Skip to main content

Reducer Jeres Rejseudgifter Med Egencia Savings Finder

Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology
Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology

Optimer rejseudgifterne med Savings Finder-teknologi

1 min

Hvis jeres virksomhed forbereder sig på at tilpasse rejseløsningen til tiden efter COVID-19, står administration af erhvervsrejseudgifter uden tvivl højt på listen over prioriteter. De rejsendes sikkerhed er selvfølgelig det vigtigste, men hvis jeres virksomhed overvejer, hvordan I kan udvikle en skudsikker rejseløsning, som får pengene til at række længere, er det også vigtigt at opnå besparelser via jeres erhvervsrejseudbyder.

Med Egencia Savings Finder for Air and Hotel kan jeres virksomhed spare 14% i gennemsnit på flyrejser* og 7% på hoteller* Det bedste er, at disse besparelser ikke kræver hverken tid eller handling fra nogen i jeres virksomhed.

Vi har talt med branchespecialister under Business Travel Show 2020 i London for at finde ud af, hvad de største rejseudgifter er i deres rejseløsninger, samt hvordan de opnår bedre tilbud på flyrejser og hoteller. Se videoen for at få mere at vide. 

Download tjeklisten over besparelser på erhvervsrejser for at se, hvordan det rette erhvervsrejsebureau kan hjælpe jeres virksomhed med at spare penge på rejser. 

*Tal pr. optimeret reservation for regnskabsåret 2019

**Tal pr. optimeret reservation fra den 26. november 2019 til den 6. marts 2020

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.