhvervs- eller fritidsrejse. Da jeg søgte efter et hotel til min ferie, skulle jeg holde mig inden for mit budget, på samme måde som erhvervsrejseløsninger har prislofter for erhvervsrejser. 

Kort tid efter jeg havde reserveret mit værelse, bemærkede jeg en nedsat pris for et bedre værelse, som oprindeligt lå uden for mit budget. Virkelig irriterende. Hvis det nedsatte værelse havde været tilgængeligt, da jeg reserverede, kunne jeg have opgraderet og levet som en rockstjerne på en eksotisk ø hele ugen. Men hvem har tid til at holde øje med priser, afbestille reservationer og ombooke værelser, især når det handler om erhvervsrejser? Det var i 2019. Her i 2020 har tingene ændret sig inden for reservation og erhvervsrejseudbydere. 

Nogle tænker måske, at denne type prisændringer kun forekommer i forbindelse med personlige rejser. Det er dog ikke tilfældet. Hotelpriser stiger og falder ofte efter reservationstidspunktet. I løbet af årene har der været tilfælde, hvor mine kollegaer fik andre priser, end hvad jeg selv betalte for samme hotel. Hvordan kan det være?

Du har sikkert oplevet, hvordan hoteller tilbyder lynudsalg, særtilbud for grupper eller pakkerejsetilbud, når du reserverer rejser. Hoteller arbejder som så mange andre virksomheder hårdt for at levere en god oplevelse, samtidig med at de forsøger at maksimere deres indtjening. Det kan være svært at fylde værelserne på et konkurrencepræget marked. Det er en grundlæggende del af deres forretning, som ofte administreres gennem belægningsprognoser, prissætning baseret på høj- og lavsæsoner og i nogle tilfælde også priser baseret på ugedag. 

Hvis et hotel ikke har fået solgt et værelse, går det ud over bundlinjen. Det betyder også, at den pris, du betaler i dag, kan ændre sig i morgen – og den kan både gå op og ned. Det er det grundlæggende princip for udbud og efterspørgsel. 

Hvordan hjælper vores løsninger til administration af erhvervsrejser kunder med at udnytte disse svingende priser bedst muligt? 

I 2019 undersøgte Egencias teams inden for datavidenskab og produktstyring de skiftende hotelpriser for at beregne, om det var muligt at levere større besparelser til vores kunder ved at overvåge priserne fra den indledende reservation og helt frem til indtjekningstidspunktet. 

Vores teams analyserede hundredtusindvis af hotelreservationer for at udvikle maskinlæringsmodellen til vores seneste nyskabelse inden for rejseteknologi, nemlig Egencia Savings Finder for Hotel. De vurderede, at der var mulighed for at ombooke mindst 9% af hotelreservationerne til en lavere pris. 

Hvad betyder det for vores kunder? Besparelser på erhvervsrejser uden at gå på kompromis. 

For at underbygge forskningen og maskinlæringsmodellen lancerede Egencia en testperiode med 20 kunder fra USA og Canada i december 2019, som blev udvidet til mere end 20 kunder i Frankrig, Tyskland, Sverige, Storbritannien og Danmark. I løbet af testperioden opnåede kunderne besparelser på 37 USD i gennemsnit for hver optimeret hotelreservation. 

Hvordan fungerer rejseplatformen? 

Egencias model forudsiger sandsynligheden for, at din hotelreservation kan optimeres, med udgangspunkt i et prisfald på minimum 10 USD. Det er blot udgangspunktet – der er ingen grænser for de besparelser, vi kan levere. Fra dagen efter reservationen og helt frem til indtjekningstidspunktet overvåger Savings Finder for Hotel løbende værelsesprisen i realtid for at finde yderligere besparelser. Der ombookes automatisk til den lavere pris, når den størst mulige besparelse findes. 

Reservationsprocessen er enkel og helt automatiseret fra start til slut, hvilket giver en problemfri oplevelse for både erhvervsrejsende og rejsebestillere. Det betyder ikke noget, om reservationen er foretaget via vores online reservationsværktøj, mobilappen eller hos en af vores rejsekonsulenter – vi er altid på udkig efter besparelser. Når der er fundet en lavere pris, ombookes værelset automatisk, og den erhvervsrejsende får en bekræftelse via e-mail, som angiver, hvor meget der er sparet, og rejseplanen opdateres. 

Rejseansvarlige har adgang til en dataplatform i Egencia Analytics Studio, som hjælper med at få overblik over besparelser og optimeringer, samt rapporter over overholdelse af rejsepolitikken og rejseafregning.

 

Reservationsløsninger, som giver mere værdi til vores kunder

Egencia giver kunderne adgang til mere end 650.000 overnatningssteder i 30.000 byer verden over. Med vores innovative maskinlæringsbaserede søgning, sortering og ombooking skal rejsende og rejsebestillere ikke længere spilde tid på at sammenligne tilbud eller muligheder, der opfylder de præferencer, som er gemt i deres profiler såsom reservationshistorik eller hoteller, som er populære hos deres kollegaer. 

Ved at bruge vores reservationsværktøjer, Egencia Smart Mix og Egencia Savings Finder for Hotel kan kunderne finde deres foretrukne hoteller hurtigere og spare penge på samme tid. Smart Mix viser vores kunder de mest relevante muligheder øverst. Det betyder, at hotelreservationer tager under fire minutter, så medarbejderne kan spare tid og koncentrere sig om arbejdet. Ved at kigge på de rejsendes præferencer, reservationshistorik og hoteller, som er populære blandt kollegaerne, foretages 79% af reservationer hos Egencia blandt de øverste syv hoteller i søgeresultaterne.

Når Savings Finder for Hotel og Savings Finder for Air kombineres, kan kunderne spare penge, mens vi overvåger, ombooker og leverer besparelser på flyrejser og hotelophold.

Du får også ro i sindet, da alle hoteller, som ombookes via Savings Finder for Hotel, også fremgår af Egencias sporing af rejsende, hvis det bliver nødvendigt at finde jeres rejsende i en nødsituation. Vi vil gerne sikre, at I ikke skal gå på kompromis med sikkerheden, mens vi hjælper jer med at optimere jeres rejsebudget. Vores rejseansvarlige oplever, at øgede besparelser og mindre tid brugt på manuelle reservationer og opdateringer gør dem i stand til at fokusere på de erhvervsrejsende. 

Sådan kan I optimere jeres rejseudgifter med Egencia Savings Finder-teknologi

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.